Apatura Iris Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Mój nowy nabytek. 3 poszetki marki DIY. Biała i czarna są bawełniane, ta w niebieski wzorek bawełna z lycrą. Czy wg Was są w miarę, czy raczej do kitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Wykonanie jest w miarę, ale do czego chcesz nosić czarną poszetkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Czarna akurat dość zgrabnie komponuje się do zestawu bardziej kameralnego na wieczór do szarej marynarki. Tylko, że raczej taka w białe/jasne grochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Wykonanie jest w miarę, ale do czego chcesz nosić czarną poszetkę? Spokojnie, to są dopiero moje pierwsze poszetki, robią się następne. Znalazłem materiał, więc dałem babci pasjonatce, która z wielką chęcią mi obszyła. Czarna jak już to do jaśniejszych marynarek, ale na razie nie mam takiej w grochy. Biała jest uniwersalna, a niebieska mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Wykonanie jest w miarę, ale do czego chcesz nosić czarną poszetkę? Spokojnie, to są dopiero moje pierwsze poszetki, robią się następne. Znalazłem materiał, więc dałem babci pasjonatce, która z wielką chęcią mi obszyła. Czarna jak już to do jaśniejszych marynarek, ale na razie nie mam takiej w grochy. Biała jest uniwersalna, a niebieska mi się podoba. Chciałem zapytać Cię ile zajmuje Ci obszycie poszetki, bo sam mam kilka materiałów i jakoś nie mogę się zabrać, ale z babcią nie będę próbował się porównywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Babci zajmuje to mniej więcej około godziny, w przypadku poszetki 25x25 (czarna). Zaś w przypadku poszetki o wymiarach 35x35 cm (biała) zajęło jej to około 1,5 godziny. Najważniejsze, że ona nawet sama szuka materiałów i obszywa mi poszetki, spodobało się jej to. Mi to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Zazdroszczę ludziom babć, sam od dawna nie mam. Co prawda jak się ma dzieci, to ich dziadkowie są dalece zajebistszym ficzerem, ale wciąż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Coś takiego właśnie kupiłem: http://sklep.vistula.pl/product-pol-112 ... a-RED.html bardzo fajny mięsisty materiał, marynarka na żywo nie jest przykrótka, leży dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Trybek, co to za krawat? Klubów nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Odpowiem za Trybka. To Zara, ostanio było tam tanio i za 29 PLN można było kupić wełniany. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... Bow%2BTies Ten akurat to: wełna/jedwab i sam myślałem nad innym kolorem, bo w dotyku był OK. Szkoda, że te knity, które też tam są, mają w składzie tylko polyester. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 No proszę, ładne, klasyczne wzory w Zarze. Szkoda tylko, że niektóre wąskie jak przecinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Ostatnio kupiłem do testów trochę szalików. I tak od lewej: - 100% bawełna - 100% kaszmir - 100% wełna - 100% camel hair - 60% kaszmir/40%wełna Dwa z nich made in Scotland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 mam pytanie, jestem na tej stronie Zary i usiłuje kupić krawat a nie mogę nigdzie znaleźć zakładki czy przycisku do kosza. Czy coś robię nie tak, czy muszę kupić w hurcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 w PL nie można kupić przez www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 dzięki, trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Coś takiego właśnie kupiłem: http://sklep.vistula.pl/product-pol-112 ... a-RED.html bardzo fajny mięsisty materiał, marynarka na żywo nie jest przykrótka, leży dobrze. Pokażesz fotki? Ciekawy jestem jak wygląda naprawdę, bo na zdjęciu/projekcie ze strony jakoś pstro:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Odpowiem za Trybka. To Zara, ostanio było tam tanio i za 29 PLN można było kupić wełniany. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... Bow%2BTies Ten akurat to: wełna/jedwab i sam myślałem nad innym kolorem, bo w dotyku był OK. Szkoda, że te knity, które też tam są, mają w składzie tylko polyester. Flors, Dobre oko:) Ten niebieski też był OK. Petrikauer, szerokość 8,5 cm. Arkadyjczyk, byłem w 2-3 sklepach (zara) i w każdym z nich był duży wybór krawatów za 29 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emac Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Moje pierwsze "normalne" buty (a przynajmniej mam taką nadzieję). Bagatt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Coś takiego właśnie kupiłem: http://sklep.vistula.pl/product-pol-112 ... a-RED.html bardzo fajny mięsisty materiał, marynarka na żywo nie jest przykrótka, leży dobrze. Pokażesz fotki? Ciekawy jestem jak wygląda naprawdę, bo na zdjęciu/projekcie ze s trony jakoś pstro:( Proponuję podejść do najbliższej Vistuli i zobaczyć, to na pewno będzie korzystniejsze niż moje zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 dzisiaj doszły i już kręcę węzły bo nie wiem jaki najlepiej przypasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Jedwabie: Wełniaki: Knity (wreszcie znalazłem jedwabne): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Wełniaki jakiej są szerokości? I przyłączam się do pytania kozła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 wełniaki 7,5 i 8cm, kaszmir 10cm. Kupuję u the-used-tie-store na ebay angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 2 x Ch.Berg + 1x T.Hilfiger : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi