Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 20 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 22 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2021 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 30 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 Witam. Trochę nie na temat, ale nie wiedziałem gdzie to umieścić aby uzyskać poradę w kwestii przeglądu zegarka. Mój zaprzyjażniony zegarmistrz wyemigrował i szukam miejsca w Warszawie gdzie mógłbym zrobić standardowy okresowy przegląd Chronoswissa. Oczywiście byłbym wdzięczny za informacje o polecanych miejscach za niewygórowaną cenę np atrakcyjniejszą niż z Marynarskiej:). Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 @Piotrwawa, Polecany na zaprzyjaźnionym KMZiZ i rozsądny cenowo jest pan Marek Czyżewski z ul. Puławskiej 11. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 30 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 7 minut temu, Koval napisał: @Piotrwawa, Polecany na zaprzyjaźnionym KMZiZ i rozsądny cenowo jest pan Marek Czyżewski z ul. Puławskiej 11. dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 30 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 No na Marynarskiej to Chronoswissa nie zrobisz. Ja polecam do tej klasy zegarka Chronostore, Żelazna 82/84. Chronostore.eu I generalnie szukanie pod kątem ceny/niewygórowanych cen do przeglądu dobrego zegarka to nie jest dobra droga. A w temacie foto też z wczoraj bo wczoraj dwa nosiłem (GP wczoraj przyjechał) 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 30 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2021 21 minut temu, eye_lip napisał: No na Marynarskiej to Chronoswissa nie zrobisz. Ja polecam do tej klasy zegarka Chronostore, Żelazna 82/84. Chronostore.eu I generalnie szukanie pod kątem ceny/niewygórowanych cen do przeglądu dobrego zegarka to nie jest dobra droga. Słuszna uwaga i bardzo dziękuję za polecenie adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 2 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 I chose to go to the Moon. 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 Raz forumowicz spod MarekZakupił piękny zegarekZamiast polecieć na KsiężycPortfel swój mocno natężyłCud noworoczny podarek!Gratulacje z okazji spełnienia marzeń!Sorry ,ale to się prosiło o limeryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 Bardzo Koledze dziękuję, jednak - znając kunszt Kolegi - nie mogę ukryć rozczarowania, że do słowa „zegarek” znalazł Kolega jedynie rym „Marek”.Może to jednak lepiej niż:„Raz forumowicz swej starejZakupił piękny zegarek”.Wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, publikacji pierwszego tomiku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 Moja twórczość lirycznaNiech będzie efemerycznaI niech Koledze z ŁodziKłamstewko me nie zaszkodziWszak ważna jest okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 22 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2022 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. myszy Napisano 9 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2022 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 10 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Atlantic rocznik 1979 na waranie od Filipa: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 A dlaczego nie rocznik 1970? Wtedy jeszcze waranów nie wynaleziono?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Wacuś (waran) był młodszy niż mój "komunijny" zegarek. I oddał życie, aby stać się paskiem. @eye_lipjak go oprawiał, to płakał. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2022 L-zmieniłem jednak pasek... 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2022 Musisz jeszcze ucha dogiąć;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2022 W sumie kupiłem ten zegarek do paska... choć to 18-tka... pasek przeleżał w szafie prawie 20 lat - to już - też właściwie heritage 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 18 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2022 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 18 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2022 czas na weekend 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 19 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2022 14 godzin temu, JBJ napisał: czas na weekend Czy to jest coś a'la Reverso? Na powyższym zdjęciu jest odwrócony na mechanizm, jak wygląda tarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi