Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Starą premier collection możnaby chyba spokojnie podciągnąć po aktualne sargenty za 350 GBP.

Jeżeli chodzi użyte materiały i ogólnie pojętą jakość to oczywiście się zgodzę. Jednak w przypadku linii Exclusive, która kosztuje w granicach kwoty, którą podałeś - dodano kilka różnych elementów, które wymagają większej ilości pracy ręcznej i stąd są inaczej wycenione.

Starą premier collection możnaby chyba spokojnie podciągnąć po aktualne sargenty za 350 GBP.

Jeżeli chodzi użyte materiały i ogólnie pojętą jakość to oczywiście się zgodzę.
Tak to miałem na myśli, wiadomo, że w premierach nikt nie bawił się kawałkiem noża w profilowanie podeszwy.

Świetnie opinają but, oczywiście rozmiar small. Śmierdzą oponą, więc je porządnie wykąpię. Co prawda buty będą w nich spędzać niewiele czasu, lecz boję się, aby nie przesiąkły tym smrodkiem - w końcu będą się w nich kisić.

Vislav, orientujesz się, gdzie można dostać kolorowe kalosze? Link do tych żółtych z Twojego bloga niestety prowadzi donikąd.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Napisz coś więcej o tym kwiatku, wygląda świetnie.

Kupiłem je trochę bez przekonania od anglika który zajmuje się sprowadzaniem i sprzedażą staroci. Wśród olbrzymiej ilości przedziwnych towarów znalazłem te dwie sztuki jak na zdjęciu poniżej, niestety nie mógł mi o nich za wiele powiedzieć oprócz tego że to były w zestawie z jakimś kompletem chińskiej zastawy stołowej z ceramiki. Czy to były jakieś ozdoby z imbryku? tego mogę się domyślać, ale jeśli nawet i ktoś to przerobił na pin'a to chwała mu za to :)

post-2254-13658921276084_thumb.jpg

post-2254-13658921276568_thumb.jpg

na firmowej wigilii widziałem sporo oczu wpatrzonych w butonierkę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.