Gaste Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Też mogę potwierdzić, że Tapatalk świetnie działa na iOS. Dodatkowo mogę potwierdzić, że iOS świetnie działa na iPhone'ie. Forum BwB niestety już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 prosiłbym w miarę możliwości o zgłaszanie wszelkich usterek czy uwag do nowego forum tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 - dział bespoke dziwnie działa, trzeba się ostro nagłowić jak do niego wejść - w wersji mobilnej napisy następny i poprzedni w nawigacji wychodzą poza buttony, a gwiazdki w liście tematów zajmują za dużo miejsca -w wersji mobilnej i pełnej po odświeżenia forum nie ładuje cssow i widać forum w wersji surowej aż do usunięcia plików przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Jak skoczyć do ostatniej wypowiedzi w temacie? A już wiem. Ale fartownie na to wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Wyszukiwarka tylko dla wybranych? Bo nie widzę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Punkty reputacji, fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Co do kwestii typu - wyszukiwarka, układ podforów, czat itd to jest to kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Przy informacji o uzytkowniku, a dokladniej pod informacja o ilosci postow, widnieje w moim przypadku informacja "0 punktow ostrzezen". Umieszczenie takiej informacji jest raczej wyjatkiem wiec zapytam, skad takie wyroznienie oraz co ono i taka informacja oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Znaczy się - nie podpadłeś jeszcze Moderatorom i Adminom. Kwestia czasu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Wyszukiwarka tylko dla wybranych? Bo nie widzę… Wyszukiwarkę macie w tym linku: http://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=core&module=search&search_in=forums Myślę, że cały czas chłopaki pracują nad finalnym kształtem i szukajka będzie tu na bank P.S. Reptuacja - dobry kierunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Czy aktualnie tematy, w których pojawiło się coś czego nie czytałem nie są w żaden sposób oznaczone? Wytłuszczona czcionka i granatowa gwiazdka (jeżeli udzielałeś się w temacie) lub kropka po lewej (jeżeli nie udzielałeś się w temacie). Jak klikniesz na gwiazdkę - przeniesie Cię od razu do ostatniego nieczytanego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Jesli umieszczenie takiej informacji ma oznaczac ze nie podpadlem jeszcze Moderatorom i Adminom, to jak rozumiec nieumieszczanie informacji ze ktos nie podpadl? Ze podpadl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Zlituj się. Każdy widzi swoje własne ostrzeżenia i tylko swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Zobaczymy jak to chłopaki poustawiają finalnie. Na razie każdy z nas widzi tę informację tylko u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Zlituj się. Każdy widzi swoje własne ostrzeżenia i tylko swoje... Ok, nie wiedzialem, dziekuje za uswiadomienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 A gdzie jest poprzednia opcja nieprzeczytanych postow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 "Wyświetl nową zawartość" w górnym prawym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 To juz uwag do Moderacji nie bedzie mozna kierowac, czy ja czegos nie widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Jeżeli chcesz zgłosić nadużycie to prawy dolny róg: "zgłoś". Jeżeli PM to najedź kursorem na nick moderatora - pokazuje się okienko z poziomu, którego możesz wysłać wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 To juz uwag do Moderacji nie bedzie mozna kierowac, czy ja czegos nie widze? Chyba przez "pytania do Administratora" - przy numerze posta? I moje pytanie: Czy została usunięta opcja prywatnych wiadomości? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 I moje pytanie: Czy została usunięta opcja prywatnych wiadomości? Pozdr, wojvv Jeżeli PM to najedź kursorem na nick użytkownika - pokazuje się okienko z poziomu, którego możesz wysłać wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Jeżeli chcesz zgłosić nadużycie to prawy dolny róg: "zgłoś". Jeżeli PM to najedź kursorem na nick moderatora - pokazuje się okienko z poziomu, którego możesz wysłać wiadomość. Czyli zgloszenie o ewentualnych naduzyciach lub uwagi do Moderacji oraz sposob reagowania Moderacji na zgloszenia i uwagi przestaje byc transparentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Hmmm, ale i tak muszę wejść w "nową zawartość", myślałem o oznaczeniu na głównym widoku (jak to było dotychczas). Jeśli dobrze rozumiem. Odczytane tematy się różnią kolorem. Mniejszy kontrast ale da się rozróżnić. Swoją drogą mógłby być nieco większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 1. Wcześniej była opcja zobacz swoje posty - jak w to teraz wejść? 2. Wcześniej był podział nieprzeczytane posty/nowe posty - rozumiem że teraz to zbiorczo "wyświetl nową zawartość"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Czyli zgloszenie o ewentualnych naduzyciach lub uwagi do Moderacji oraz sposob reagowania Moderacji na zgloszenia i uwagi przestaje byc transparentny. Dla jasności - ja tego nie wiem, gdyż nie uczestniczę w pracach. Znam ten silnik po prostu i staram się pomóc Czy zgłaszanie będzie transparentne czy nie ... tu już musimy poczekać na info z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi