Breslauer Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Ciemnozielone bawełniane 5-pocket McNeal. W założeniu mają wespół z dwiema parami chino zastąpić jeansy. Bardzo miły w dotyku i dość gruby materiał. Dodatkowo dziwna historia z ceną, która spowodowała że uważam to za dobry zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Świeżutkie, dziś dostarczone przez kuriera Tricker's Lambourn, wyszperane na allegro przez Immune w tym temacie: viewtopic.php?f=3&t=697&start=210. Raczej pod grubszą skarpetę, bo w cienkiej mam z 0,5 rozmiaru luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Oż, Ty! To dlatego sprzedawca nie odpowiadał... Punkt dla Ciebie i wygodnego noszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Czego więcej mógłbym chcieć od ręcznie robionego paska? Świetne pudełko, próbka skóry przed zmianą koloru, nick z forum na pasku, znak manufaktury na odwrocie. Taką przesyłką mógłby zaczynać się każdy tydzień !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Fajnie, że dotarł cały i zdrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 TKMaxx, marynarka firmowana nazwą Cadini, włoska, Vitale Barberis Canonico, super 130's, rogowe guziki, rozpinane rękawy, the works... jest pan zadowolony. Przepraszam że nie fotografuję całości, zbliżenie faktury wydaje mi się tu lepszym pomysłem. Poszukującym jesiennych klimatów wierzchnich polecam wizytę, coś z tweedu/POW da się chyba wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Nowy Podszewka jest trochę crazy. Nie wiem czy jej nie zmienie na coś grzeczniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Podszewka jest fajna, zostawiłbym. Czyni to z marynarki cos naprawde niezwykłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Żona właśnie przesłała zrobione komórką. Już nawet nie pamiętam kto co zamawiał. Szykujemy się do zimy/Święta we wrześniu. Jutro wyjeżdżam służbowo, więc odbiór/wysyłka dopiero w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Kobieta ma cierpliwość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Wiedenki z azurem w lewym dolnym rogu - bardzo fajne. Inne zreszta tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Trzewiko monki WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Wiedenki z azurem w lewym dolnym rogu - bardzo fajne. Inne zreszta tez To także mój faworyt! gratuluje zakupu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Kobieta ma cierpliwość .Trzeba było sprawdzić przy kurierze wszystko. Akurat była w domu to ma za swoje. Wiedenki z azurem w lewym dolnym rogu - bardzo fajne. Inne zreszta tez To kapitana haka. Ze skóry cielęcej w wyprawie a'la cordovan. Trzewiko monki WOW No to jest coś, przyznaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Ciekawe, ciekawe. A gdzie i kiedy można było załapać się na zamówienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Ciekawe, ciekawe. A gdzie i kiedy można było załapać się na zamówienie ? Czy to robi jakas roznice? Albo to do kogo naleza te buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Myślałem, że przeoczyłem jakiś projekt forumowy... bo bym trzewiki zamówił. Ciężko takie dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Chyba stąd: http://www.detommaso.it/index.php?optio ... 77〈=en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Myślałem, że przeoczyłem jakiś projekt forumowy... bo bym trzewiki zamówił. Ciężko takie dostać. Gdyby Immune mial kazdemu czlonkowi forum kupowac buty i to jeszcze sezonowe, to chyba nic innego by nie robił Projekty forumowe sa oficjalne i opis jest w odpowiednim dziale - mozesz poszukac - ale prywatnie kolegom tez pewnie zalatwia buty. Ja w kazdym razie nie korzystałem, wiec sie nie martw - nie jestes sam na tym forum z chrapka na trzewiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Przyszły wczorja po południu. Na żywo wyglądają jeszcze lepiej Gumowa podeszwa - będą idealne na jesień/wiosnę. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pzdr hrabja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Co panowie myślą o kolorze tych spodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Co panowie myślą o kolorze tych spodni? Ze zdjecia wynika, ze moga byc: - brazowe - pomaranczowe - rdzawe - morelowe lub wszystkim po trochu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Są ewidentnie pomarańczowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Są ewidentnie pomarańczowe:) Pomaranczowy jest modny w tym roku, wiec nie widze problemu, szczegolnie ze to jest jesienny kolor Nie mam z tym problemu, pytanie tylko czy Ty jestes z niego zadowolony i dobrze w nim wygladasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Taki kolor daje mocno po oczach Ale jak to zestawisz ze spokojniejszą "górą" to może bardzo fajnie się prezentować. Sportowa szara marynarka albo ciekawy sweter w warkocz. Jedno jest pewne. W tych spodniach będziesz miał większe szanse na przeżycie jako przechodzień na przejściu dla pieszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi