Tanatos70 Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Jeśli kupiłeś tego 7548 niedawno to sprzątałeś mi go sprzed nosa Dzis na tle Picassa 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 @eye_lip To świeży zakup, więc na to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 10 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 Dziś cztery zaliczyłem;) 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 @eye_lip - Stowa 💘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Dufa Gropius. 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 We dwóch raźniej. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 dubel, również do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Dzisiaj Pobieda, czeka na nowy pasekWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 . 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 W dniu 14.10.2018 o 18:56, zimmermann napisał: To jeden z moich ulubionych zegarków. Bardzo podoba mi się zdobienie koperty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Znaleziony w szufladzie - przez lata traktowany po macoszemu, ze względu na stan. Chodzi bez problemu, więc wymieniłem popękane szkiełko i sparciały pasek i voilà! 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurov Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 U mnie dzisiaj taki staruszek 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Dziś też Orient, tyko trochę starszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 19 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 ciągle ten sam... 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 @Krzysiek_W, Jak długo jeszcze (przyjdzie nam czekać na Twoje zdjęcia 'portugalczyka')? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 23 minuty temu, Koval napisał: @Krzysiek_W, Jak długo jeszcze (przyjdzie nam czekać na Twoje zdjęcia 'portugalczyka')? Nie dogadałem się ze sprzedawcą, więc szukam go dalej (choć pomysłów na coś innego mam 10 na dzień, tylko budżet nie jest z gumy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 . 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Fantastyczna ta Omega Krzysiek!U mnie dziś mój ulubiony rusek. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi