Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. M.Borkowski Napisano 5 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2019 Nowy pasek to zawsze miła odmiana, mz pasuje idealnie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2019 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 6 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2019 Lepsze foto wczorajszego i dzisiejszego;) 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 6 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2019 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 W dniu 6.07.2019 o 16:37, eye_lip napisał: Lepsze foto wczorajszego i dzisiejszego;) Normalnie ten zegarek mi się nie podoba, ale na tym pasku wygląda mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 A mi się normalnie też podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 11 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Długo na niego polowałem :) a hejterzy i tak spytają, czy to ta firma która robi radzieckie aparaty... 17 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Heh, miałem podobne przeżycia 12 lat temu jak miałem elite port royal gratulacje, klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Nie jestem hejterem (w każdym razie nie jeśli chodzi o Zenitha) i zegarek bardzo mi się podoba, ale datownik uważam za błąd wzorniczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Godzinę temu, lubo69 napisał: Nie jestem hejterem (w każdym razie nie jeśli chodzi o Zenitha) i zegarek bardzo mi się podoba, ale datownik uważam za błąd wzorniczy. Zauważyłem że jest tylko dlatego że o nim wspomniałeś 😊 , rzeczywiście trochę ich poniosło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Trochę spamuje , wakacyjny EDC bez duszy 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2019 23 godziny temu, wimon napisał: Długo na niego polowałem :) a hejterzy i tak spytają, czy to ta firma która robi radzieckie aparaty... Ja kiedyś kilkakrotnie w ostatniej chwili wycofywałem się z zakupu, ale w wersji HW, czyli z naciągiem ręcznym :). Mnie się bardzo podoba, do tego lubię Zenitha sympatią dotąd nieodwzajemnioną :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 13 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2019 Perlon robi robotę z tym modelem 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2019 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsik Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2019 Tani i solidny, a poza tym bardzo go lubię 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 18 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2019 Rzadko tu zaglądam, bo zegarki to nie jest moja pasja, ale ten wintydżowy Seiko urzekł mnie od pierwszego zobaczenia. Przechwycony z forumowego bazarku: 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 19 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2019 U mnie od wczoraj fajny staruszek pod czterdziestkę, Constellation Marine: 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2019 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2019 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 22 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2019 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 . 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi