antolll Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgodnie z Waszą prośbą z tematu o poszetkach - zdjęcia wystaw z Florencji sprzed kilku dni: Więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/1147481061 ... orencja_1# Jutro jeszcze kilka zdjęć "z ulicy". Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Mam nadzieję, że wypad był udany. Bardzo fajny album z tego wyszedł. Bardzo podobają mi się marynarki na zdjęciach nr 6 i 63. Wielkie dzięki za dowiezienie małego kawałka Florencji na nasze ojczyste podwórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 antolll super wyszło. Musicie przyznać że miałem dobry pomysł aby poprosić kolege o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stylius Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Oo proszę! Rewelacyjna fotorelacja. Nic tylko czerpać inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Dzieki za zdjecia! Pierwsza konkluzja hjaka mi sie nasuwa to ta, iz kobiety maja o wiele lepiej odnosnie ciuchow. Faceci sa strasznie zuniformizowani, Kilka przewodnich tematow (na palcach jednej reki policzyc) i wariacje (bardzo ladne nota bene) na ich bazie. Zdjecie 45 - czarna poszetka! Zdjecie 50 - ladne suede loafers ze sprzaczka ... czy ktos wie jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Faceci sa strasznie zuniformizowani, Kilka przewodnich tematow (na palcach jednej reki policzyc) i wariacje (bardzo ladne nota bene) na ich bazie.Te sklepy ze zdjęć, to jakieś 10% sklepów z męską odzieżą z rejonów które odwiedziłem, wybrałem te najbardziej klasyczne Dalszy ciąg; Kilka zdjęć z ulic (galeria też niżej): i last but not least - ja - autor zdjęć, a obok narzędzie. https://picasaweb.google.com/1147481061 ... orencja_2# KONIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Zdjecie 50 - ladne suede loafers ze sprzaczka ... czy ktos wie jaki to producent?Na 90% są to mokasyny Romano Martegani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Pan na zdjęciu nr 27 nie wygląda na zachwyconego że będzie uświetniał to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 kurcze z tych zdjeć aż emanuje inny klimat niz nasz Polski. Tak widać jakiś taki spokój, swobodę itp. .. chyba że to tylko ja mam takie wrażenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 kurcze z tych zdjeć aż emanuje inny klimat niz nasz Polski. Tak widać jakiś taki spokój, swobodę itp. .. chyba że to tylko ja mam takie wrażenie.. Właśnie miałem coś takiego napisać. Całkiem inny świat, inna kultura i sposób ubioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 kurcze z tych zdjeć aż emanuje inny klimat niz nasz Polski. Tak widać jakiś taki spokój, swobodę itp. .. chyba że to tylko ja mam takie wrażenie.. zgadzam się w 100%. tutaj widac to na przykladnie ubran, a dotyczy kazdej dziedziny zycia (ale nie we wszystkich jest tam "lepiej"), i jest tematem na znacznie dłuższą dyskusję wróćmy do ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiquiri Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Kolego antoll, pięknie dziękuję za galerię 'z ulicy'. Jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Kolego antoll, pięknie dziękuję za galerię 'z ulicy'. Jest na co popatrzeć. Cała przyjemność po mojej stronie. Uznałem, że skoro ani wiedzą, ani zakupami w mediolanie, ani butami od wielądka nie mogę się pochwalic, to chociaż fajne zdjęcia na forum pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiquiri Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Cóż, pewnie większość z nas zagląda na the sartorialist czy facehunter ale zdjęć nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Świetne fotki, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Bogowie! Chciałbym, że by w Polsce były takie ciuchy do kupienia i ludzie, którzy by je nosili! PS Koledzy powiedzcie mi, co to jest na zdjęciu nr 35 i 38 - chusta czy krawat? Wytwórca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Śliczne dzięki za zdjęcia! Bardzo fajnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booe Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Ach i jak tu nie kochać Włochy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Bogowie!!! byłem we Florencji rok temu, cały tydzień na warsztatach, niestety było zimno, wyjątkowo paskudny jak na Florencję luty (nawet śnieg był). Byłem wtedy w trakcie zmiany stylu na elegancki, nawet sobie krawat kupiłem, ale nie zwracałem uwagi aż tak na ludzi (poza włoszkami i na sklepy, teraz żałuję. Cóż zboczenie zawodowe historyka sztuki kazało mi latać po muzeach i kościołach . Natomiast prawda jest ten lekki spokojny styl życia ogólnie w sródziemnomorzu. Pamiętam jak pierwszy raz byłem w tym regionie jako student I i potem, II roku, w 1994 i 95 roku na wycieczkach zabytkoznawczych, jak się wyrwałem z szarego wówczas i burego Lublina, gdzie o zmroku nic nie było na mieście i łaziłem do późna po np. Avignonie i patrzyłem jak ludzie chodzą, jedzą kolacje w restauracjach jest kolorowo i bezpiecznie echhhhhh. jak potem wróciłem do Polski jesiennej to az mnie serce bolało tak było ponuro-buro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Świetne zdjęcia. Etnografia ulicznej męskiej elegancji. Gratulacje pomysłu i odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 super sprawa, dzięki za wstawienie zdjęć, trochę dużo sneakerów tam noszą, ale i tak poziom nieporównywalny do polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Bardzo fajny reportaż. Widać też, że nie wszyscy Włosi nadają się do sartorialista. 'Narzędzie' wygląda na solidne. Czy używałeś filtra polaryzującego przy fotografowaniu wystaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Bardzo fajny reportaż. Widać też, że nie wszyscy Włosi nadają się do sartorialista. 'Narzędzie' wygląda na solidne. Czy używałeś filtra polaryzującego przy fotografowaniu wystaw? No właśnie "polara" do Włoch nie zabrałem, i potem byłem wściekły, bo mógłbym robić zdjęcia wystaw w dzień, a nie latać nocą i próbować coś zdziałać wysokim iso i długimi czasami Cieszę się, że się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Super zdjęcia, obejrzałem z zainteresowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Odświeżam. Ponownie pytam, co to jest: https://picasaweb.google.com/114748106116546442717/Florencja_1#5594795613557486866 https://picasaweb.google.com/114748106116546442717/Florencja_1#5594795677638658530 Krawaty? Szale? Chusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi