M.L. Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na wstępie chciałbym serdecznie pozdrowić i przywitać się ze wszystkimi! Przechodząc do meritum; od dłuższego czasu usiłuję kupić sobie kilka nowych knitów. Niestety, sklepy, które znam (szarmant, poszetka i pewien pan) nie oferują knitów w kolorach, których obecnie szukam. Proszę Was o podanie mi adresów/namiarów na sklepy, oferujące knity (mile widziana szeroka paleta kolorystyczna). Interesują mnie zarówno sklepy internetowe jak i tradcyjne sklepy (Łódź i okolice). Z niecierpliwością czekam na odezw od Was. Cytuj
maciejj Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jak Łódź, to zaglądaj do TK Maxx. Cytuj
Johnny Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na www.eleganckipan.com.pl znajdziesz kilka. Cytuj
celahim Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 ewentualnie zostaje allegro Cytuj
Stormont Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na www.eleganckipan.com.pl znajdziesz kilka. Tani o i przyzwoicie. Kiedyś u Tomka Millera były ładne. Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cały czas mamy ich trochę: http://www.gentlemanschoice.pl/kategoria/krawaty,4,default,asc,0,0,99999,0,0,0 Cytuj
Sekret Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 The Tie Bar ma bardzo duży wybór knitów i w ogóle krawatów, jeśli chciałbyś kupić proszę o info na prive, mam tam upatrzony 1 krawat, podzielilibyśmy koszty przesyłki Cytuj
damiance Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 polecam tu: http://sklep.szarmant.pl/kategoria/krawaty Cytuj
Klapouch Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 W tiebar również coś bym kupił dzieląc przesyłkę Cytuj
Misza Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor... Cytuj
pirat Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Moim zdaniem najlepiej spróbować tu -> http://www.michelsons.com/products/Silk%20Knitted%20Ties dużo kolorów, są krawaty zarówno o szerokości 6cm jak i 8 cm co dla niektórych, jak ja, ma znaczenie. 1 Cytuj
123 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sprawdź u Zaremby. Wybór jest mały bo 7 modeli bodajże ale fajne kolory. Mam zielony i jestem bardzo zadowolony. Cytuj
Stormont Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor... To może dam im drugą szansę, bo kupiłem w ciemno, też z van thorn/ep, krawat (nie knit) i koszulę profuomo i z obu nie jestem do końca zadowolony. Cytuj
waski Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 The Tie Bar ma bardzo duży wybór knitów i w ogóle krawatów, jeśli chciałbyś kupić proszę o info na prive, mam tam upatrzony 1 krawat, podzielilibyśmy koszty przesyłki Mam od nich dwa jedwabne i odradzam. Węzeł się rozluźnia i zsuwa. Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor...Potwierdzam - Profuomo robi znakomite krawaty (mam knit i chyba dwa inne jedwabne). Nie mam krawatów z wysokich półek typu Drake's, ale te trzy Profuomo to zdecydowanie, cytując Arnolda Boczka, "moje ulubiene". Cytuj
Sekret Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wąski - też mam dwa jedwabne od TTB, nic się nie poluzowuje ani nie zsuwa. Może kupowałeś dawno temu, kiedyś podobno słabo się wiązały te knity... Cytuj
Koval Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja mam jak @Sekret - zdecydowałem się na zakup mimo ostrzeżeń i jest OK. Cytuj
waski Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kupiłem ok 2 lata temu. Może akurat moje egzemplarze tak mają Cytuj
M.L. Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dziękuję za odpowiedzi. Problem rozwiązany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi