Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Lekko zwężany ku dołowi, póki co bez kantów. Nogawki dołem mają 21,5 cm. Waham się jeszcze czy zwężać je dodatkowo u krawcowej, najpierw zaprasuje je w kant i zobaczę jak to będzie wyglądało. Na szlufki dopiero teraz zwróciłem uwagę - tak patrząc po ich konstrukcji chyba bez problemu można je przerobić na normalne u krawcowej ?

Fajne, można wiedzieć ile kosztują takie espadryle? Po tym sezonie będę musiał się pozbyć swoich 3 par i niestety będę poszukiwał kolejnych ...

Sorry, ale Don podsyła tylko najbliższym kumplom :P

A tak poważnie to płaciłem 15 euro za parę. Niestety kupiłem je w Belgii w sklepie, do którego po prostu wszedłem z ulicy więc nie mam żadnych namiarów. Zdaje się, że są zrobione w Hiszpanii. Mogę zobaczyć w domu co jest napisane na podeszwie. Oto zdjęcie rozłożonych butów:

post-403-13658922129878_thumb.jpg

Kurcze no mój problem jest taki, że kupowałem espadryle w Bilbao, gdzie na ulicznych straganach kosztują 1,5 euro za parę i jakoś 15 euro czy nawet 25 euro/funtów, bo tyle liczą sobie sklepy internetowe to zbyt dużo jak za takie buty.

Proponuję Asos.com.

Po sezonie schodzą z ceną do 4-6 euro za parę.

tak, JBR. Trochę się tylko obawiam o jakość skóry

Słusznie, chociaż jakość skóry w tym przypadku brzmi trochę jak oksymoron. :)

Taki but to ciekawa alternatywa choćby dla asortymentu, który znajdziemy w sklepach sieci Bytom lub Vistula. I tego się trzymajmy. :x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.