Skocz do zawartości

Jaki dziś masz zegarek na ręku

igor

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Dar napisał:

Te lodówki mają coś w sobie. Czy wzornictwo było oparte na jakiś zachodnich pomysłach, czy jest to pełna innowacja?

tego nie wiem, nie widziałem pierwowzorów - choć nie znaczy to że takich nie było ;)

25 minut temu, swordfishtrombone napisał:

Elegancki zegar. Jakie ma wymiary?

39 szer. bez koronki, 45 wysokości z uszami - bardzo duży jak na ruska

Dnia 18 novembre 2016 o 15:04, secondhand_man napisał:

A miałem dołożyć do Yanko...

fenix3 first day.jpg

Mój dobry kolega taki ma, jest bardzo zadowolony. Uprawia thriatlon i inne takie ekstremalne sporty, w marynarce go jeszcze w życiu nie widziałem. Co nie zmienia faktu, że zegarek przyciąga uwagę w pozytywnym sensie.

9 godzin temu, swordfishtrombone napisał:

Mój dobry kolega taki ma, jest bardzo zadowolony. Uprawia thriatlon i inne takie ekstremalne sporty, w marynarce go jeszcze w życiu nie widziałem. Co nie zmienia faktu, że zegarek przyciąga uwagę w pozytywnym sensie.

Od roku sporo biegam   , amatorsko oczywiście ale wciągnąłem się   , nie miałem czym monitorować tych aktywności oprócz telefonu i endomondo . Moi znajomi również używają go od dłuższego czasu , znałem opinie , dlatego wybór był prosty . 

• Oceniam pozytywnie 1

6 godzin temu, secondhand_man napisał:

Od roku sporo biegam   , amatorsko oczywiście ale wciągnąłem się   , nie miałem czym monitorować tych aktywności oprócz telefonu i endomondo . Moi znajomi również używają go od dłuższego czasu , znałem opinie , dlatego wybór był prosty . 

@secondhand_man

Jeśli amatorsko biegasz to nie jest dla Ciebie wystarczający endomondo albo jakaś inna apka?

Też jestem amatorem w kilku dyscyplinach, ale nigdy nie czułem potrzeby posiadania garmina, choć czasem pobijam rekordy na zdecydowanie lepsze niż amatorzy, albo w godzinach gdy normalni ludzie śpią ;)

Kiedyś (czyli z 12 lat temu) korzystałem z opaski do pomiaru tętna z vdo,  ale tylko przy jeździe na rowerze. Teraz już tego nie używam.