M.L. Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Na wstępie chciałbym serdecznie pozdrowić i przywitać się ze wszystkimi! Przechodząc do meritum; od dłuższego czasu usiłuję kupić sobie kilka nowych knitów. Niestety, sklepy, które znam (szarmant, poszetka i pewien pan) nie oferują knitów w kolorach, których obecnie szukam. Proszę Was o podanie mi adresów/namiarów na sklepy, oferujące knity (mile widziana szeroka paleta kolorystyczna). Interesują mnie zarówno sklepy internetowe jak i tradcyjne sklepy (Łódź i okolice). Z niecierpliwością czekam na odezw od Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Jak Łódź, to zaglądaj do TK Maxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Na www.eleganckipan.com.pl znajdziesz kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 ewentualnie zostaje allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Na www.eleganckipan.com.pl znajdziesz kilka. Tani o i przyzwoicie. Kiedyś u Tomka Millera były ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Cały czas mamy ich trochę: http://www.gentlemanschoice.pl/kategoria/krawaty,4,default,asc,0,0,99999,0,0,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 The Tie Bar ma bardzo duży wybór knitów i w ogóle krawatów, jeśli chciałbyś kupić proszę o info na prive, mam tam upatrzony 1 krawat, podzielilibyśmy koszty przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 polecam tu: http://sklep.szarmant.pl/kategoria/krawaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 W tiebar również coś bym kupił dzieląc przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Moim zdaniem najlepiej spróbować tu -> http://www.michelsons.com/products/Silk%20Knitted%20Ties dużo kolorów, są krawaty zarówno o szerokości 6cm jak i 8 cm co dla niektórych, jak ja, ma znaczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Sprawdź u Zaremby. Wybór jest mały bo 7 modeli bodajże ale fajne kolory. Mam zielony i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor... To może dam im drugą szansę, bo kupiłem w ciemno, też z van thorn/ep, krawat (nie knit) i koszulę profuomo i z obu nie jestem do końca zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 The Tie Bar ma bardzo duży wybór knitów i w ogóle krawatów, jeśli chciałbyś kupić proszę o info na prive, mam tam upatrzony 1 krawat, podzielilibyśmy koszty przesyłki Mam od nich dwa jedwabne i odradzam. Węzeł się rozluźnia i zsuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Jestem bardzo zadowolony z knita profumo kupionego na wyprzedaży w sklepie eleganckipan.com.pl. Polecam. węzeł piękny i trzyma się mocno cały dzień. No i ten kolor...Potwierdzam - Profuomo robi znakomite krawaty (mam knit i chyba dwa inne jedwabne). Nie mam krawatów z wysokich półek typu Drake's, ale te trzy Profuomo to zdecydowanie, cytując Arnolda Boczka, "moje ulubiene". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Wąski - też mam dwa jedwabne od TTB, nic się nie poluzowuje ani nie zsuwa. Może kupowałeś dawno temu, kiedyś podobno słabo się wiązały te knity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Ja mam jak @Sekret - zdecydowałem się na zakup mimo ostrzeżeń i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Kupiłem ok 2 lata temu. Może akurat moje egzemplarze tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.L. Napisano 10 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Dziękuję za odpowiedzi. Problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi