Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Jako wygląd, to stwierdzam, że lepiej prezentują się na fotach producenta

Wrzuć swoje zdjęcia, bo chyba nie mamy sobie wyobrazić tej różnicy? ;)

Dojechały także drugie brązowe. Dzisiaj wrzucę foty obydwóch par. Czarne są po czterech dniach noszenia, natomiast brązowe po 1 dniu. Numerologia jest zdecydowanie w górę, czyli 41 zamówiony wygląda o pół numera większy:), więc lepiej jak ktoś mi wcześniej poradził nie zawyżać sobie miary. Równocześnie wysyłałem zmierzoną stopę, jednak nie sądzę by było to brane pod uwagę, bo Gianluca pytał po dwóch tygodniach jaki chcę rozmiar:). Czas oczekiwania 5 tygodni:(, ale są heh. Teraz czaję się na błękitne lotniki i jasno brązowe.

to szczotki z poznańskiej? mam podobne modele.

taką długą do zębów również. raz próbowałem jej użyć. coś potwornego, nigdy więcej :twisted: .

szczotka z dzika do włosów - wspaniały nabytek. nie wiedziałem, że jej potrzebuję dopóki nie spróbowałem.

polecam też małą szczotkę z agawy do paznokci.

to szczotki z poznańskiej? mam podobne modele.

taką długą do zębów również. raz próbowałem jej użyć. coś potwornego, nigdy więcej :twisted: .

szczotka z dzika do włosów - wspaniały nabytek. nie wiedziałem, że jej potrzebuję dopóki nie spróbowałem.

polecam też małą szczotkę z agawy do paznokci.

Tak, szczotki od pana Barylińskiego. Te do zębów kupiłem z ciekawości - raz napewno użyję ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.