Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. myszy Napisano 10 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2022 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 10 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2022 Głowa rodziny😉 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 13 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 13 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2022 Z ziomeczkiem 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2022 15 minut temu, eye_lip napisał: Z ziomeczkiem Gratulacje 🙂 widzę że ziomuś już ma w genach prezentacje nadgarstka 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 14 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2022 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 16 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @eye_lip, dużo, dużo zdrówka dla Ziomeczka🙂 @adamW, ten Tudor jest (w mojej opinii) świetny (nawet na tej bransolecie, której nie lubię😉) - odkąd go mam w tej wersji kolorystycznej, skutecznie wyleczył mnie z chęci posiadania Suba ND. U mnie tymczasem powrót "gwiazdeczki"😆 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @musa19 BB58 to fajny zegarek , ale tak samo jak w przypadku innych Tudorów zawsze coś jest nie tak , jak nie problemy z datą w GMT to kulejący design , różne odcienie koperty i bransolety , czy fake rivets ,zawsze znajdę coś co mi nie gra 😁 a Rolex w większości modeli jeśli nie wszystkich to jednak perfekcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 17 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 BB58 to dla mnie jak na razie ideał "nurka" - jedyną rzeczą, która mi w nim przeszkadza to bransoleta, ale nie z uwagi na walory estetyczne (ani nie zauważyłem różnic kolorów, ani mi te rivetsy za bardzo nie przeszkadzają) tylko użytkowe - no po prostu mi jakoś nie leży i nie mogłem jej dopasować do swojego nadgarstka. Natomiast na pasku skórzanym i materiałowym bajka. Spróbuję jeszcze chyba ze Strapcode albo Uncleseiko, bo z tego, co czytam jest tam większa możliwość regulacji. Tymczasem... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 18 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 23 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2022 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2022 A rewers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2022 Rewers, o: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 9 Czerwiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2022 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrLecter Napisano 6 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2022 JLC to styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2022 Jest fajny, za to ostatnio non stop Pasha. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2022 W dniu 27.05.2022 o 20:13, eye_lip napisał: Czy Ty masz tu kurtkę ze strusia ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2022 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2022 2 godziny temu, eye_lip napisał: Tak. Wow, napisz coś więcej! Jaki producent i gdzie kupiłeś, a może szyłeś na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2022 Jest moc. Jako fan kurtek skórzanych i fan strusia, nie zdecydowałbym się. Miałbym cały czas z tyłu głowy to: what i think i look like: what I really look like: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DeanM Napisano 11 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2022 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2022 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi