pablocito Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 Kolorystycznie się zgrało 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 10 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr B Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 @eye_lip W pośpiechu Twoja prośba mi umknęła. Myślałem, że wszystkie paski będę wymieniał. Część na bespokowe, ale nie mam czasu tego wszystkiego przemyśleć kolorystycznie. Zamawianie pasków od producentów trwa czasami długie miesiące, gdy są to skóry egzotyczne. Ten zostawię, będzie pasował do szarych oksfordów, których nie miałem okazji jeszcze złamać. Kolory realnie bardziej współgrają niż wynikałoby to ze zdjęć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 11 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 @eye_lip W pośpiechu Twoja prośba mi umknęła. Myślałem, że wszystkie paski będę wymieniał. Część na bespokowe, ale nie mam czasu tego wszystkiego przemyśleć kolorystycznie. Zamawianie pasków od producentów trwa czasami długie miesiące, gdy są to skóry egzotyczne. Ten zostawię, będzie pasował do szarych oksfordów, których nie miałem okazji jeszcze złamać. Kolory realnie bardziej współgrają niż wynikałoby to ze zdjęć. Bardzo fajny, też mam u siebie w pracowni takiego antracytowego Alligatora tylko Millenium finish ( połysk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 17 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 U mnie jaśniej;) 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 Krzysiek Black 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 Praca zdalna: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kichanadeta Napisano 20 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Praca niezdalna: 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 9 minut temu, eye_lip napisał: Praca niezdalna: Za strusiami biegasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 U mnie też home office. Czy jesteście w stanie polecić lepszej jakości alternatywę dla mojego Seiko (rozmiar, kolor, najchętniej tylko komplikacja dnia miesiaca) gdzieś w połowie drogi między Seiko a Rolexem?🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Jak w połowie to Omega Aqua Terra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Albo Tudor, albo Oris 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 24 minuty temu, eye_lip napisał: Jak w połowie to Omega Aqua Terra A w 1/3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 2 minuty temu, abnegat napisał: A w 1/3? no to napisałem Oris 65 - cena około 5500-6500 za nówki, używane 4500-5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Ale Oris 65 to przecież diver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Tak na serio to celowałbym w jakiegoś Presage - bardzo ładnie wykonane modele można kupić za kilka tysięcy.Druga opcja którą bym rozważył do Longines Conquest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Raczej nie ma. Możesz spojrzeć na Ball. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2020 @abnegat może nie day date, ale big date - Eterna Granges. W cenie 1/4 katalogowej sam się waham, bo zawsze chciałem mieć Eternę na manufakturowym werku. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/184359-eterna-moon-granges-manufacture-kontiki/#entry2732576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 22 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2020 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2020 W dniu 20.03.2020 o 14:03, abnegat napisał: U mnie też home office. Czy jesteście w stanie polecić lepszej jakości alternatywę dla mojego Seiko (rozmiar, kolor, najchętniej tylko komplikacja dnia miesiaca) gdzieś w połowie drogi między Seiko a Rolexem?🤣 Coś z Orient Star może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi