Pan Janusz Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Szczerze powiedziawszy za prawie 370 euro (250 euro podstawa + 100 euro cutom order + 20 euro przesyłka) to już tak trochę bardziej opłaca się TJ przyatakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Podrożało, jeszcze niedawno było zdaje się 50EUR za MTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Podrożało, jeszcze niedawno było zdaje się 50EUR za MTO. Pojawił się temat na styleforum: http://www.styleforum.net/t/277707/meer ... -2nd-brand Zwiększyło się zainteresowanie i podnieśli ceny. Na forum pojawiły się komentarze, że ceny bardzo dostępne, zatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Edward Green. Tak przy okazji, czy ktoś się orientuje, czy któryś z producentów oferuje podobne buty? Czy pozostaje jedynie nawiedzić lepszego szewca? http://www.ctshirts.co.uk/men%27s-shoes ... |||&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 A jak z jakością tych butów, podejrzanie wygląda trochę skóra (to jak załamuje światło, a raczej jak tego nie robi) Niemniej dzięki za zdjęcie, kolejna inspiracja do analizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 A jak z jakością tych butów, podejrzanie wygląda trochę skóra (to jak załamuje światło, a raczej jak tego nie robi) Niemniej dzięki za zdjęcie, kolejna inspiracja do analizy O jakości się nie wypowiem bo nie mam tych butów a opinii o nich raczej nie znajdziesz bo to model z nowej kolekcji, który niedawno wszedł do oferty. Buty dla nich robi Loake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Tak przy okazji, czy ktoś się orientuje, czy któryś z producentów oferuje podobne buty? Czy pozostaje jedynie nawiedzić lepszego szewca? Herring. Herring Fencote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Tradycyjne buty do jazdy na rowerze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Wow Gdzie kupuje się takie buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Takie buty szyje się w Portland. Widziałem kiedyś podobne buty w muzem w Berlinie. Przypuszczam, że kilku naszych szewców bez problemów poradziłoby sobie z takim zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 sandało-angielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Takie buty szyje się w Portland. Widziałem kiedyś podobne buty w muzem w Berlinie. Przypuszczam, że kilku naszych szewców bez problemów poradziłoby sobie z takim zamówieniem. +Immune+ a myślisz, że daliby radę zrobić takie buty z zaczepami do pedałów, bo jak jeździsz na ostrym kole, to jest dosyć istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 całkiem porządne buty rowerowe robi quoc pham http://www.quocpham.com/products/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Koji Suzuki; co sądzicie o oczkach ? Mi się podobają i to bardzo. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Moje ulubione na pożegnanie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Ponieważ nieubłaganie zbliża się jesień i zima, dobrym pomysłem na te pory roku są buty norweskiej firmy Swims-wykonane z nieprzemakalnej japońskiej tkaniny nylonowej.Swoją drogą, ciekawe czy oparłby się polskiej solance zalegających na drogach zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 (...) wykonane z nieprzemakalnej japońskiej tkaniny nylonowej. Czy to w ogóle jakoś 'oddycha'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 W tej chwili to Japończycy wiodą prym w produkcji nowoczesnych tkanin nylonowych lub ich pochodnych.Kultowa włoska firma Stone Island używa ich do produkcji kurtek-http://www.stoneisland.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Lato już za nami ale dobrych mokasynów nigdy za wiele. http://www.gold-brothers.it/collezioni/ ... tate-2012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Kolejna ciekawostka z Ebaya (mam nadzieję że tym razem w odpowiednim temacie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Monk-Chukk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Nowa propozycja Gucci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 No nie, przy slicznotkach ktore wstawilem powyzej takie sado-maso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Te buty w Tokio zapewne robią furorę ...a tak na poważnie Gucci robi bardzo dobre jakościowo buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Mnie się podobają. Nie wiem, ale lubię akcesoria "ostre" jako element np. bardzo eleganckiego, grzecznego zestawu. Ten dosłownie pazur. Inaczej by mi wyglądały te buty na kimś w skórzanych spodniach, bądź ramonesce a inaczej na kimś w zestawie koordynowanym. To drugie mi się podoba, chętnie bym zobaczył taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi