Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym serdecznie pozdrowić i przywitać się ze wszystkimi!

Przechodząc do meritum; od dłuższego czasu usiłuję kupić sobie kilka nowych knitów. Niestety, sklepy, które znam (szarmant, poszetka i pewien pan) nie oferują knitów w kolorach, których obecnie szukam. Proszę Was o podanie mi adresów/namiarów na sklepy, oferujące knity (mile widziana szeroka paleta kolorystyczna). Interesują mnie zarówno sklepy internetowe jak i tradcyjne sklepy (Łódź i okolice). Z niecierpliwością czekam na odezw od Was.

Opublikowano

The Tie Bar ma bardzo duży wybór knitów i w ogóle krawatów, jeśli chciałbyś kupić proszę o info na prive, mam tam upatrzony 1 krawat, podzielilibyśmy koszty przesyłki 

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. :-) węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor...

To może dam im drugą szansę, bo kupiłem w ciemno, też z van thorn/ep, krawat (nie knit) i koszulę profuomo i z obu nie jestem do końca zadowolony.

Opublikowano

The Tie Bar ma bardzo duży wybór knitów i w ogóle krawatów, jeśli chciałbyś kupić proszę o info na prive, mam tam upatrzony 1 krawat, podzielilibyśmy koszty przesyłki 

Mam od nich dwa jedwabne i odradzam. Węzeł się rozluźnia i zsuwa.  

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. :-) węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor...

Potwierdzam - Profuomo robi znakomite krawaty (mam knit i chyba dwa inne jedwabne). Nie mam krawatów z wysokich półek typu Drake's, ale te trzy Profuomo to zdecydowanie, cytując Arnolda Boczka, "moje ulubiene".