Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, NieMy napisał:

Niestety wciąż nie znalazłem oxfordów na moją stopę z bardzo wysokim podbiciem.

https://vass-shoes.com/shop/alt-english-u-3/?_gl=1*yuzb2e*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiA64LLBhBhEiwA-Pxguxmei_7wc-DPAMjmewTC512DvUUR9wAqvggzzCwR_VQ-uwmZyc-SlhoC5BMQAvD_BwE
Kopyto U jest wąskie, ale ma wysokie podbicie. Może też być kopyto R, z tym że obecnie nie oferują. W każdym razie rozmowa z CS Vassa nic nie kosztuje, a można się czegoś dowiedzieć. Buty generalnie lepsze niż Tricher’s.

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, NieMy napisał:

Wracam z odpowiedzią. Zwracają pełną kwotę, bez potrąceń. Trochę to trwało, bo DHL zatrzymał paczkę do wyjaśnienia. Ponoć pisali do mnie maile, a ostatecznie zadzwoniła miła pani i sobie wszystko wyjaśniliśmy. Puściła paczkę dalej, i już po 10 dniach miałem pieniądze na koncie. 

Niestety wciąż nie znalazłem oxfordów na moją stopę z bardzo wysokim podbiciem.

Niestety to częste w DHLu, kurierzy którzy podejmują paczki nie wiedzą co mają zrobić z papierami celnymi, nie wiem czy je wyrzucają czy co. Zawsze robię zdjęcia faktury i kwitu celnego, jak napiszą mejla to dokładam i jakoś to idzie.
Obecnie mam ponownie ten sam scenariusz, a kwity dałem osobiście kurierowi i mówiłem co to.

• Like 1
Opublikowano
15 godzin temu, CZM napisał:

Niestety to częste w DHLu, kurierzy którzy podejmują paczki nie wiedzą co mają zrobić z papierami celnymi, nie wiem czy je wyrzucają czy co. Zawsze robię zdjęcia faktury i kwitu celnego, jak napiszą mejla to dokładam i jakoś to idzie.
Obecnie mam ponownie ten sam scenariusz, a kwity dałem osobiście kurierowi i mówiłem co to.

Paczkę oddawałem w punkcie nadawczym multiagencji, gdzie bardzo ogarnięta pani sprawdziła czy wszysktkie "kwity" są naklejone na pudełko w specjalnej kopercie. Mi się nigdzie nie spieszyło, więc nie mam do nich pretensji. Widać takie uroki wysyłania paczek poza UE.