Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 31 Marzec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Podjarany jestem niczym gimnazjalista na długiej przerwie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Podjarany jestem niczym gimnazjalista na długiej przerwie Nie tylko ty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Podjarany jestem niczym gimnazjalista na długiej przerwie nie do końca znam przeznaczenie tych elementów, część rozpoznaję: mydło, widelec do koreczków ? (ten na dwa ząbki), nic dentystyczna? , wykałaczki, wyciągaczkę do kleszczy, wałek malarski bez włosia co Ty sobie robisz? to jakaś odmiana BSDM? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 .... 50 twarzy SKALPELA 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 nie do końca znam przeznaczenie tych elementów... (ten na dwa ząbki), nic dentystyczna? , wykałaczki, wyciągaczkę do kleszczy, wałek malarski bez włosia Moje skojarzenia od razu poszły w kierunku "średniowiecznych" gabinetów dentystycznych. Przypomniały mi sie czasy kiedy takowe były w każdej podstawówce i to nie były miłe wspomnienia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Krzysiu... "a historii tego wałka i tak byś nie zrozumiał..." on waży prawie 3 kg. Z robiony jest z pełnej polerowanej nierdzewki ( Tata mi zrobił ) Zasada działania jest jednak taka sama jak wałka do tapet. Po naklejeniu zamszu np. dociskam tym klejone powierzchnie. BSDM... Będzie Się Działo, Mała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 BSDM... Będzie Się Działo, Mała Haha... to też ze szpitala? jakieś nowe procedury medyczne wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Niektóre szpitalne teksty są wybitne. Dla niektórych będą zupełnie niezrozumiałe, dla innych grubiańskie albo niesmaczne, ale po kilkunastu latach czasami sami nie zauważamy, że gadamy przy pacjencie slangiem. Mógłbym tymi tekstami sypać jak z rękawa. Najmocniejsze z jakim się spotkałem to były na OIOMie i Pogotowiu (zaczynałem tam jako sanitariusz). Z ostatnich "grubych" zasłyszanych, o pacjentce z rozpoznanym krwawieniem śródczaszkowym, która ostatecznie zmarła: że pacjentka była nazbyt wylewna... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Z ostatnich "grubych" zasłyszanych, o pacjentce z rozpoznanym krwawieniem śródczaszkowym, która ostatecznie zmarła: że pacjentka była nazbyt wylewna... Nie dam "+1", bo mogłoby to być źle odebrane przez niektórych wrażliwych kolegów, ale rozumiem kaliber gry słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 6 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Jak to śpiewał Jim Morrison : This is the end, beautiful friendThis is the end, my only friend Włoska, roślinnie garbowana skóra zwana buttero, przefarbowana na wskroś, wykończona mizdra.. Mosiężne okucia, Hermesowska lniana nić Fil au chinois w kolorze oberżyny. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Nic, nic, nic... a potem - BUUUM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Myślę, że utwór muzyczny bardziej pasujący do okolicznosci to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Obiecałem Skalpelowi, ze bede donosił jak sie starzeje. Jak widać, pięknie i z godnością! 1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Znacznie czerwieńsza niż moja (wykonane w tym samym czasie i w tym samym kolorze). Pewnie Twoja widzi więcej świeżego powietrza, wilgoci i słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Pewnie Twoja widzi więcej świeżego powietrza, wilgoci i słońca. Nie oszczędzam jej żadnych widoków. Widziala juz śnieżyce, ulewy, a ponad wszystko, niezliczoną ilość bagażników w taksówkach. Kolor jest wiernie oddany, wyłączyłem wszelkie korekcje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Napisano 14 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Darku, super klimat! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Ten film powstał dwa lata temu, tak zupełnie od czapy. Fiat wypożyczony za "pół litra", kwadrat kolegi z ostatniego piętra, aprat fotograficzny ze stałką i wzrok przechodniów... bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 24 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Ostatnie szlify.. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Uwielbiam tę formę, skórę, mosiężne okucia i ten okrągły zamek, absolutne mistrzostwo. Wyślij kiedyś jakąś torbę do mnie na sesję zdjęciową, to musi pójść w świat w lepszej jakości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Skończona, pierwsza z trzech sztuk. Na razie tylko zdjęcie z instagrama. English bridle leather, mosiężne okucia, bla bla bla.... 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Nie szukasz praktykanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Na razie szukam kogoś od kogo ja mógłbym się uczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Cieżko znaleźć słowa opisujące jej piękno. Wyrazy uznania. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Śledzę projekty na facebooku, piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi