fan_dobrego_buta Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Po namyśle, zakładam że nie kupię w najbliższym czasie kolejnych AS, gdyż przez ostatnie 3 miesiące wydałem zbyt dużo $ na buty. Mam jednak odłożone 2 pary prawideł do kwietnia, więc będę realizował ich zakup. Oczywiście chętnie pomogę w zakupie kolejnych AS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Witam, w związku z tym, że koordynowałem zakup butów AS, czyje się zobowiązany informować o postępach. Niestety buty nie są gotowe jeszcze do wysyłki. Jeżeli tylko otrzymam od nich potwierdzenie zaraz zamówię kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Dam znać jak coś będę wiedział jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Niedawno odczytałem informację, że buty są gotowe do odbioru na poniedziałek. Właśnie zamówiłem DPD i po dokonaniu rozmowy telefonicznej, potwierdzam, że buty będą odebrane przez DPD w poniedziałek. Paczka powinna być u mnie czwartek lub piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Witam, jakiś czas temu dotarła paczuszka .Zaszalalem i stwierdziłem ze poprobuje obuwia z wyższej pułki i jestem zachwycony jakością. Wybaczcie słaba jakość fotki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Kolejne zamówienie grupowe planowaliśmy na koniec kwietnia, jednak jeden z moich znajomych poprosił mnie o sprawdzenieu kilku modeli w rozmiarze 7.5 oraz 8. W związku z tym pojawiło się dodatkowe zamówienie. Z tego co on nie zamawia mam na liście następujące buty: - AS Ramsey (monk) size 7.5 in Oak Calf - klamry są srebrne - AS Ramsey (monk) snuff suede size 8 - klamry są złote - AS Moore size 8 Cherry Calf Nad Moor sam się zastanawiam. Ciekawą recenzję tego modelu można przeczytać pod tym linkiem - http://www.gentlemansgazette.com/alfred-sargent-show-review/ Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Piękne buty w świetnym kolorze, gdyby nie potrzeba dobrych czarnych oxfordów wszedłbym bez wachania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Też bym kupił, ale muszę odpocząć finansowo. Przy ostatnim zamówieniu odłożyłem prawidła 87 do Cambridge oraz 1966 do Drake. W wiązku z okazją opłacę prawidła do Cambridge aby im nie zalegały. Zarezerwowałem Ramsey w Oak Calf oraz Hannover w Rustic Calf (tylko w MTO - identyczna skóra jak w AS Cambridge). Planuję być w Oxfordzie pod koniec kwietnia - wtedy opłacę buty z dostawą do Oxfordu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Buciki dotarły - jutro wrzucę zdjęcia. W związku z zapytaniem jednego z naszych kolegów o rozmiar 8.5 & 9 w 3 dodatkowych modelach, lista dostępnych butów jest następująca: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Marcin, dziękuję za zorganizowanie akcji i logistykę. Super inicjatywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Nie ma sprawy. Cała przyjemność po mojej stronie. Jak możesz to wrzuć jutro zdjęcia. Ja również postaram się zrobić kilka fotek kupionych modeli. Postaram się wyszukać defektów, kt dziś nie dostrzegłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 W niedzielę się postaram. A same buty nie mają żadnych defektów, są jak z półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 W przypadku butów, kt ja kupiłem: - Drake również wyglądają jak z półki - Charles II - mała rysa na skórze na dł 3 mm, kt bez problemu zapastuję - Cambridge - tu widzę powód - skóra na lewym bucie jest idealna, na prawym struktura skóry troszeczkę mniej chropowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Marcin, ja też Ci bardzo dziekuje. wczoraj je trochę rozchodziłem. bardzo wygodne od pierwszego założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Nie ma sprawy. Ciesze sie, że jesteś zadodolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Poprosiłem o podanie dostępnych rozmiarow (w przedziale 5.5 - 10, 12) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 http://www.gentlemansgazette.com/alfred-sargent-show-review/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Gdybym wiedział czy coś mają w rozmiarach 12.... to może bym wyskrobał kasę teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Pepenix - dziś i nie dostałem listy i zakładam, że będzie dopiero na poniedziałek. Zapytam o rozm 12. Czy ktoś jeszcze jest zainteresowany konkretnymi rozmiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Doszły moje. Spróbuję zrobić foty dzisiaj/jutro, jak but wygląda na mojej (wąskiej) stopie. Panowie, do tych co się zastanawiają, czy warto - WARTO zdecydowanie. Jak wrzucę foty to napiszę więcej. Wielkie podziękowania dla kolegi fan_dobrego_buta, polecam wszystkim, korzystajcie póki Marcinowi się chce to ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Whale cieszę się, że jesteś zadowolony! Pomagać zawsze będę, jednak czasami pojawia się problem z czasem. Kolejne zamówienie moge dopiąć tylko w tym tygodniu, gdyż po weekendzie, do końca czerwca, będę okropnie zajęty i nie dam rady się zająć zamawianiem butów AS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Dziś będę miał listę dostępnych modeli w rozm 6-9.5 oraz 12. Jeżeli ktoś poważnie się zastanawia a nosi inne rozmiary to prosze o szybka informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Dziś będę miał listę dostępnych modeli w rozm 6-9.5 oraz 12. Jeżeli ktoś poważnie się zastanawia a nosi inne rozmiary to prosze o szybka informację Cześć, a czy nie będzie problem rozszerzenie pytania do rozmiaru 10? Taki noszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Jeśli to nie jest problem, to proszę o info o 8.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Pytania wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi