Styleman Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Nie ma oddzielnego tematu ,nie raz wrzucam zdjecia ,jak rowniez nie pisze o tym . Dziękuję za uznanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gntlmanpl Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Dzisiaj na moim lewym nadgarstku zagościł Longines Hydroconquest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 staruszek... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Z wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 17 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Longines Heritage Flagship 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Longines Heritage Flagship I już wiem, kto mnie wyprzedził Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Dziękuję. Nie wiedziałem, że próbowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Piękna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 6 godzin temu, eye_lip napisał: Dziękuję. Nie wiedziałem, że próbowałeś Gdzie odbył się ten wyścig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Nie, żaden wyścig. Zegarek kupiony tradycyjnie na forum kmziz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Lata 70-te i ponadczasowy design. Oto Jumbo: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Dziękuję. Nie wiedziałem, że próbowałeś Nie zdążyłem nawet wystartować Dziś piątkowo: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Santino, nie liczy się, nie na ręce a u mnie Sława lodówka, z pozdrowieniami dla @swordfishtrombone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Te lodówki mają coś w sobie. Czy wzornictwo było oparte na jakiś zachodnich pomysłach, czy jest to pełna innowacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Elegancki zegar. Jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Godzinę temu, Dar napisał: Te lodówki mają coś w sobie. Czy wzornictwo było oparte na jakiś zachodnich pomysłach, czy jest to pełna innowacja? tego nie wiem, nie widziałem pierwowzorów - choć nie znaczy to że takich nie było 25 minut temu, swordfishtrombone napisał: Elegancki zegar. Jakie ma wymiary? 39 szer. bez koronki, 45 wysokości z uszami - bardzo duży jak na ruska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Ogromny wręcz, spory nawet jak na dzisiejsze standardy. To pewnie tajemnica jego popularności dzisiaj. Może kiedyś trafię egzemplarz w rozsądnej cenie, tylko czy nie będę wolał tej kwoty wydać na coś pochodzącego z drugiej strony żelaznej kurtyny - tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 A miałem dołożyć do Yanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Speedy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Dnia 18 novembre 2016 o 15:04, secondhand_man napisał: A miałem dołożyć do Yanko... Mój dobry kolega taki ma, jest bardzo zadowolony. Uprawia thriatlon i inne takie ekstremalne sporty, w marynarce go jeszcze w życiu nie widziałem. Co nie zmienia faktu, że zegarek przyciąga uwagę w pozytywnym sensie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 9 godzin temu, swordfishtrombone napisał: Mój dobry kolega taki ma, jest bardzo zadowolony. Uprawia thriatlon i inne takie ekstremalne sporty, w marynarce go jeszcze w życiu nie widziałem. Co nie zmienia faktu, że zegarek przyciąga uwagę w pozytywnym sensie. Od roku sporo biegam , amatorsko oczywiście ale wciągnąłem się , nie miałem czym monitorować tych aktywności oprócz telefonu i endomondo . Moi znajomi również używają go od dłuższego czasu , znałem opinie , dlatego wybór był prosty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 6 godzin temu, secondhand_man napisał: Od roku sporo biegam , amatorsko oczywiście ale wciągnąłem się , nie miałem czym monitorować tych aktywności oprócz telefonu i endomondo . Moi znajomi również używają go od dłuższego czasu , znałem opinie , dlatego wybór był prosty . @secondhand_man Jeśli amatorsko biegasz to nie jest dla Ciebie wystarczający endomondo albo jakaś inna apka? Też jestem amatorem w kilku dyscyplinach, ale nigdy nie czułem potrzeby posiadania garmina, choć czasem pobijam rekordy na zdecydowanie lepsze niż amatorzy, albo w godzinach gdy normalni ludzie śpią Kiedyś (czyli z 12 lat temu) korzystałem z opaski do pomiaru tętna z vdo, ale tylko przy jeździe na rowerze. Teraz już tego nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi