pirat Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Upolowane na wyprzedaży w Massimo Dutti. Chyba najwygodniejsze buty jakie miałem kiedykolwiek na nogach.Będziesz ich używał w samochodzie czy też zamierzasz w nich biegać po trotuarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Misza - 129 zł pirat - Nie mam samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 poszetka - poszetka.com angielka - A. Zaręba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 Świetnie się prezentują razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 Panowie, większość nabytków uznanych za bardzo luźno nawiązujące do tematyki forum będzie umieszczane tu: viewtopic.php?f=7&t=2268 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 poszetka - poszetka.com angielka - A. Zaręba O! Świetna angielka. Właśnie myślałem o zakupie podobnej w tym samym sklepie i w związku z tym chciałem się zapytać - jak jakość? jaka cena? Dziękuję z góry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 Jakość: miałem ją na sobie 3 razy więc mogę powiedzieć tylko tyle, że dobrze się nosi zobaczymy po kilku miesiącach użytkowania. Wykonanie, jak na moje standardy dobre, jedną sterczącą nitkę znalazłem. Cena: 85PLN. W każdym razie planuję zakup jeszcze kilku angielek u Pana Zaręby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 Moja angielka od Pana Zaręby trzyma się bardzo dobrze, także gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 W końcu dotarło z gorącej Barcelony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 koszula - len? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Tak. Jestem pod jej dużym wrażeniem. Żałuje, że nie kupiłem jeszcze dwóch. Ale tak jak Ty będę musiał chyba skrócić rękawy. Edyta: A tak poza tym, to ceny regularne z metek po prostu zabijają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Mam 6 z lnu. Każda inny model. Bardzo ciekawe. We wtorek wybieram się na skracanie u bardzo budżetowego krawca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 A z ciekawości ile bierze za skrócenie? Sam dość często wykonuje ten zabieg (zazwyczaj połączony ze zwężeniem rękawów) i chciałbym mieć jakiś punkt odniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Jakość: miałem ją na sobie 3 razy więc mogę powiedzieć tylko tyle, że dobrze się nosi zobaczymy po kilku miesiącach użytkowania. Wykonanie, jak na moje standardy dobre, jedną sterczącą nitkę znalazłem. Cena: 85PLN. W każdym razie planuję zakup jeszcze kilku angielek u Pana Zaręby. Wielkie dzięki za opinię . Też chyba wypróbuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Zona nie jest zła, że swirujesz na urlopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herer Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Oscar Jacobson, model 1028 Herman, slim kołnierz pełny włoski. Jakość, wykończenie...Z wyprzedaży z 700zł na 350. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herer Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 dzięki i widzę różnicę w wykończeniu w stosunku do Lantiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herer Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 nie mogę porównać ponieważ nie mam nic mtm. Wstyd troszkę bo Dziadka miałem krawca..jeszcze nie myślałem o tym, nawet nie rozglądałem się po Krakowie kto mógłby mi uszyć- u Dąbrowskiego chyba tylko klasyczne szyją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Musze poczytać teraz o pielęgnacji nubuku, zanim je założę. Strasznie poważnie traktujesz obuwie. W butach się chodzi, a one się brudzą i zużywają Tak tak. Wszystko rozumiem, ale pielęgnacja na pewno przedłuży żywotność obuwia. Te buty to penny loafers? Gdzieś było na forum o pielęgnacji i czyszczeniu tego typu skóry ale nie za bardzo mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Trzeba jakoś pożegnać to lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Ile dałeś za te koszule Vistuli? Będąc na wyprzedażach w stacjonarnym sklepie ich cena wydała mi się nader wysoka. Fajne te espadryle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Andrew James/Van Graaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi