mosze Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Mnie się podoba, a efekt zależy od stopy - na pewno taki styl służy osobom z relatywnie krótkimi stopami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Mnie się podoba, a efekt zależy od stopy - na pewno taki styl służy osobom z relatywnie krótkimi stopami. zgoda w 100%, mam relatywnie długie nogi jak i stopy w stosunku do reszty ciała, więc krótkie i zaokrląglone noski ratują moje proporcje. Buty nr. 1 piękne, nr. 5 cóż, nie mój świat, jakaś totalna skrajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Nr 5 - Bexley - nie maja zbyt udanych kopyt sam się przekonałem na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Nr 1 rzeczywiście piękne nawet z wąskimi czubkami. Widać jak projektant umie zachować odpowiednie proporcje to wychodzi prawie dzieło sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Ktoś, coś szłyszał, wie? https://www.facebook.com/LawartBespokeShoemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Ktoś, coś szłyszał, wie? https://www.facebook.com/LawartBespokeShoemaker Przez pół roku pracowałem ulicę obok, ale nie zajrzałem... mogę spróbować załatwić zdjęcia wewnątrz jeśli potrzebujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Antonio Meccariello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Umm nieciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Moreschi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwodzu72 Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Patrze na tytuł wątku i doszedłem do wniosku,że to,odpowiednie miejsce. Dwa posty na 6-mcy,to nie za dużo. Francuska firma marcguyot z ciekawą kolorystyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 16 minut temu, jwodzu72 napisał: Patrze na tytuł wątku i doszedłem do wniosku,że to,odpowiednie miejsce. Dwa posty na 6-mcy,to nie za dużo. Francuska firma marcguyot z ciekawą kolorystyką. Nie patrz, tylko bierz i pokaż w CMDNS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeii Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Nie znam historii zamszowych, ale kolejne, to buty z czasów amerykańskiej prohibicji. Stworzone dla zmylenia pościgu. Podobno specnaz też stosował podobne wynalazki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Na takie cos natrafiłem w Fashion Museum w Bath. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Dnia 30.05.2017 o 22:13, andrzeii napisał: Nie znam historii zamszowych, ale kolejne, to buty z czasów amerykańskiej prohibicji. Stworzone dla zmylenia pościgu. Podobno specnaz też stosował podobne wynalazki. Boję się tych żółtych butów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi