White Haven Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 C&A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 9 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Ładne ale szlufki giganty na wojskowe pasy. To mnie zawsze denerwowało w spodniach sieciowych. Jaki mają krój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Lekko zwężany ku dołowi, póki co bez kantów. Nogawki dołem mają 21,5 cm. Waham się jeszcze czy zwężać je dodatkowo u krawcowej, najpierw zaprasuje je w kant i zobaczę jak to będzie wyglądało. Na szlufki dopiero teraz zwróciłem uwagę - tak patrząc po ich konstrukcji chyba bez problemu można je przerobić na normalne u krawcowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Don Johnson mi podesłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Fajne, można wiedzieć ile kosztują takie espadryle? Po tym sezonie będę musiał się pozbyć swoich 3 par i niestety będę poszukiwał kolejnych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Fajne, można wiedzieć ile kosztują takie espadryle? Po tym sezonie będę musiał się pozbyć swoich 3 par i niestety będę poszukiwał kolejnych ... Sorry, ale Don podsyła tylko najbliższym kumplom A tak poważnie to płaciłem 15 euro za parę. Niestety kupiłem je w Belgii w sklepie, do którego po prostu wszedłem z ulicy więc nie mam żadnych namiarów. Zdaje się, że są zrobione w Hiszpanii. Mogę zobaczyć w domu co jest napisane na podeszwie. Oto zdjęcie rozłożonych butów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Kurcze no mój problem jest taki, że kupowałem espadryle w Bilbao, gdzie na ulicznych straganach kosztują 1,5 euro za parę i jakoś 15 euro czy nawet 25 euro/funtów, bo tyle liczą sobie sklepy internetowe to zbyt dużo jak za takie buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Kurcze no mój problem jest taki, że kupowałem espadryle w Bilbao, gdzie na ulicznych straganach kosztują 1,5 euro za parę i jakoś 15 euro czy nawet 25 euro/funtów, bo tyle liczą sobie sklepy internetowe to zbyt dużo jak za takie buty. Proponuję Asos.com. Po sezonie schodzą z ceną do 4-6 euro za parę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 dabl manks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 JBR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 tak, JBR. Trochę się tylko obawiam o jakość skóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 tak, JBR. Trochę się tylko obawiam o jakość skórySłusznie, chociaż jakość skóry w tym przypadku brzmi trochę jak oksymoron. Taki but to ciekawa alternatywa choćby dla asortymentu, który znajdziemy w sklepach sieci Bytom lub Vistula. I tego się trzymajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 JBR? A co to za skrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, czyli jam nie sam, co nie rozumi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 JBR? A co to za skrót? Jean-Baptiste Rautureau, jak przypuszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 wiosna w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 wiosna w pełni Błękitny przepiękny- gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Oba w SH, błękitny to Boss a różowy Balmain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 To i ja pochwale się zdobyczami z SH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Pochwal się nimi w CMDNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Prenumeraty 4 czasopism: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Prenumeraty 4 czasopism: Witaj. Gdzie takie super ceny na te prenumeraty? świetna opcja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Amerykański Amazon. Niestety w tych cenach wysyłają tylko na terenie USA. Siostra będzie mi przesyłać do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Amerykański Amazon. Niestety w tych cenach wysyłają tylko na terenie USA. Siostra będzie mi przesyłać do Polski. Super! GQ zazdroszcze (bardzo lubię—nie tylko dobry kontent ale także świetnie skrojony layout). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 JBR? A co to za skrót? Jean-Baptiste Rautureau, jak przypuszczam. Niestety, to nie ta półka cenowa. Powyższe to buty wyprodukowane przez następującą firmę: http://www.acridiffusion.it/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi