kamil Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Frekwencja zmiażdży system! Będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Witam-Chętnie przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Będę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Postaram się być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Frekwencja zmiażdży system! Będę! Realnie należy odliczyć do 4 jak nie 5 zgłoszenia i tyle osób rzeczywiście będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 I ja bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 podsumowanie zgłoszeń zrobimy prawdopodobnie w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boroda Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Szanowna Gromado! Będę obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Będę i ja. Michał - to historyczny moment będzie, Twoje ujawnienie się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Pamiętam Koźle, ale że Ty pamiętasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Pozdrowienia z Tajlandii, zróbcie długi film ze spotkania! Może z podpisami forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 BTW - nasz baner dumnie powiewa na stronie Radia PIN dzięki vcore! http://www.radiopin.pl/wspolpraca Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Adblock blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 nie znam sie ale u mnie widzę banner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Ja coś niedowidzę, a Adblocka nie mam Daj screena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Nie zawsze wyświetla się za pierwszym razem. Wtedy trzeba odświerzyć stronę, czasami kulkukrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Będę, zapomniałem się wpisać do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Adblock to dość popularny dodatek do Chrome i Firefoxa, który blokuje wszystkie reklamy na stronach. Filtry są automatycznie aktualizowane, więc nawet najnowsze są ukrywane. Gdyby mi ktoś nie powiedział, że po prawej ma się pojawić nasz baner, nawet nie byłbym świadomy, że coś jest po tej prawej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Chciałem poinformować że paczka krawatów (http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2161-paczka-krawatów-pierwsza-zabawa-forumowa) znajdzie się na Wielkiej Renowacji, jeśli więc ktoś byłby na tyle uprzejmy i posiadał w domu zbędne krawaty, które nadają się* do przekazania komuś innemu można je przynieść na Wielką Renowację i umieścić w paczce. Krawaty nadające się do przekazania - bez widocznych śladów używania, czyste, nie śmierdzące itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obuwnik Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Kiedy będzie wiadomo, kto się dostał na warsztaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Myślę, że liczba pań będzie tak impoująca, że nie będzie ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Na stronie Kampusa jest już info http://radiokampus.waw.pl/aktualnosci/wielka_renowacja_w_cechu_rzemiosl_skorzanych_.html Audycja dotycząca imprezy dziś ok. 14.30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi