eye_lip Napisano 25 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Dzisiejszy zakup (a właściwie poniedziałkowy, ale dzisiaj przyniósł kurier) Producent to Red Wing a model to 2871 Engineer Boots Niezłe woły robocze, fajnie by pasowały do jakiegoś klasycznego motocykla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 5 par również zakupiłem ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Esprity na wiosnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Bardzo ładne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 bardzo, bardzo:) kolor ,kopyto, wysunięty w kierunku góry nosek oraz ciekawe rozwiązanie frędzli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Dzięki! Kopyto tutaj lepiej widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 ciekawa kolorystyka, zestawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 nabyte tydzień temu w Łodzi. duża pojemność przy mini wymiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 dwie pary z minichino, zamówienie z ebay-a, 'po taniości'.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 szczególnie te ciemniejsze bardzo zgrabne na nodze i 'wyglądające na droższe' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Musiałeś być bardzo zdesperowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Koszmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Doszedłem do wniosku , ze muszę mieć takie buty... takie wesołe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 5 par również zakupiłem ostatnio Litości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6196 Mnie się te kierpce nawet podobają. To Szkockie? Jak pojedziesz do Zakopanego to zrobisz wśród baców furorę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 5 par również zakupiłem ostatnio Litości... Dopiero teraz zayważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6196 Mnie się te kierpce nawet podobają. To Szkockie? Jak pojedziesz do Zakopanego to zrobisz wśród baców furorę! w założeniu mialy byc 'góralskie', nie wiem czy aż szkockie, nie podejrzewałbym tego regionu włoch o takie wplywy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 zapomniałem o nich...a właśnie zauważyłem , że kupiłem:) http://allegro.pl/nowe-szelki-polo-by-r ... 23364.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Pozdrawiam, dsc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 zapomniałem o nich...a właśnie zauważyłem , że kupiłem:) http://allegro.pl/nowe-szelki-polo-by-r ... 23364.html Ciekawy opis - nowe szelki w stanie używanym okaże się jak będę ja miał... może dlatego nowe w "używanych" bo bez pudełka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 nabyte tydzień temu w Łodzi. duża pojemność przy mini wymiarach. Gdzie dokładnie? Szukam identycznego portfela (może w innym kolorze), właśnie w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Kupon tkaniny Zegna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Parmigiano: bardzo fajny materiał. Będzie cały garnitur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Pozdrawiam, dsc. ktora stajnia zrobila takie cudo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi