mr.vintage Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Co to za marka? Nikon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Co to za marka? Nikon Touché Z tego, co pamiętam chyba na AS była ostatnio fajna wyprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx16 Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Co to za marka? Zdaje się że Alfred Sargent. Bardzo ładne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Panowie, buty jak buty, zdjecie jak zdjecie, ale wazne, ze mniej cisna;) Marka Nikon i AS:) zdjecie chyba pokazuje, ze sredniej jakosci obuwie moze wygladac ladnie przy odpowiednim oswietleniu. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Nazywasz AS średniej jakości obuwiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Wysoka polka to nie jest (premier collection przynajmniej, exclusive i handgrade juz do wyzszych mozna chyba zaliczyc), wiec logika podpowiada zaliczyc je do polki sredniej:) Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Starą premier collection możnaby chyba spokojnie podciągnąć po aktualne sargenty za 350 GBP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Starą premier collection możnaby chyba spokojnie podciągnąć po aktualne sargenty za 350 GBP.Jeżeli chodzi użyte materiały i ogólnie pojętą jakość to oczywiście się zgodzę. Jednak w przypadku linii Exclusive, która kosztuje w granicach kwoty, którą podałeś - dodano kilka różnych elementów, które wymagają większej ilości pracy ręcznej i stąd są inaczej wycenione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Starą premier collection możnaby chyba spokojnie podciągnąć po aktualne sargenty za 350 GBP.Jeżeli chodzi użyte materiały i ogólnie pojętą jakość to oczywiście się zgodzę. Tak to miałem na myśli, wiadomo, że w premierach nikt nie bawił się kawałkiem noża w profilowanie podeszwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Wspaniały wełniany prezent od kolegi Maciato ..a szelki sam sobie kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Krawat jeszcze z ery Marka Mieszkowskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Krawat jeszcze z ery Marka Mieszkowskiego... Krawat uszyty przez p. Annę Kosowską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Wspaniały wełniany prezent od kolegi Maciato Materiał znajomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Zgadza się to moonbeam - jest super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Ok 60-65 cm; wyjdą 3-4 krawaty. Koszt 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Świetnie opinają but, oczywiście rozmiar small. Śmierdzą oponą, więc je porządnie wykąpię. Co prawda buty będą w nich spędzać niewiele czasu, lecz boję się, aby nie przesiąkły tym smrodkiem - w końcu będą się w nich kisić. Vislav, orientujesz się, gdzie można dostać kolorowe kalosze? Link do tych żółtych z Twojego bloga niestety prowadzi donikąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Kolorowe tutaj: http://www.swims.com/#/home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Krawat jeszcze z ery Marka Mieszkowskiego... Krawat uszyty przez p. Annę Kosowską. Wczoraj w trakcie rozmowy w pracy z (obcą mi) młodą atrakcyjną panią usłyszałem - o jaki ma Pan ładny krawat Jest potencjał w narodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Kolorowe tutaj: http://www.swims.com/#/home Dzięki. Niestety ich webshop jest under construction. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Swimmsy czesto pojawiaja sie w dobrych cenach na ebay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Krawat jeszcze z ery Marka Mieszkowskiego... Krawat uszyty przez p. Annę Kosowską. Wczoraj w trakcie rozmowy w pracy z (obcą mi) młodą atrakcyjną panią usłyszałem - o jaki ma Pan ładny krawat Jest potencjał w narodzie Trzeba nieść krawat do ludu jak ten kaganek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Zarówno "nowy nabytek" jak i "do butonierki", ot kawałek kwiatka ze starej, dobrej chińskiej porcelany w sam raz na firmową wigilię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Napisz coś więcej o tym kwiatku, wygląda świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Napisz coś więcej o tym kwiatku, wygląda świetnie. Kupiłem je trochę bez przekonania od anglika który zajmuje się sprowadzaniem i sprzedażą staroci. Wśród olbrzymiej ilości przedziwnych towarów znalazłem te dwie sztuki jak na zdjęciu poniżej, niestety nie mógł mi o nich za wiele powiedzieć oprócz tego że to były w zestawie z jakimś kompletem chińskiej zastawy stołowej z ceramiki. Czy to były jakieś ozdoby z imbryku? tego mogę się domyślać, ale jeśli nawet i ktoś to przerobił na pin'a to chwała mu za to na firmowej wigilii widziałem sporo oczu wpatrzonych w butonierkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Fajne, fajne, ale żywy, oczodajny goździk przykułby uwagę bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi