frankenstein Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Nie wiedziałem, że się zachowała. Pamiętam je z dzieciństwa, tyle że w kolorze szarym gdzie parkuje to cudo? Prawda, że piekna.Wychodzi na to, że Warszawie. W TVN Warszawa był na ten temat obszerny materiał http://www.tvnwarszawa.pl/archiwum/1629942,kolejowa_limuzyna_warszawa___drezyna,bawsie.html o stowarzyszeniu, które chroni stare drezyny http://nasztor.pl/historia.php. Polecam też: http://www.republika.pl/fso_warszawa/drezyna.html Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Citroen DS21 marzenie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Wychodząc dziś porobić zdjęcia, tuż za progiem domu natknąłem się na takie cudo: Volkswagen Karmann. Nie jest może taki ładny jak Triumph Spitfire, ale też bym nie pogardził. Swoją drogą, ciekaw jestem Waszej opinii w jednej kwestii. Mianowicie, przyszło mi do głowy, że gdybym kiedyś zbzikował do tego stopnia, że kupiłbym Triupmha, a tapicerka nie byłaby w dobrym stanie, zleciłbym obicie siedzeń tweedem. Sądzę, że to dość ekstrawaganckie i nie wiem, czy byłoby na dłuższą metę wygodne, ale interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 tak ładny, że trzymają go w MoMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 tak ładny, że trzymają go w MoMACo to za Ferraripodobny "stwor" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Wychodząc dziś porobić zdjęcia, tuż za progiem domu natknąłem się na takie cudo: Volkswagen Karmann. Nie jest może taki ładny jak Triumph Spitfire, ale też bym nie pogardził. Swoją drogą, ciekaw jestem Waszej opinii w jednej kwestii. Mianowicie, przyszło mi do głowy, że gdybym kiedyś zbzikował do tego stopnia, że kupiłbym Triupmha, a tapicerka nie byłaby w dobrym stanie, zleciłbym obicie siedzeń tweedem. Sądzę, że to dość ekstrawaganckie i nie wiem, czy byłoby na dłuższą metę wygodne, ale interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat. Odnosilbym wrazenie, ze siedze na ubraniu jakiegos faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Co to za Ferraripodobny "stwor" ? słusznie zauważasz, że podobny do ferrari - bo to cisitalia 202 pinin farina z 1947. ich późniejszym dziełem jest nadwozie ferrari 250gt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Co to za Ferraripodobny "stwor" ? słusznie zauważasz, że podobny do ferrari - bo to cisitalia 202 pinin farina z 1947. ich późniejszym dziełem jest nadwozie ferrari 250gt Mnie to nasuwalo na mysl wlasnie Ferrari 250 GT. Pierwsze Ferrari, ktorego obrazki przegladalem z dziadkiem jako kilkuletnie dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 jeśli chodzi o gt - najbardziej podoba mi się wersja z 1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Odnosilbym wrazenie, ze siedze na ubraniu jakiegos faceta. Chyba nie wyraziłem się dość precyzyjnie Na smithfabrics.com zauważyłem, że sprzedają też materiały tapicerskie. Chodziło mi o taki tweed, a nie o "ubraniowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoothandstylish Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Witajcie, a co powiecie na zadbanego Saab'a 900 "Croco" ? W dodatku w wersji cabrio? Proszę: ... zauważyłem, że na pierwszej stronie ktoś już podobnego Saab'a wymieniał... To nie "pierwszy z brzegu saab", to klasyka klasyków, jeden z ostatnich Saabów produkowanych przez Szwedów w 100% (zanim 50% udziałów przejął General Motors). Autko totalnie niepraktyczne (z racji swojego wieku, kosztów eksploatacji), ale jakże cudowne! Tak, to pisał jeden z fanatyków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Talladega Kroko to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoothandstylish Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Talladega Kroko to jest to. Zgadza się Jeżeli chodzi o autka stare, to nie sposób pominąć czterokołowca produkcji naszych Sąsiadów - ZIŁ jeżeli się nie mylę: .. miałem okazję podziwiać na żywo podczas ostatnich MotorShow'11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Może nie jest to "klasyczne auto marzeń", ale dla mnie jest to i auto klasyczne i auto marzeń, a że nim jeżdżę, to pozwolę sobie wkleić Jestem szczęśliwym posiadaczem jednego z 2000 wyprodukowanych egzemplarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 z Saabów - model 92 najlepiej oddaje dynamikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Dziwię się, że nie pojawiła się jeszcze słynna beczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Dziwię się, że nie pojawiła się jeszcze słynna beczka. Moze ze wzgledu na dostepnosc nie jest to po prostu auto marzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 ... miało swoich wyznawców, czcią religijną było otoczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bryksy Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Porsche 911 Turbo 993... W sumie już nawet bez turbo mogłoby być, niech stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Porsche 911 Turbo 993... W sumie już nawet bez turbo mogłoby być, niech stracę Bez zdjecia sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bryksy Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 W takim razie wrzucam w pięknym granatowym kolorze i jeszcze na dokładkę biała 964 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 "Znikający punkt" (Vanishing Point) i Kowalski pędzący szaleńczo Dodge Challengerem rocznik 1970 z Kolorado do Kalifornii to był dla mnie i moich rówieśników jeden z najważniejszych filmów i samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 ... ale pewnie też pragnęliśmy spotkać tę dziewczynę na swojej drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 pięknych aut mnóstwo jest... moje wymarzone dwa "top 1" auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Jak to możliwe, że w tym wątku nie pojawił się jeszcze E-Type??? Przecież to najpiększniejszy roadster, jaki kiedykolwiek wyprodukowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi