Piotrwawa Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Motoryzacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Jeszcze jeden atlantic NOS (model chyba z lat 70- tych) kupiony przeszło rok temu, ale dopiero teraz doczekał się kompleksowego przeglądu. Nieduży taki, ale fajny- niebieski : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 @Piotrwawa, zmień zdjęcie na ostre, a dostaniesz plusa! (Ja wiem jaki to zegarek, ale go nie widzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Tissot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Scuba Libre! zabawka od Swatcha, edycja Rio 2016. W sam raz na piątek. Ciekawostka - wodoszczelność 20 barów oznaczenie modelu: suus102 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 DSC_0018.JPG Zmieniłbym bransoletkę na brązowy pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 A ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Dostałem ofertę zakupu od naszego Kolegi Waltera Sz. ... więc przymierzyłem. Ciekawy zegarek, nietypowa wskazówka sekundnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Dostałem ofertę zakupu od naszego Kolegi Waltera Sz. ... więc przymierzyłem. Ciekawy zegarek, nietypowa wskazówka sekundnika Pozostaje kwestia, czy bardziej zwracasz uwagę na wskazówkę, czy na mechanizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Zegarek ma się podobać, więc jeśli tak jest to wg mnie mechanizm ma drugorzędne znaczenie dla normalnego człowieka, nie kolekcjonera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Pozostaje kwestia, czy bardziej zwracasz uwagę na wskazówkę, czy na mechanizm.A dlaczego ta kwestia miałaby mieć tu znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Jeszcze czerwony pasek z krokodyla by Ci się przydał, żebyś mógł te zegarki do nowych butów nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Dopiero wyjęte z koperty: 20160614_134039.jpg Jak biały wygląda w realu, ładniej od szarego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Super zegarek! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 DSC_0009.JPG Ciekawy zegarek. Jaka to właściwie firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Ciekawy zegarek. Jaka to właściwie firma? Polska Unitra Warel, z japońskim mechanizmem Sanyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Szum morskich fal, przedsezonowy spokój i wyśmienita pogoda: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Strasznie mi się ten zegarek podoba. Chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 To chyba się nie uda, ale na zachętę jedno zdjęcie ode mnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi