dziko Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 @Manolete - o markach butowych na Yooxie było tu i ówdzie, można użyć wyszukiwarki. Z wymienionych przez ciebie testowałem Calpierre i jest to solidna podstawowa półka, w cenach Yooxowych na pewno warto uwagi, ale rozmiarówkę mają bardzo zawyżoną jak na włoskie standardy - moim zdaniem pełny numer w porównaniu do np. Doucal's (kolejna sensowna marka z Yooxa i TKMaxxa) tj. 43 Calpierre = 42 Doucal's. Przyzwoitą jakość w przyzwoitej cenie oferują też L&G (miejscami bardzo tanie) czy Borgioli (acz tam dość często odważna stylistyka). Przy kupowaniu butów w ciemno online musisz się liczyć z tym, że raczej zwrócisz, niż zatrzymasz, no ale na Yooxie masz zazwyczaj darmową wysyłkę i zwroty. Potestować warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mah Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Na reklamie na fb pojawiła mi się reklama butów marki conhpol, a konkretnie:https://conhpolelite.pl/h00c-0239-zn60-00p28-wi-c5-9bnia92717.html znacząco odbiegają wyglądem (pozytywnie) od większości butów producenta dodatkowo cena jest kusząca. Stąd moje pytanie. Czy ktoś użytkował buty tej marki i może się podzielić odczuciami ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 przecież ten w/w but wygląda jak kalosz... za 429zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Nie przesadzajmy, tragedii nie ma. Tylko czy nie lepiej poszukać czegoś w np. TK Maxxie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mah Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Głównie dlatego pytam, ponieważ: nie do końca wiem, gdzie mogę jeszcze tego typu butów szukać (w tej półce cenowej) możliwe, że nie dostrzegam pewnych wad, "brzydot", które inni zauważą od razu pierwszy raz zauważyłem markę conhpol, a wpisów na forum o niej praktycznie nie ma Zależy mi na wiśniowych/śliwkowych loafersach ze skóry licowej w okolicach 300-400 zł, zainspirowały mnie https://www.crownhillshoes.com/men/penny-loafers-shoes-burgundy-the-montpellier Dzięki za podpowiedź z TK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Ostatnio w TK były bardzo ładne loafersy, też wiśniowe firmy Bass za 270 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Te bassy mają słabiutką skórę, plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marzarz1 Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Cześć! Czy ktoś wie gdzie można dostać podobne penny loafersy w niższej cenie, czy też nie ma co liczyć na cuda? https://sklep.klasycznebuty.pl/781,berwick-9628-brown-suede.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropek Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Cześć, Spróbuj poszukać w TK - ostatnio były bardzo podobne za dużo mniejsze pieniądze (ja zapłaciłem 99zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Zobacz w massimo dutti . Teraz jest wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 (edytowane) 54 minuty temu, Profumo napisał: Zobacz w massimo dutti . Teraz jest wyprzedaż Czy te z MD nie będą gorsze jakościowo? Edytowane 20 Czerwiec 2017 przez Sanctim Niedokoczony post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Ładne Vassy do wyrwania na EB- niestety nie mój rozmiar. http://m.ebay.pl/itm/401345225548?_mwBanner=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 25 minut temu, Sanctim napisał: Czy te z MD nie będą gorsze jakościowo? Mam dwie pary MD. I ciekawy problem w obydwu - odklejający się obcas. Nawet po naprawie w zakładzie szewskim, przyklejenie i dodatkowe gwoździe, po kilku miesiącach problem się ponownie pojawił. To świadczy wg mnie o wadliwej konstrukcji buta - pojawiają się jakieś dodatkowe naprężenia odrywające obcas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 42 minuty temu, Awopiotr napisał: Mam dwie pary MD. I ciekawy problem w obydwu - odklejający się obcas. Nawet po naprawie w zakładzie szewskim, przyklejenie i dodatkowe gwoździe, po kilku miesiącach problem się ponownie pojawił. To świadczy wg mnie o wadliwej konstrukcji buta - pojawiają się jakieś dodatkowe naprężenia odrywające obcas. Takie miałem obawy, "zewnątrz" buty od MD nie wyglądają tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Nie no. Ja nie twierdzę że massimo to super buty. Ale teraz za 229 zł można dostać mokasyny , które są z prawdziwej skóry, przynajmniej skóra złamie się jak powinna. W tej cenie to nic innego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2017 Grenson ma wyprzedaże. Może komuś podejdzie, jest kilka modeli na skórze w zamszu i nie tylko. http://www.grenson.com/uk/mens-shoes-collection/mens-sale.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modna_Patrycja Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2017 W TK potwierdzam - jeszcze w niedzielę widzieliśmy kilka b.podobnych modeli. Mój narzeczony nawet dość długo ja oglądał i przymierzał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Loake Tauton za około 431zl. świetne buty mam i polecam Taunton Taunton http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=11018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Być może kogoś zainteresuje - w Peek Clopenburg buty Gordon Bros, w złotych tarasach, 500zl kilka fasonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 @eye_lip w Złotych Tarasach jest sklep P&C ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Od 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Sorry, ale mylisz sklep albo centrum handlowe.. P&C jest w Arkadii, Reducie i Galerii Mokotów. W Złotych Tarasach jest jedynie Van Graaf. Mógłbyś doprecyzować w którym sklepie i CH je widziałeś, bo chętnie bym rzucił okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Ok van graf. ZT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadster Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Szukam Double Monków do ok 500-600zł, czy jest coś wartego uwagi w tej cenie? Mam dosyć szeroką stopę więc wąskie buty odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Wiele osób szukało ostatnio split-toe derby. Tutaj przecenione z 425 na 255 EUR bardzo ładne. Zostały jeszcze rozmiary 40,5 43 44 44,5 brązowych i pełna rozmiarówka czarnych: https://italigente.com/collections/footwear/products/biella-caffe https://italigente.com/collections/footwear/products/biella-nero Przy czym to włoska rozmiarówka, więc należy z rozmiarem raczej zejść o 0,5-1 rozmiaru w dół w porównaniu z markami angielskimi czy np. Vass. https://italigente.com/pages/sizing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi