Szydlowsky Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2024 34 minuty temu, rumcajs43 napisał: Tak działają promocje To rozcięcie wygląda na dość głębokie , sprzedali mocno udzkodzone buty , jak nie rozwiążą problemu w odpowiedni sposób to będzie to raczej antyreklama . Cytuj
papiez_ Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2024 Ciekawe nad czym tak myślą, przecież to się nadaje do natychmiastowej wymiany... Cytuj
CZM Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2024 Wymyślili, będzie wymiana. edit. Dziś doszła para po wymianie, tym razem wszystko gra. Trochę to trwało, ale efekt zadowala. Skóra z Kudu bardzo ciekawa. Cytuj
yourii Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2024 W dniu 14.02.2024 o 23:04, CZM napisał: Wymyślili, będzie wymiana. edit. Dziś doszła para po wymianie, tym razem wszystko gra. Trochę to trwało, ale efekt zadowala. Skóra z Kudu bardzo ciekawa. Bardzo ładne, gratuluję zakupu. Czy mógłbyś napisać jaka kwota została naliczona dodatkowo z tytułu vat/akcyzy? Cytuj
CZM Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2024 Buty trochę już rozchodzone, paręnaście kilometrów łącznie. Dla mnie kopyto wygodne, ale mam wysokie podbicie. Natomiast jak bym zszedł te zalecane pół numeru, to byłyby za ciasne. Kolor w świetle dziennym bardzo ładny, głęboki. Co do naliczonych kwot to mam wrażenie, że trochę ze mną poszaleli, bo wyszło 5 stów z groszem. Dla towarów wyprodukowanych w UK to chyba nie powinno być aż tyle(?). 3 Cytuj
Velahrn Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2024 1 godzinę temu, CZM napisał: Buty trochę już rozchodzone, paręnaście kilometrów łącznie. Dla mnie kopyto wygodne, ale mam wysokie podbicie. Natomiast jak bym zszedł te zalecane pół numeru, to byłyby za ciasne. Kolor w świetle dziennym bardzo ładny, głęboki. Co do naliczonych kwot to mam wrażenie, że trochę ze mną poszaleli, bo wyszło 5 stów z groszem. Dla towarów wyprodukowanych w UK to chyba nie powinno być aż tyle(?). Buty bardzo ładne. Sam mam trzewiki ze skóry kudu, z tej samej garbarni (CF Stead) tylko wyprawione jako zamsz, a nie woskowane. Co do naliczonej kwoty, powinno być tak, że kupujesz z UK z ceną netto (czyli bez VAT-u), a w Polsce dopłacasz nasz VAT (23 %), zaś cła w ogóle powinno nie być. Czyli np. buty za 500 funtów powinni ci sprzedać (jako wysyłkę poza UK) za 400 funtów, a ty powinieneś dopłacić jakieś 500 zł opłat firmie kurierskiej. Ja ostatnio jak zamawiam z UK, to ostatnio zawsze kupuje w tym schemacie, większość ich sklepów międzynarodowych już ogarnęła sprawę i wysyłają w cenie netto. Żeby nie szukać daleko, np. Aero Leathers mają dwie wersje strony - UK i "rest of the world" z dwoma wersjami cenowymi. Podwójne naliczanie VAT-u (tak, o tobie mówię, ebayu!) to zwykłe złodziejstwo i takich firm po prostu trzeba unikać, albo kupować przez "Paczka z UK" na allegro. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 4 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Obecnie Herring Shoes ma w wyprzedaży trzewiki wykonane przez Trickers (około 1600 PLN). Super oferta. Kilka modeli na skórach z Horween: 1 Cytuj
NieMy Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Gdzie kupię czarne Tricker's Regent w rozmiarze UK8? Cytuj
Velahrn Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 6 godzin temu, NieMy napisał: Gdzie kupię czarne Tricker's Regent w rozmiarze UK8? https://www.bradshawandlloyd.com/product/trickers-regent-black-6140/ Cytuj
lubo69 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 https://www.herringshoes.co.uk/products/trickers-regent-mens-oxfords-in-black-calf?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=testDynamicSearch&gad_source=1&gad_campaignid=1684655443&gclid=CjwKCAiA0eTJBhBaEiwA-Pa-hYif4IbrHgTbky6Xbr97MuuR6BSKr8g-45MktmFJ0-QAzWCMqlNUJxoC_nUQAvD_BwE Cytuj
NieMy Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Jak jest teraz z kupowaniem na Herringu? Doliczą cło i jeszcze jakieś dodatkowe opłaty? Cytuj
NieMy Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 4 godziny temu, lubo69 napisał: Nie doliczą Namówiłeś mnie! Cytuj
mds Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 Lepiej się wstrzymaj z Herringiem. Dzisiaj na oficjalnej stronie Trickersa startuje wyprzedaż. Czarne Regenty jak i wiele innych modeli z linii City będzie przecenionych o 40% (mam early access więc widzę), wychodzi 355 EUR. To jest finalna cena bo Trickers wysyła DDP. 1 Cytuj
NieMy Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 3 godziny temu, mds napisał: Lepiej się wstrzymaj z Herringiem. Dzisiaj na oficjalnej stronie Trickersa startuje wyprzedaż. Czarne Regenty jak i wiele innych modeli z linii City będzie przecenionych o 40% (mam early access więc widzę), wychodzi 355 EUR. To jest finalna cena bo Trickers wysyła DDP. Właśnie widziałem to na stronie, tylko nie dało się kupić. Teraz rozumiem o co chodzi. Cytuj
NieMy Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 6 godzin temu, NieMy napisał: Właśnie widziałem to na stronie, tylko nie dało się kupić. Teraz rozumiem o co chodzi. oszukali mnie, decydenci, sold out Cytuj
CZM Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 10 godzin temu, mds napisał: Lepiej się wstrzymaj z Herringiem. Dzisiaj na oficjalnej stronie Trickersa startuje wyprzedaż. Czarne Regenty jak i wiele innych modeli z linii City będzie przecenionych o 40% (mam early access więc widzę), wychodzi 355 EUR. To jest finalna cena bo Trickers wysyła DDP. O której godzinie ma wystartować ta wyprzedaż? Cytuj
NieMy Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 3 minuty temu, CZM napisał: O której godzinie ma wystartować ta wyprzedaż? już wystartowała, ale oxfordy już wyprzedane Cytuj
CZM Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 8 minut temu, NieMy napisał: już wystartowała, ale oxfordy już wyprzedane Faktycznie, jakoś nie widziałem tego z głównej. Cytuj
NieMy Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 Kupiłem na Herringu. Przyszły i niestety, jak każde oxfordy, nie pasują na moją stopę z baaaardzo wysokim podbiciem. Pech! Cytuj
tryhp3 Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 A jak teraz Herringu wyglądu sytuacja z cłami i ze zwrotem? Cytuj
NieMy Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 14 minut temu, tryhp3 napisał: A jak teraz Herringu wyglądu sytuacja z cłami i ze zwrotem? Cła nie ma, etykieta do zwrotu jest załączona w przesyłce. Dzisiaj odsyłam. Zobaczymy jak będzie ze zwrotem pieniążków. Co ciekawe przesyłka do klienta idzie w usłudze standard, a zwrot ekspresem. 1 Cytuj
tryhp3 Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 Daj znać czy potrącą za zwrot. 1 Cytuj
CZM Opublikowano 19 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2025 W dniu 18.12.2025 o 16:02, tryhp3 napisał: Daj znać czy potrącą za zwrot. Nic nie potrącają. Tylko trzeba sprawdzić czy odklikneli zwrot u siebie, jak już do nich dotrze. 2 Cytuj
NieMy Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia W dniu 18.12.2025 o 16:02, tryhp3 napisał: Daj znać czy potrącą za zwrot. Wracam z odpowiedzią. Zwracają pełną kwotę, bez potrąceń. Trochę to trwało, bo DHL zatrzymał paczkę do wyjaśnienia. Ponoć pisali do mnie maile, a ostatecznie zadzwoniła miła pani i sobie wszystko wyjaśniliśmy. Puściła paczkę dalej, i już po 10 dniach miałem pieniądze na koncie. Niestety wciąż nie znalazłem oxfordów na moją stopę z bardzo wysokim podbiciem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi