The-Bigwig Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 O, pokaż je. W takiej samej cenie? Pokażę je w jakiś inny dzień. Zafarbowałem na granatowo bo były w takim samym beżu jak te powyżej, trzecich identycznych nie potrzebuję. Kupiłem farbę na inną rzecz, ale sporo zostało więc zrobiłem sobie eksperyment z butami. Tak, tyle samo kosztowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 12 szt., byk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Przez jednego z Kolegów , co w nocy nie mógł spać, 3 lniane koszule w MD nabyłem drogą kupna. 59 zł za szt., zobaczymy czy trafiłem z rozmiarem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Sanders Rome dla T. Jackson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 W TK maxx bardzo przyjemne torby fossil w cenach 249 - 299. Skórzane, płócienne, sztuczne, mieszane. Bardzo ładne wykonanie. Efektem mojej wizyty jest poniższy zakup. Gruba, mięsista skóra, (bardzo?) dobre wykończenie, dodatki wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szczególnie cieszy pasek i uchwyt. Zapakowałem w nią wszystko, co normalnie chciałbym mieć przy sobie. BOMBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 I jeszcze dwie foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Sanders Rome dla T. Jackson.Świetne, ponadczasowe, wspaniale buty. Szczerze gratulje wyboru i dobrego gustu. To jedne z tych butow, których moim zdaniem value for money to jakiś pieprzony Mount Everest, o ile zapłaciłes za nie w okolicach 1,000 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Sanders Rome dla T. Jackson.Świetne, ponadczasowe, wspaniale buty. Szczerze gratulje wyboru i dobrego gustu. To jedne z tych butow, których moim zdaniem value for money to jakiś pieprzony Mount Everest, o ile zapłaciłes za nie w okolicach 1,000 złotych. 549.44zł łącznie z przesyłką z UK. New Old Stock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Sanders Rome dla T. Jackson.Świetne, ponadczasowe, wspaniale buty. Szczerze gratulje wyboru i dobrego gustu. To jedne z tych butow, których moim zdaniem value for money to jakiś pieprzony Mount Everest, o ile zapłaciłes za nie w okolicach 1,000 złotych. 549.44zł łącznie z przesyłką z UK. New Old Stock podasz jakiś namiar? Czy jednorazowa aukcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Namiary już kiedyś chyba były na forum - http://myworld.ebay.co.uk/2511jacksonshoes/ Wystawiają pojedyńcze sztuki więc trzeba obserwować aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Dzięki! Bardzo ciekawą mają ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Zaiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maladjusted Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Korzystając z wyprzedaży zaopatrzam się na sezon jesienno/zimowy: im bardziej w prawo, tym cieplej (massimo dutti, massimo dutti, timberland) (nawiasem mówiąc te chukki przed chwilą tu gościły już ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Ja też korzystając z wyprzedaży zakupiłem obuwie. Musze poczytać teraz o pielęgnacji nubuku, zanim je założę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Musze poczytać teraz o pielęgnacji nubuku, zanim je założę. Strasznie poważnie traktujesz obuwie. W butach się chodzi, a one się brudzą i zużywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Nabuk i zamsz jest o niebo łatwiejszy w pielęgnacji niż skóra licowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Kiedyś miałem odmienne wrażenie, ale teraz po oczyszczeniu używam spray'a koloryzującego i buty jak nowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Poza kolorem też faktura skóry jest dużo łatwiejsza do odtworzenia. Zadrapana licówka już taka zostanie, natomiast nubuk gdy się wytrze (wygładzi np od nogawki spodni) można spokojnie wyczyścić szarym mydłem, wyszczotkować i jest jak nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Londyńskie zakupy wyprzedażowe. Budżet miałem naprawdę bardzo ograniczony, stąd niestety nie mogłem sobie poszaleć. Uzupełniony został skład butów letnich, i tak: Yachtman - 22,99 funtów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Russell&Bromley - 39 funtów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 i na koniec: Jones Bootmaker - 69,50 funtów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 I jeszcze jeden nabytek, z tkmaxx: Marynarka J.Philipp - Germany, materiał: Himalaya Irvine Tweed, rozmiar 50 - kolor brązowy, poszperałem w necie, ale ani brand ani producent materiału nic mi nie mówi, w każdym razie kosztowała 50 funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 U mnie typowo letnie nabytki. Lato co prawda się konczy ale myślę, że trochę słońca jeszcze będzie marynarka wełna/len 85/15 Uploaded with ImageShack.us a do kompletu panama Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Upolowane na wyprzedaży w Massimo Dutti. Chyba najwygodniejsze buty jakie miałem kiedykolwiek na nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi