Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy,

ponieważ planujemy zaktywizować społeczność forumowiczów i sympatyków BwB z Poznania, zachęcamy do ujawnienia się w niniejszym wątku.

Wierzymy, że Poznań jest miastem z potencjałem!

Z góry dziękujemy za wpisy oraz uzupełnienie pola "location" w profilu ;)

Opublikowano

Koledzy,

jest już Was kilku, stąd proszę zaproponujcie ciekawe miejscówki na pierwsze (o ile się nie mylę) spotkanie forumowe w Poznaniu ;)

powiedzmy na 10 osób.

nie znam miasta i nie jestem w stanie przedłożyć propozycji ...

dziękuję i pozdrawiam,

Damian

Opublikowano

Kiedyś już to pisałem, ale powtórzę, że ciekawym miejscem byłby SPOT. Organizują ciekawe eventy, animacje, warsztaty z winami, szkółkę kulinarną, etc. Wina głównie hiszpańskie, jedzenie niezłe (krótka, sezonowa karta). Niestety nie wiem ile kosztuje wynajęcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy,

Z Filipem (eye_lip) jedziemy do Poznania z misją. Jest okazja do spotkania forumowego.

Kilku kolegów znających miasto wskazało Brovarię.

Zatem, do zobaczenia w Brovarii w najbliższy wtorek (4 list) od godziny 19.30 do ostatniego forumowicza :)

pozdrawiam,

Damian

Opublikowano

Mnie się bardzo podobało i myślę, że nasi goście z Warszawy także miło spędzili czas. (Niestety) zostało zrobionych kilka zdjęć, które pewnie niedługo wyciekną ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Koledzy,

Dziękujemy za świetne spotkanie. Gościnni Poznaniacy dotrzymując nam towarzystwa do godzin wieczornych, sprawili że dziś rano nasz zapał do wstawania z łóżka był zdecydowanie osłabiony ;)

Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia

Filip

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Koledzy,

również dziękuję za spotkanie, przerosło ono nasze oczekiwania. Po pierwsze - frekwencja 100%, po drugie ciekawe dyskusje.

I było to jedno z dłuższych spotkań - ostatni uczestnicy zamknęli imprezę po pierwszej w nocy ;)

Co do niespodzianki na spotkaniu, to - nazwijmy to - w tej roli wystąpił Pan Karol Rzeszutko (pierwszy po lewej na zdjęciu), członek wspierający nasze Stowarzyszenie.

pozdrawiam,

Damian