Mikołaj.J Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Myślę, że będzie mu lepiej na ciemniejszym pasku. Kolory są nieco przytłumione, ale kolor ringu to ciemny brąz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 19 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Dziś Flagship: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 To ja dołożę Seiko w kolorze mocznika zrównoważone granatowym kroko od Filipa. Filip: dzięki! I do tego stary Fortis. Zobaczymy, czy zostanie w domu, czy poszukamy mu lepszego opiekuna: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Dzięki! Fortis ciekawy, ładna patynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Fajny ten datownik na 6 zamiast na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 I jeszcze przed snem ostatnia zmiana: wlasnie otworzyłem pudełko:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Piękny szew z Chmielnej w tle. A MKII jak zawsze klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohuslav Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Napisano 23 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Omega Seamaster De Ville, lata 60. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Nawet świeci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 29 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Dziś Flagship: Przy okazji - Longines z okazji 60 jubileuszu Flagshipa przygotował wyjątkowo udaną reeedycję modelu z lat 60 - technicznie jest to ten sam model co mój, ale ładniejszy, oj cieknie ślinka : 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Piękny, chyba zacznę częściej tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Filip - mam wątpliwości, czy faktycznie ładniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Brak daty, całe nakładane logo i cyfry, okrągłe tło sekundnika - dla mnie zdecydowanie ładniejszy, trzeba pomyśleć nad wymianą starego na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Kwestia gustu oczywiście Daj znać, jak będziesz sprzedawał starego. Ja dziś tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dzisiaj stary Tag Heuer po dziadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Poprosiłem Filipa o pasek, co się kulom nie będzie kłaniał:) Nie wszyscy czują żart, ale np James był pod wrażeniem:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 A ja dziś w klimacie lat 70: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Dzisiaj prawdziwy ze mnie "mean motherfucker". Ważący 121 g Zelos Eagle - wreszcie na satysfakcjonującym mnie pasku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi