zw1920 Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 W końcu udało mi się zakupić Prime Shoe o jakie mi chodziło. Dzięki informacjom, jakie pojawiły się na temat tej marki od nieocenionego Immune, stałem się posiadaczem modeli: 1. Linz (black) 2. Cardiff (Testa di Moro) Dodam tylko iż w celu zakupu udałem się do sklepu Elite-Sport na ul. J. Bema 57A, gdzie zostałem bardzo życzliwie przyjęty i świetnie obsłużony. Natomiast najważniejsza kwestia to cena, za Linza zapłaciłem 999 zł - 30%, a za Cardiff 999 zł - 40%. PS. Prawidła tymczasowo wypożyczyłem od moich modeli ECCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzon Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 Dzisiejsze znalezisko, idealnie na chlody: Lambswool, braz + bez. Pozdrawiam, dsc. Gdzie znaleziony? Ja poszukuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 Kupiony w domu towarowym Bentalls (Kingston upon Thames, UK), ale produkcji firmy Gant. Oryginalna cena 40GBP, wiec nawet znosnie. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 podobne szaliki w ładną jodełkę mieli niedawno w royal collection, chyba były produkcji próchnika i miały sporą domieszkę jedwabiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzon Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 Kupiony w domu towarowym Bentalls (Kingston upon Thames, UK), ale produkcji firmy Gant. Oryginalna cena 40GBP, wiec nawet znosnie. Pozdrawiam, dsc. Dzięki wielki, gdzieś u siebie ich znajdę i zobaczymy jaki jest w dotyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 Bardzo podobny szalik widziałem w "nieśmiertelnym" TKMaxx w Łodzi, zrobiony jednak z jedwabiu. T chyba lepsze rozwiązanie niż wełna, bo jeśli to nie merynos, to chyba gryzie. Nie wyglądał jak typowy jedwabny cienki szalik, raczej właśnie jak wełniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 zw1920, nie wiedziałem, że Ecco robi prawidła. Możesz coś o nich więcej napisać (rozmiary, materiał, możliwość kupna, cena)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 zw1920, nie wiedziałem, że Ecco robi prawidła. Możesz coś o nich więcej napisać (rozmiary, materiał, możliwość kupna, cena)? Drogie są ich prawidła. Kosztują coś ponad 150 zł, z tego co pamiętam. Latem się pytałem w outlecie. Cedrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 Dzięki, u mnie wszystkie buty śpią na prawidłach, więc szukam alternatywnych źródeł. PS Ostatnio moja siostra powiedziała, że prawidła wyglądają jak stopy Pinokia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Cedrowe, rozmiary do 45 (EU), koszt niższy - ja zapłaciłem 109 lub 119 zł za parę (chyba), ale na pewno nie było to 150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 W końcu, uwolniony przez urząd celny: Idealnie miesci kilka kart i gotówke, grubość w sam raz do kieszeni, bez efektu cegły. Pozdrawiam, dsc. EDIT: zrodlo - Manabu, wlasciciel SFI, Japonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Kurde, racja:) Aktualizowałem poprzedni wpis. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Są dość grube, będą używane raczej do jakichś starszych koszul czy krawatów, zostawiają spory ślad w kołnierzyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejzojeden Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 nie sądziłem że napisze post w tym temacie ale ostatni zakup na to zasługuje wylicytowałem takie oto pozłacane cudeńka http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/72/85/65/1972856512 http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/72/85/65/1972856512_4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 klasyczne Bling-bling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Są dość grube, będą używane raczej do jakichś starszych koszul czy krawatów, zostawiają spory ślad w kołnierzyku. A gdzie ten Ekler działa? Daj linka, bo ciekaw jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 http://allegro.pl/agrafki-metalowe-ozdo ... 74354.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Właśnie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Dziękuję Kolegom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 A co, tam, jeszcze nowe i nawet sie daja rozchodzic: Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Buty jak buty, ale zdjęcie za to pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Zdjęcie jak zdjęcie, ale buty pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Klasa jak klasa, ale za to buty zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Co to za marka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi