White Haven Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Fajne. Gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Fajne. Gdzie kupiłeś? Krakowski TK Maxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Jeszcze jeden zakup w TK Maxx'ie. EDIT: To TE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osjd Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2012 lato się zbliża... Gdzie kupiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Jako wygląd, to stwierdzam, że lepiej prezentują się na fotach producenta Wrzuć swoje zdjęcia, bo chyba nie mamy sobie wyobrazić tej różnicy? Dojechały także drugie brązowe. Dzisiaj wrzucę foty obydwóch par. Czarne są po czterech dniach noszenia, natomiast brązowe po 1 dniu. Numerologia jest zdecydowanie w górę, czyli 41 zamówiony wygląda o pół numera większy:), więc lepiej jak ktoś mi wcześniej poradził nie zawyżać sobie miary. Równocześnie wysyłałem zmierzoną stopę, jednak nie sądzę by było to brane pod uwagę, bo Gianluca pytał po dwóch tygodniach jaki chcę rozmiar:). Czas oczekiwania 5 tygodni:(, ale są heh. Teraz czaję się na błękitne lotniki i jasno brązowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 długo oczekiwany' nabytek' - spinki z muszli paua. wspaniały efekt iryzacji, szczególnie przy słabym oświetleniu. z podziękowaniami dla Damiance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Krawat Ralph Lauren - 100% bawełna. http://imageshack.us/photo/my-images/13/dsc04950cj.jpg Marynarka klubowa Marks&Spencer - 100% wełna http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... towejj.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 to szczotki z poznańskiej? mam podobne modele. taką długą do zębów również. raz próbowałem jej użyć. coś potwornego, nigdy więcej . szczotka z dzika do włosów - wspaniały nabytek. nie wiedziałem, że jej potrzebuję dopóki nie spróbowałem. polecam też małą szczotkę z agawy do paznokci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 to szczotki z poznańskiej? mam podobne modele. taką długą do zębów również. raz próbowałem jej użyć. coś potwornego, nigdy więcej . szczotka z dzika do włosów - wspaniały nabytek. nie wiedziałem, że jej potrzebuję dopóki nie spróbowałem. polecam też małą szczotkę z agawy do paznokci. Tak, szczotki od pana Barylińskiego. Te do zębów kupiłem z ciekawości - raz napewno użyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Maciek, a zaszedłes na Chmielna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Tak, szczotki od pana Barylińskiego. Te do zębów kupiłem z ciekawości - raz napewno użyję ja też, ale już w momencie zakupu Baryliński powiedział: 'przyda się, jak nie do zębów to do czyszczenia roweru'. prorocze słowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Tak, z Chmielnej jest zupełnnie niedaleko na Poznańską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Czytałem, że naturalne włosie ma w sobie kanaliki, w których zbierają się bakterie dlatego szczoteczki robi się ze sztucznych włókien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 http://zwyklezycie.pl/ strona 30, może kogoś zainteresuje. ed: http://www.khaja.pl/pl/index.php?pracownia-szczotek,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Większość z nas zna tą pracownię Jest nawet chyba gdzieś temat o niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Tak też myślałem Macie może pędzle do golenia od nich? Aha, czy ta firma Khaja, sprzedaje w Internecie wyroby z pracowni szczotek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Czarne wiedenki od Bukowskiego. Nie taki nowy ten nabytek, ale dopiero aparat dorwałem. Więcej w dziale bespoke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Od dawna chodziły za mną Chukki, aż tu wreszcie przypadkowa wizyta w TKmaxx sprezentowała coś takiego. Marka bliżej nieznana (Salvo Ferdi), ale wyglądają póki co bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Kupiłem takiego paisleya, ale nie wiem, czy nie będzie za szeroki do zestawu, o którym myślę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Pokaż zestaw, to zobaczymy. Krawat czadowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Moze to kwestia zdjecia ale krawat wyglada jakby sie od konca rozszerzal dziwnie do gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 To wina zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 3 pary lnianych chinosów: granatowe, białe i beżowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Gdzie kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi