JankoMuzykant Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Widzę, że teczka dla kolegi sędziego karnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Przy tym projekcie boję się, że zaszyje się na śmierć 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Szyłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 A czemu jest w niej więcej szycia niż normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Duuuuużo więcej. Pierwszy raz dostaje tak popalić Dwie komory, w środku przegroda podszyta świnką, na zamek błyskawiczny. Paski biegnące wzdłuż torby plus pasek na ramię i pasek do którego będzie mocowana rączka. Ała.... i wszystko o gęstości około 8 szwów na cal.... A jeszcze zapomniałem dodać, że teczka jest wielkości 43 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 To te pack biegnące wzdłuż torby będą obszyte na całej długości?... Ale widać, że dobrze zacząłeś, teraz jeszcze tylko trzeba to przerobić na 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Tak. Wszystkie paski będą obszyte. Wszystkie... Skóra jest grubości 2-2,2mm więc jednowarstwowe paski nie zdadzą egzaminu. Przy okazji skóra jest bardzo plastyczna, nielejąca ale miękka, taka mięsista. Idealne rozwiązanie dla osób które nie chcą mieć, jak to mawiam "kartonika", ale nie chcą też mieć "szmaty". Oczywiście teczka nie posiada żadnej "konstrukcji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Fiu fiu. Sorry, ze tak drążę, ale to znaczy, że te paski będą z dwóch warstw skóry, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 dokładnie jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 No to się narobisz . Czekamy na rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 16 Styczeń 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Saturday night fever 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Piękna! Cieszę się, że mam pierwszą torbę Twojego autorstwa, moje wnuki zarobią na niej majątek! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Piękna! Cieszę się, że mam pierwszą torbę Twojego autorstwa, moje wnuki zarobią na niej majątek! Dziękuję! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Tymczasem w mojej nędznej pracowni zastanawiam się czy da się założyć 2 pary bispołkowych rękawiczek i następnie w nich szyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Kup jakieś dzianinowe i obetnij w nich palce (tak do pierwszego paliczka). Tak można grać na klarnecie, więc pewnie szyć skórę też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 No bez żartów, "maestro" rozchoruje się i opóźni produkcję. Być może zorganizujemy "forumową" zbiórkę na farelkę dla Skalpela? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 To chętnie. Piszę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Nagrzewnica elektryczna do pomieszczenia ok. 30m2 - koszt 169zł+20 zł wysyłka https://www.klimatop.pl/1726,nagrzewnica-elektryczna-sanico-np0130b.html Jakby był już forumowy kapelusz, to można byłoby skorzystać do zbiórki Po 20zł i potrzebujemy 10 chętnych, z czego 2 już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Po 20zł i potrzebujemy 10 chętnych, z czego 2 już jest Trzech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Trzech. "Opóźnienie" - jak to okropnie brzmi! Edycja: Czterech, Whitesnake mnie ubiegł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Panowie!! Ale ja tu mam farelke Edit: to kto wypada? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Nawet "zestaw trzech" My jesteśmy pełni empatii Po uzbieraniu wymaganej kwoty, zgłoszę się na PW po adres wysyłkowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Spoko! Zrobimy "przelew" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 No to na dywan składka, bo od betonu ciągnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Albo Też rozgrzewa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi