damiance Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Koledzy, ponieważ planujemy zaktywizować społeczność forumowiczów i sympatyków BwB z Poznania, zachęcamy do ujawnienia się w niniejszym wątku. Wierzymy, że Poznań jest miastem z potencjałem! Z góry dziękujemy za wpisy oraz uzupełnienie pola "location" w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Obecny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryso Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2014 Obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 A jednak Poznań jest reprezentowany dziękuję za zgłoszenia i czekam na więcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Marku, dzięki za ujawnienie się - proszę uzupełnij "location" pozdrawiam\Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 Tez tu mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 Również Poznań AP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Koledzy, jest już Was kilku, stąd proszę zaproponujcie ciekawe miejscówki na pierwsze (o ile się nie mylę) spotkanie forumowe w Poznaniu powiedzmy na 10 osób. nie znam miasta i nie jestem w stanie przedłożyć propozycji ... dziękuję i pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Kiedyś już to pisałem, ale powtórzę, że ciekawym miejscem byłby SPOT. Organizują ciekawe eventy, animacje, warsztaty z winami, szkółkę kulinarną, etc. Wina głównie hiszpańskie, jedzenie niezłe (krótka, sezonowa karta). Niestety nie wiem ile kosztuje wynajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Koledzy, Z Filipem (eye_lip) jedziemy do Poznania z misją. Jest okazja do spotkania forumowego. Kilku kolegów znających miasto wskazało Brovarię. Zatem, do zobaczenia w Brovarii w najbliższy wtorek (4 list) od godziny 19.30 do ostatniego forumowicza pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Nieco spóźniony, ale będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Poczekamy, poczekamy .. btw - a na miejscu drobna niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Poznań już czeka na wszystkich w Brovarii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Witam, jestem również z Poznania, niestety nie mogłem pojawić się w Brovarii. Jak udało się spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Mnie się bardzo podobało i myślę, że nasi goście z Warszawy także miło spędzili czas. (Niestety) zostało zrobionych kilka zdjęć, które pewnie niedługo wyciekną . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Koledzy, Dziękujemy za świetne spotkanie. Gościnni Poznaniacy dotrzymując nam towarzystwa do godzin wieczornych, sprawili że dziś rano nasz zapał do wstawania z łóżka był zdecydowanie osłabiony Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia Filip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Super pomysł. Szkoda, że przegapiłem Filip, rozumiem, że to kwestia zmęczenia wywołanego podróżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Witajcie, Również dziękuję za miło spędzony wieczór:). Fajnie było się spotkać w "realu". P.S. Nie dałem rady wstać o 5:50:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Mi się również podobało. Niezmiernie miło było porozmawiać z kolegami "starszymi stażem" i posłuchać ciekawych historii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Mamy fotkę od naszego wysłannika 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Koledzy, również dziękuję za spotkanie, przerosło ono nasze oczekiwania. Po pierwsze - frekwencja 100%, po drugie ciekawe dyskusje. I było to jedno z dłuższych spotkań - ostatni uczestnicy zamknęli imprezę po pierwszej w nocy Co do niespodzianki na spotkaniu, to - nazwijmy to - w tej roli wystąpił Pan Karol Rzeszutko (pierwszy po lewej na zdjęciu), członek wspierający nasze Stowarzyszenie. pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi