Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Spoko! Zrobimy "przelew" A tak BTW... co to za "gryfna" teczka wisi samotnie na regale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Ona ma ...około 25 lat. Moja perełka. Wyrwałem ją chyba za równowartość 0.7 wyborowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Panowie!! Ale ja tu mam farelke Edit: to kto wypada? Wąż z wielbłądziej skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Nie... ze skóry jednorożca... podobno bardziej "klepie" Poważnie,to to zwykły wąż syntetyczny. Dostałem kiedyś zestaw w prezencie i tak stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrotas Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 odpowiedni trunek z odpowiednim opisem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 21 Styczeń 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Tak na szybko.... co myślicie? Włoska, roślinne garbowana skóra grubości 2.2mm. Barwiona na wskroś. Wykończona mizdra. Okucia standardowo z mosiądzu. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Wyślij mi do testów to Ci powiem za trzy miesiące... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Wyślij mi do testów to Ci powiem za trzy miesiące... Koval, szeroko zakrojona strategia marketingowa firmy Niestroj Leatherworks nie przewiduje niestety takich kroków, jednak nasze przedsiębiorstwo dziękuję Ci za wyrażone zainteresowanie. W ramach podziękowania proszę przyjąć szczere wyrazy uznania dla Twojego gustu. 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Tak na szybko.... co myślicie? Piękna. Prawdziwy "slow bag" - w momencie, gdy właściciel postanowi sięgnąć do jej zawartości w tzw. biegu, to utwierdzi się w tym określeniu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Jeżeli komuś chciałoby się poczytać trochę o mnie to zapraszam: http://magazyn.nowiny.pl/dariusz-niestroj-zmienia-skore-w-kaletnicze-cudenka/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 6 Luty 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 zrobiłem trochę lepsze zdjęcia bo chyba było warto.... Tak jak pisałem wcześniej, włoska roślinnie garbowana skóra, mosiężne okucia, nici fil au chinois i mnóstwo serca. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 zrobiłem trochę lepsze zdjęcia bo chyba było warto.... Tak jak pisałem wcześniej, włoska roślinnie garbowana skóra, mosiężne okucia, nici fil au chinois i mnóstwo serca. Skalpel - gratuluję. Piękna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Czy wiadomo jaka będzie cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Czy wiadomo jaka będzie cena? Skalpel nie ma sklepu w którym sprzedaje swoje wyroby, wszystko jest na zamówienie pod konkretnego klienta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Skalpel, tak do prasy bez krawata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drkadrys Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Po prostu kosmos piękna robota można patrzeć i patrzeć bez końca. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Przyznać się, który w torbie nosi bidony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Toroba jest przepiękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Skalpel, tak do prasy bez krawata? No bez stwierdziłem, że jeżeli zdjęcia mają być robione w pracowni to niech będą odzwierciedleniem rzeczywistości. Przecież chyba nikt przy zdrowych zmysłach, nie bedzie siedział w warsztacie, wsród rozpuszalników, klejów i farb w krawacie z grenadyny, marynarce z kaszmiru i butach yanko Zmierzając nocą do warsztatu najcześciej wyglądam tak: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Torba niesamowita Wszystko przetuptałem na remont chaty ale wiem już na co pójdą nowe zaskórniaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 19 Luty 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 24 Marzec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Jeszcze moment, jeszcze chwila... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Jeszcze moment, jeszcze chwila... nudny jesteś z tymi torbami, wszystkie takie prostokątne, brązowe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Czyżbyśmy wkrótce zieloną mieli zobaczyć?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Ja bym te torby chętnie zobaczył na manufactum, ale to niestety to nie moja strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi