Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 23 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handsomedude Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 okazyjnie nabyty nowy Junkers, ale jeszcze nie mam pomysłu do czego będzie najlepiej pasował. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 27 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Z weekendu. 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Nowy nabytek w skromnej kolekcji, jestem bardzo zadowolony z tego jak wygodnie siedzi na nadgarstku 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 28 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 niby złoty, a skromny 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 29 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Dawno nie spamowałem. 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 30 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 A ja tego dawno nie nosiłem (więc go zdjąłem ) 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 30 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Full metal jacket 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 W dniu 27.01.2020 o 14:18, abnegat napisał: Jaki to model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 2 godziny temu, Krzysztof G napisał: Jaki to model? Sbdc061 aka. Spb077 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. abnegat Napisano 1 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Wybaczcie spamowanie, ale dziś pierwszy raz założyłem nato 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 ..a ja rozmontowałem zestaw;) 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Zdecydowanie lepiej wygląda z nato 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Mocno budżetowo, ale nie mogłem się powstrzymać. Likwidacja salonu i był za 50 % ceny. Na plus rozmiar - wchodzi pod mankiet SuSu - jak widać na zdjęciu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 @adamW myślę poważnie o tym zegarku. Jak wrażenia z użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 29 minut temu, alabuz napisał: @adamW myślę poważnie o tym zegarku. Jak wrażenia z użytkowania? 2-3 raz na reku ale wiem ze sie polubimy. Odpowiada mi rozmiar- pomimo ze 40mm b/k to subiektywnie koperta wygladab na mniejsza co mi bardzo pasuje. Mialem jedynie watpliwosci co do rozmytego niebieskiego koloru tarczy ale widze ze niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 2 godziny temu, adamW napisał: 2-3 raz na reku ale wiem ze sie polubimy. Odpowiada mi rozmiar- pomimo ze 40mm b/k to subiektywnie koperta wygladab na mniejsza co mi bardzo pasuje. Mialem jedynie watpliwosci co do rozmytego niebieskiego koloru tarczy ale widze ze niepotrzebnie. a za 2 miesiące na bazarku i znowu coś innego kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 3 godziny temu, Krzysiek_W napisał: a za 2 miesiące na bazarku i znowu coś innego kupisz Mam nadzieje ze nie, chociaz nie powiem, goni sie kroliczka i zawsze znajdzie sie cos lepszego, ladniejszego (i przy okazji zwykle tez drozszego...). Edit: @Krzysiek_W, ten model jest dostwpny rowniez w li.itowanej edycji w kopercie z brazu i zielonkawa tarcza, takze ten... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 5 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Trochę na temat trochę nie na temat (nie chcę zakładać nowego tematu)- nowa skórka do Orisa 65- producent do odnalezienia na FB. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi