MonsieurMouchoir Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Regulamin: Organizatorem konkursu jest firma Holdorf&Fries GbR. Każdy Uczestnik ma prawo nadesłac jeden zestaw zdjec. Odpowiedzi spełniające wymagania konkursu oceni jury w składzie: Benedikt Fries (Shibumi) Niels Holdorf (Shibumi) Damiance (BwB) Konkurs rozpoczyna się w dniu jego ogłoszenia, to jest 25.11.13. Odpowiedzi można zamieszczać w przeznaczonym do tego temacie na forum do dnia 9.12.13 do godziny 23:59. Wyniki konkursu zostaną opublikowane na forum w przeznaczonym do tego temacie do dnia 12.12.13 do godziny 23:59. Nagrody w Konkursie: I miejsce – dowolny krawat z naszej oferty II miejsce – dowolna poszetka z naszej oferty III miejsce – dowolne skarpety/podkolanowki z naszej oferty Fundatorem nagrody jest firma Holdorf&Fries GbR. Nagrody nie podlegają wymianie w jakikolwiek sposób na ekwiwalent pieniężny. Uczestnikiem może być tylko i wyłącznie osoba pełnoletnia. W przypadku osób niepełnoletnich konieczne będzie przesłanie pisemnej zgody rodziców bądź opiekunów prawnych dotyczącej uczestnictwa w Konkursie. Temat konkursu: Struktury. Chcielibysmy, abyscie zmieszali jak najwiecej materialow o roznych strukturach - np. flanela z zamszem, grenadyna z oxfordem etc. Nagrody w Konkursie: I miejsce – dowolny krawat z naszej oferty II miejsce – dowolna poszetka z naszej oferty III miejsce – dowolne skarpety/podkolanowki z naszej oferty Zgloszenia prosimy publikowac w tym temacie, do dnia 9.12.13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Przydałoby się wyjaśnienie - czy ma to być zestaw na osobie (czy musi być z twarzą), czy wystarczy widok samych ubrań? Dodatkowo, co będzie głównym kryterium oceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 25 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Zestaw musi byc na sobie, twarz nie jest wymagana. Glownym kryterium oceny bedzie roznorodnosc materialow i ich harmonia w calym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Dzień dobry, mimo, że konkurs nie cieszy się popularnością postanowiłem wrzucić zdjęcia z dzisiaj. Tweed, sztruks, wełny. pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Standardowo jutro i w ostatni dzień nastąpi wysyp zestawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Ja wrzucę coś jutro myślę, że jest więcej takich osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Dzień dobry, Przesyłam moje zestawienie wełna/bawełna/jedwab/flanela(doszywana do chinos'ów)/zamsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 jeszcze dwa dni i zgarniasz wszystkie nagrody może nie dwa tylko dziewięć... kto wie. Konkurs konczy sie 9.12.13, przepraszam za blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Teraz wszystko powinno byc jasne, oczywiscie na wszelkie pytania chetnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Dzień dobry, Przesyłam moje zestawienie wełna/bawełna/jedwab/flanela(doszywana do chinos'ów)/zamsz PC021681.JPG PC021683.JPG Trzeba przyznać, że wielozadaniowe podejście. Za jednym zamachem pierwszy post, (przywitanie), udział w konkursie i na dodatek CMDNS... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Zgodnie z zapowiedzią publikuje swoje zgłoszenie do konkursu.buty - skóra licowa ziarnista paski - skóra licowa skarpetki - bawełna koszula - bawełna spodnie - bawełna, w dotyku jak sztruks krawat - len z domieszką bawełny marynarka - wełna 400g poszetka - jedwab spinki - jedwab Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom! Mam nadzieje, że pojawi się nas tu więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Moje zgłoszenie: marynarka z Harris tweedu, koszula z bawełny chambray, krawat z grenadyna garza grossa, flanelowe spodnie, zamszowe buty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Koledzy - ilu z Was czeka na przysłowiowy rzut na taśmę 12 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Bonżurka z bawełnianego aksamitu, koszula z bawełny tkanej w jodełkę, wełniany krawat z fakturą w poziome pasy, jednolita, jedwabna poszetka, jedwabne węzełki z kwadratową główką, spodnie z donegal tweedu, pleciony skórzany pasek, trzewiki typu brogue i metalowy but w butonierce dla finalnego sznytu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Od dołu: zamsz - sztruks - skóra licowa - koszula z grubszej bawełny - knit - marynarka z łatami, z nieco szorstkiej wełny uszlachetnionej poliamidem - jedwab - płaszcz wełniano-poliamidowo-kaszmirowy - na głowie wełna. Na deser parciany, granatowy pasek zegarka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Zdjęcia takie sobie, spontanicznie zrobione, w sumie zestaw nie był dobierany pod kątem konkursu, ale wrzucam w imię dobrej zabaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 ...na przyszłość będę wiedział aby nie czekać z konkursami / zamieszczeniem ewentualnego zgłoszenia ostatniego dnia :/ ...sie nie wyrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Dzień jeszcze młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Za widna nie zdążyłem więc zdjęcia wyszły jak wyszły. Skóra, len, wełna i bawełna, różne faktury i struktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Konkurs zamkniety, dziekuje wszystkim uczestnikom. Wynik zostanie ogloszony w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 wełny uszlachetnionej poliamidem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Pierwsze miejsce: Petrikauer Drugie miejsce: Secondhand Dandy oraz xkoziol Trzecie miejsce: mosze Prosze zwyciezcow o z kontaktowanie sie ze mna w sprawie nagrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Petrikauer, bardzo ładna marynarka, gratuluję wszystkim zwycięzcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 gratuluję Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Dzięki! Bardzo się cieszę, że mój zestaw się spodobał. Dziękuję wszystkim uczestnikom za współudział. Myslę, że pokazalismy, że zestawianie kolorów i wzorów to dopiero początek zabawy ze strojem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi