Tanatos70 Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Chyba na pewno @fan_dobrego_buta posiada jakieś, więc się może wypowie. Ja swego czasu zakupiłem outletowe kordowanowe Bourtony w tym samym rozmiarze, co te powyżej prezentowane- 8,5, tęgość średnia 5. Stopa mi w nich dosłownie pływała. Są szerokie, a nad palcami chyba nie było wcale dużo miejsca i obcierały. Nawet nie próbowałem zejść pół rozmiaru niżej. Odesłałem. Jakieś takie dziwne to kopyto mi się wydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Czy któryś z Kolegów ma może Trickersy na kopycie 4444 i mógłby o nim powiedzieć parę słów? Jest opisywane jako "generous", więc rozumiem, że pół rozmiaru w dół, ale czy to oznacza, że jest również szerokie/na wysokie podbicie? Mówimy o tęgości 5, czyli medium. Kopyto jest szerokie i krótkie. Za radą supportu u Herringa zamówiłem pół rozmiaru mniejsze i niby są OK na długość, ale jakby brakowało im milimetra. Nawet jednak pół rozmiaru mniejsze niż zwykle, na szerokość są to jedne z największych moich butów.Podsumowując: wąska stopa - nie kupować; przeciętna stopa - zejść pół rozmiaru w dół i liczyć się z tym, że długość będzie na styk; szeroka stopa - kupić ten rozmiar co zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 22 minuty temu, lubo69 napisał: szeroka stopa - kupić ten rozmiar co zwykle Potwierdzam. Bardzo szeroka, pomyśleć o tęgości 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Jak napisał Lubo69 - zależy od tęgości stopy. Ja mam średnią tęgość z średnim podbiciem i zawsze zamawiam w Trickersach UK8, identycznie jak u innych producentów. Trickersy na kopycie 4444 wypadają odrobinę obszerniejsze, i w moim przypadku nie mogę zamówić 1/2 rozmiaru mniejsze, gdyż będę miał problemy z długością. Moja korekta średnia i szeroka stopa kupić rozmiar jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 @fan_dobrego_buta, @albinos @Tanatos70 @lubo69 Bardzo dziekuje za odpowiedzi! Niestety dla mnie, mam stopę wąsko/normalną, czyli to kopyto pewnie odpada. A szkoda, bo namierzyłem na ebayu piękne koniakowe lotniki Trickersa :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Dla będących w tych dniach w UK, wyprzedaż do - 75% w sklepie fabrycznym w Northampton. Info z instagrama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Czy któryś z forumowiczów będzie miał okazję odwiedzić sklep fabryczny w czasie wyprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Bardzo ładne Bourtony, w moim ulubionym kolorze - Navy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 Ostatnia para za 126 GBP, UK7 https://www.cruisefashion.com/trickers-burford-boots-114268?colcode=11426805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 Na brandoutlet - https://www.brandoutlet.com/catalogsearch/result/?q=trickers jest promocja -20% i uwzględnia również ofertę, która już jest w wyprzedaży, np buty Grenson czy Trickers. W sekcji Clerance jest kilka fajnych par letnich butów Grensona, po rabacie po 36 - 38 GBP . Niestety nie mogłem oprzeć się Trickersom za 162 GBP. Miałem dylemat między 2 parami: Ostatecznie przekonały mie zdjęcia z inetrnetu do koloru Parisian Blue + pojedyńcza podeszwa idealna na cieplejsze dni: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 Na brandoutlet - https://www.brandoutlet.com/catalogsearch/result/?q=trickers jest promocja -20% i uwzględnia również ofertę, która już jest w wyprzedaży, np buty Grenson czy Trickers. W sekcji Clerance jest kilka fajnych par letnich butów Grensona, po rabacie po 36 - 38 GBP . Niestety nie mogłem oprzeć się Trickersom za 162 GBP. Miałem dylemat między 2 parami: Ostatecznie przekonały mie zdjęcia z inetrnetu do koloru Parisian Blue + pojedyńcza podeszwa idealna na cieplejsze dni: Hej, jak uzyskać dodatkowe 20% rabatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 wpisz kod EXTRA20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 Trickers Grasmere z Kudu - okazyjny zakup na eBay.co.uk EDIT: zdjęcie jest z bloga Trickersa. Jak buty dotrą to wrzucę "orginalne" zdjęcia. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 W outlecie zniżka 20 procent. Tylko dzisiaj. Dla tych będących na dniach w Northampton, sklep fabryczny robi wyprzedaż sampli do 75% od jutra do soboty włącznie. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Za połowę ceny, poniżej 1 tysiąca złotych na herringshoes. Trickers Bourton w czarnej skórze na skórzanej podeszwie w rozmiarze 13F.AS:6.5 7wk, 7F 87, 99, 104, 109Cheaney : 7F 125, 7.5F 205, 7.5G 1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 23 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2018 Sporo modeli Trickers na wyprzedaży na stronie countryattire. Kupowałem od nich inne rzeczy, sprzedawca zaufany i godny polecenia, polecany także przez profil IG Trickers jako zaufany reseller. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 Woodstock za 115 GBP https://www.tkmaxx.com/mens-gold-label/gold-label-shoes/blue-leather-derby-shoes/p/77027952 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 52 minuty temu, fan_dobrego_buta napisał: Woodstock za 115 GBP https://www.tkmaxx.com/mens-gold-label/gold-label-shoes/blue-leather-derby-shoes/p/77027952 Niestety, dostawa tylko na terenie UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol666 Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Drodzy zomkowie z forum, kupiłem soie buty Tricker's, nie były tanie. Dziś, w w komunikacji miejskiej, na pierwszej przechadzce w tym obuwiu, jeden z butów zachaczyły zamykające się drzwi autobusu. Stało się coś dziwnego. Na bucie uszkodzeniu uległa jakby wieszchnnia warstwa. Kojarzy mi się to ze skórą pasków z sieciówek gdzie mielonka obklejona jest jakąś ceratą, a całość jest paskiem "skórzanym" Jakich skór używa Trickers? To podobno model Lambourn. Czyżby ktoś oszukał mnie, cynicznie i bez serca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Drogi ziomku,widzę że na szkołę rzucałeś kamieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol666 Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Zaiste, aczkolwiek poprawiłem rażący Pańskie oko błąd ortograficzny. Pytanie nie dotyczyło też jakości mojej edukacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Wszystko jest ok, Trickers używa skór tak wygarbowanych w których wierzchnia lico jest w kolorze a wewnetrzna warstwa jaśniejsza, taki sam jest np. bardzo znany box calf weinheimer leder. W moim modelu Stow skóra jest tak samo wykończona (swoją drogą świetne buty). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol666 Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Uprzejmie dziękuję za fachową odpowiedź Taka opinia niezmiernie cieszy. Znaczy wypastować na brązowo i chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 1 godzinę temu, karol666 napisał: Dziś, w w komunikacji miejskiej, na pierwszej przechadzce w tym obuwiu, jeden z butów zachaczyły zamykające się drzwi autobusu. Stało się coś dziwnego. Na bucie uszkodzeniu uległa jakby wieszchnnia warstwa. Nie widzę w tym nic dziwnego - zahaczyłeś (przetarłeś) butami o drzwi autobusu, został ślad, normalna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 W/g mnie na tym zdjęciu wygląda dziwnie; też mam uszkodzoną skórę na bucie ale wygląda " naturalniej". To faktycznie wygląda jak an uszkodzonym "papierowym" pasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi