swordfishtrombone Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Pisałeś, że 2 fiolety to już za dużo póki co:). Głos rozsądku jest cichy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Dzięki Adam... . Zawsze możesz na mnie liczyć. ... Rozmawiałem z Pawłem na temat gładkich grenadyn, bo moją brutalnie zaciągnąłem... i tak od słowa, do słowa… skończyłem jako królik doświadczalny. Mam nadzieję, że Panowie wybaczą to wyjście przed szereg. Dzięki temu mogę znów potwierdzić, że i tym razem warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Złożyłem zamówienie zanim jeszcze napisałeś, że warto Miałem takie przeczucie niemal graniczące z pewnością, że gdyby nie było warto to Paweł by Ci ich nie wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Wczoraj przyszła granatowa grenadyna fina bez podszewki Jakość wykonania i obsługa klienta tradycyjnie na najwyższym poziomie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Ten kolor jest faktycznie taki jasny, czy to kwestia zdjęcia? Mam granatową grenadynę grossa od Poszetka.com (opisana jako jasny granat). Chciałbym zamówić splot fina z EoE i miałem nadzieję, że to ciemny granat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Takie zdjęcie. W rzeczywistości jest to granat. Czy ciemny? Posługując się terminologią angielską, jest to navy, ale nie midnight blue. Na moim monitorze kolor ze strony doskonale oddaje rzeczywisty kolor https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-grenadyny-fina/149 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 3-fold bez podszewki? To musi być leciuteńki krawat, mgiełka taka. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Wczoraj przyszła granatowa grenadyna fina bez podszewki Jakość wykonania i obsługa klienta tradycyjnie na najwyższym poziomie. Pięknie wykończony! Czy brak szlufki to Twój pomysł, czy nie dało się jej zrobić na tak lekkim krawacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Fakt, rolowane brzegi na grenadynie to cudo. Ja mam 7-folda z grenadyny bez wypełnienia i też mógłbym godzinami podziwiać rulonik. A w całości jest go w tym krawacie kilka metrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Nie, dlaczego, wypełnienie przecież jest standardowe i przycięte na kształt rybiego ogona. Czyli sama grenadyna jest tylko na prześwitującym rombie. Zresztą nosząc zieloną, wykonaną tak samo nie odczułem efektu mgiełki. Ze szlufki świadomie zrezygnowałem, nie używam i jakoś zawsze miałem mieszane uczucia względem niej, trochę psuje mi piękno wewnętrznej strony krawata. Prawdopodobnie na stałe z niej zrezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Aaa, przepraszam, pomyliłem podszewkę (tipping) z wypełnieniem (interlining). My bad. Czyli tam jest normalne wypełnienie, tylko nie ma podszewki. Wszystko jasne. Też ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Wynoszę rzeczy z domu by mieć na Wasze krawaty. Stare graty idą na Allegro. Grenadyna, szantung, wełna - podobają mi się wszystkie. Nie mogę się zdecydować. Mam nadzieję, że choć trochę Wam głupio. Pozdrawiam. Niedługo się odezwę w sprawie zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 10 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Ok, zatem czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 10 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 A tymczasem jadą do nas drukowane jedwabie. Udało się trochę przyspieszyć zamówienie. Tkaniny będą w poniedziałek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 13 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Za kilka dni pojawią się w sklepie nasze muchy z wełny. Poniżej kilka zdjęć. Pozdrawiam, Paweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 15 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Dzisiaj dotarły nowe tkaniny z drukowanego jedwabiu. Myślę, że w weekend będą oficjalnie w sklepie w zakładce bespoke. Tymczasem dziś byłem w studio zrobić zdjęcia much i myślę, że do środy pojawią się w sklepie. Pozdrawiam, Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Jakieś nowe zielone poszetki się szykują może? BTW: Właśnie chciałbym Wam zapłacić (screen ze strony): Przelałem na nr konta podany mailowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Dzięki za informację i zamówienie Ustalę dlaczego nie wyświetla numeru konta. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Miałem kiedyś ten sam błąd, pisałem o tym, chyba nawet w tym wątku. Na szczęście numer konta przychodzi również w potwierdzeniu zamówienia na adres mailowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Właśnie próbuję ustalić "co jest grane" z osobą, która wdrażała sklep. Dam znać, jak już będę wiedział co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 A może pokażesz jakieś "amatorskie" zdjęcia tych jedwabiów, które wczoraj otrzymaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Nie mam niestety czasu aby się tym teraz zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 17 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Nowe muchy dostępne już w sklepie: https://embassyofelegance.com/pl/c/WELNA/86 https://embassyofelegance.com/pl/c/SHANTUNG/119 https://embassyofelegance.com/pl/c/JEDWAB/118 Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Ta purpurowa muszka, o której pisaliśmy wygląda świetnie! Na dniach złożę zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 17 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi