Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

W TK maxx bardzo przyjemne torby fossil w cenach 249 - 299. Skórzane, płócienne, sztuczne, mieszane. Bardzo ładne wykonanie. Efektem mojej wizyty jest poniższy zakup. Gruba, mięsista skóra, (bardzo?) dobre wykończenie, dodatki wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szczególnie cieszy pasek i uchwyt. Zapakowałem w nią wszystko, co normalnie chciałbym mieć przy sobie. BOMBA. :D

post-2604-13658922639687_thumb.jpg

post-2604-13658922639959_thumb.jpg

post-2604-13658922640185_thumb.jpg

Sanders Rome dla T. Jackson.

Świetne, ponadczasowe, wspaniale buty. Szczerze gratulje wyboru i dobrego gustu. To jedne z tych butow, których moim zdaniem value for money to jakiś pieprzony Mount Everest, o ile zapłaciłes za nie w okolicach 1,000 złotych.

549.44zł łącznie z przesyłką z UK. New Old Stock :D

Sanders Rome dla T. Jackson.

Świetne, ponadczasowe, wspaniale buty. Szczerze gratulje wyboru i dobrego gustu. To jedne z tych butow, których moim zdaniem value for money to jakiś pieprzony Mount Everest, o ile zapłaciłes za nie w okolicach 1,000 złotych.

549.44zł łącznie z przesyłką z UK. New Old Stock :D

:shock: podasz jakiś namiar? Czy jednorazowa aukcja?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.