Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

TKMaxx, marynarka firmowana nazwą Cadini, włoska, Vitale Barberis Canonico, super 130's, rogowe guziki, rozpinane rękawy, the works... jest pan zadowolony.

Przepraszam że nie fotografuję całości, zbliżenie faktury wydaje mi się tu lepszym pomysłem.

Poszukującym jesiennych klimatów wierzchnich polecam wizytę, coś z tweedu/POW da się chyba wybrać.

post-504-13658920786539_thumb.jpg

Kobieta ma cierpliwość :-).

Trzeba było sprawdzić przy kurierze wszystko. Akurat była w domu to ma za swoje. :D

Wiedenki z azurem w lewym dolnym rogu - bardzo fajne. Inne zreszta tez ;)

To kapitana haka. Ze skóry cielęcej w wyprawie a'la cordovan.

Dołączona grafika

Trzewiko monki WOW :D

No to jest coś, przyznaję.

Myślałem, że przeoczyłem jakiś projekt forumowy... bo bym trzewiki zamówił.

Ciężko takie dostać.

Gdyby Immune mial kazdemu czlonkowi forum kupowac buty i to jeszcze sezonowe, to chyba nic innego by nie robił ;)

Projekty forumowe sa oficjalne i opis jest w odpowiednim dziale - mozesz poszukac - ale prywatnie kolegom tez pewnie zalatwia buty.

Ja w kazdym razie nie korzystałem, wiec sie nie martw - nie jestes sam na tym forum z chrapka na trzewiki.

Taki kolor daje mocno po oczach :) Ale jak to zestawisz ze spokojniejszą "górą" to może bardzo fajnie się prezentować. Sportowa szara marynarka albo ciekawy sweter w warkocz.

Jedno jest pewne. W tych spodniach będziesz miał większe szanse na przeżycie jako przechodzień na przejściu dla pieszych ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.