TomiW01 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Kupiłem w sklepie, ale dałem do podzelowania ... no i bałem się wieźć do domu dwie pary tom______i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponton Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Wklejam porównanie modeli 3010 (lewy but) oraz 3488 (prawy but). Wizualnie są niemal identyczne, natomiast rozmiarowo 3488 jest węższy i ma niższe podbicie: http://imgur.com/a/Gh6N3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 15 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Wklejam porównanie modeli 3010 (lewy but) oraz 3488 (prawy but). Wizualnie są niemal identyczne, natomiast rozmiarowo 3488 jest węższy i ma niższe podbicie: http://imgur.com/a/Gh6N3 Może wkleisz te zdjęcia bezpośrednio na forum? Linki z serwisów szybko wygasają. Dzięki za porównanie. Mnie osobiście lewy bardziej się podoba ale wybrałbym ten z szerszym kopytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponton Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Dodałem jako załączniki. PS. Ten lewy (czyli 3010) to właśnie ten szerszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 15 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Które zatrzymujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfonso Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Szkoda, że Berwick nie ma sprzedaży online bo mam chrapkę na ich tassel loafersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Sklep klasycznebuty może Ci je sprowadzić z tego co się orientuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfonso Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 A może wiesz czy dowolny model z ich oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Najlepiej zadzwonić i dowiedzieć się u źródła: http://sklep.klasycznebuty.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfonso Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Zanim zamówię to chciałbym spytać o Waszą opinię: http://berwickshoes.com/en/shoes/mod-2561-rois/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponton Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Które zatrzymujesz? 3010, bo 3488 są za wąskie i na niskie w podbiciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 witam jakbyś jeszcze dodał ( odnośnie tych 3010 ) jakie masz rozmiary stopy , jaka jest długość wkładki buta i jaki wybrałeś w związku z tym rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Na zdjęciach w ogóle nie widzę tej różnicy, ale to samo pisali w mailu z Berwicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponton Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 witam jakbyś jeszcze dodał ( odnośnie tych 3010 ) jakie masz rozmiary stopy , jaka jest długość wkładki buta i jaki wybrałeś w związku z tym rozmiar Mam stopę o długości 28,2 cm i polecono mi rozmiar 42,5 dla węższej stopy i 43 (UK 9) dla szerszej. Wziąłem 43 i 3010 są idealne, natomiast 3488 trochę mają za niskie podbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 świeży zakup tom______i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 tom______i Bardzo ładny zakup. Niech się nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Dziękuję za miłą opinię tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Bardzo ładne! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 W najbliższym czasie powstanie wątek zakupy grupowe w klasyczne buty. Prócz 10-15% rabatu dostalibysmy kosmetyki do butow lub/ i prawidla. Warto wstrzymac sie z zakupami, w nastepnym tygodniu opublikuje post. Napiszcue wstepnie ktobylby zainteresowany takimi zakupami. Pozdrawiam Tomek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 W najbliższym czasie powstanie wątek zakupy grupowe w klasyczne buty. Prócz 10-15% rabatu dostalibysmy kosmetyki do butow lub/ i prawidla. Warto wstrzymac sie z zakupami, w nastepnym tygodniu opublikuje post. Napiszcue wstepnie ktobylby zainteresowany takimi zakupami. Pozdrawiam Tomek. Ja, ale wstępnie reflektowałbym na Loaki... Się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Ja, ale wstępnie reflektowałbym na Loaki... Się liczy?Tak w gre wchodzi caly asortyment sklepu klasycznebuty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Ja też byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Jesli chcecie zamowic dwie lub trzy pary butow to piszcie to odrazu będę miał lepszą pozycję w negocjacjach z właścicielem. Wybieram się do ich sklepu w Gdańsku w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Co ważne możemy zamówić również buty w rozmiarach już wyprzedanych ( o ile rzecz jasna buty są nadal dostępne u producenta). W takim przypadku jednak zamówienie potrwa troszkę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Zapraszam forumowiczów do dołączenia do zakupów grupowych w sklepie klasycznebuty.pl !! To link do nowego wątku. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3388-zakupy-grupowe-buty-w-sklepie-klasycznebutypl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi