Skocz do zawartości

Paul Sargent Shoes (dawniej Alfred Sargent)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu dotarła paczuszka .Zaszalalem i stwierdziłem ze poprobuje obuwia z wyższej pułki i jestem zachwycony jakością.post-6593-1425314255,7421.jpg

Wybaczcie słaba jakość fotki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Kolejne zamówienie grupowe planowaliśmy na koniec kwietnia, jednak jeden z moich znajomych poprosił mnie o sprawdzenieu kilku modeli w rozmiarze 7.5 oraz 8. W związku z tym pojawiło się dodatkowe zamówienie. Z tego co on nie zamawia mam na liście następujące buty:

- AS Ramsey (monk) size 7.5  in Oak Calf 
post-3391-0-23401000-1425468104_thumb.jp - klamry są srebrne

- AS Ramsey (monk) snuff suede size 8
post-3391-0-18366500-1425468120_thumb.jp  - klamry są złote

- AS Moore size 8  Cherry Calf
post-3391-0-96138400-1425468134_thumb.jp

Nad Moor sam się zastanawiam. Ciekawą recenzję tego modelu można przeczytać pod tym linkiem - http://www.gentlemansgazette.com/alfred-sargent-show-review/

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o szybką odp.
Opublikowano

Też bym kupił, ale muszę odpocząć finansowo. Przy ostatnim zamówieniu odłożyłem prawidła 87 do Cambridge oraz 1966 do Drake. W wiązku z okazją opłacę prawidła do Cambridge aby im nie zalegały.

Zarezerwowałem  Ramsey w Oak Calf oraz Hannover w Rustic Calf (tylko w MTO - identyczna skóra jak w AS Cambridge).  Planuję być w Oxfordzie pod koniec kwietnia - wtedy opłacę buty z dostawą do Oxfordu. 

Opublikowano

Doszły moje.

Spróbuję zrobić foty dzisiaj/jutro, jak but wygląda na mojej (wąskiej) stopie.

Panowie, do tych co się zastanawiają, czy warto - WARTO zdecydowanie. Jak wrzucę foty to napiszę więcej.

Wielkie podziękowania dla kolegi fan_dobrego_buta, polecam wszystkim, korzystajcie póki Marcinowi się chce to ciągnąć.

Opublikowano

Whale cieszę się, że jesteś zadowolony!

Pomagać zawsze będę, jednak czasami pojawia się problem z czasem. Kolejne zamówienie moge dopiąć tylko w tym tygodniu, gdyż po weekendzie, do końca czerwca, będę okropnie zajęty i nie dam rady się zająć zamawianiem butów AS.

Opublikowano

Dziś będę miał listę dostępnych modeli w rozm 6-9.5 oraz 12. Jeżeli ktoś poważnie się zastanawia a nosi inne rozmiary to prosze o szybka informację

Cześć, a czy nie będzie problem rozszerzenie pytania do rozmiaru 10? Taki noszę.

Pozdrawiam