Misza Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Podczas wizyty w Muzeum Cechu Rzemiosł Skórzanych. fot. Jagoda Miszewska 1 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzięki za spotkanie i przede wszystkim za organizację; podobała mi się formuła i miejsce Pouczające było zetknięcie się z lotnikiem Sikory na żywo - czuję, jakby pewien ideał prysł, wszak jest nierealny! Fajnie było też się z Wami poszlajać wieczorem po mieście, wrocławianie 4 Cytuj
Breslauer Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Nam też było fajnie Cytuj
saphir.pl Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Również pięknie dziękujemy za Wasze zaangażowanie, życzliwość i pomoc w zaaranżowaniu przedsięwzięcia. Specjalne podziękowania dla przesympatycznych Pań obecnych na spotkaniu oraz Panów fizycznie zaangażowanych w prace renowacyjne oraz pomoc przy organizacji (nie wskazuję personalnie, by nikogo nie pominąć). Podziękowania dla Pana Donata, który na nasze zlecenie w ekspresowym tempie wykonał dwa stowarzyszeniowe skórzane fartuchy. Podzięki dla Cechu i środowiska, które otworzyło się na pomysł. OGROMNY SZACUNEK I PODZIĘKI DLA DAMIANA, który długie tygodnie przed imprezą zaangażował się całym sercem, dbając o każdy detal i dopinając poszczególne tematy, a musicie wiedzieć, że rozterek i problemów było sporo. Człowiek z prawdziwą pasją, który naprawdę staje na rzęsach dla Stowarzyszenia. Damian, po raz kolejny współpraca z Tobą przy organizacji imprezy była dla nas zaszczytem! Dziękujemy, zamieszczając krótką ocenzurowaną fotorelację ... 1 Cytuj
constantin Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Chciałbym taki fartuch!! Cytuj
Misza Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Damiance, oddaj fartucha! 1 Cytuj
Clovis Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Co tam fartuch. Te kobiety! Cytuj
Gość Olgierd Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Co tam fartuch. Te kobiety! Co tam kobiety. Te kieliszki! Cytuj
paparazzo Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Ominęło mnie kolejne wspaniałe spotkanie. ps. jakby co to jestem w kolejce po ten fartuch Cytuj
bartazz Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Chciałbym podziękować wszystkim obecnym za miłe towarzystwo oraz organizatorom za świetne przygotowanie imprezy. WR była przygotowana rewelacyjnie.Dla wszystkich, którym spodobały się fartuchy: http://www.hangerproject.com/shoe-care/brand/la-cordonnerie-anglaise/leather-shoeshine-apron-by-la-cordonnerie-anglaise.html PS Üxküll - świetna kozerka Cytuj
saphir.pl Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zasypywany jestem pytaniami o fartuchy, więc już wyjaśniam Panowie - na imprezie były 2 rodzaje fartuchów: Dwa z logo Stowarzyszenia BWB na nasze zamówienie zrealizował dla nas Donat i nie są na sprzedaż - będziemy je udostępniać w przyszłości na imprezy stowarzyszeniowe. Jeden marki La Cordonnerie Anglaise, której jesteśmy dystrybutorem od niedawna:https://www.thebureaubelfast.com/shop/977/chocolate-grain-leather-apron https://www.thebureaubelfast.com/shop/976/red-grain-leather-apron http://www.torquato.co.uk/leather-shoe-cleaning-apron.html Produkty La Cordonnerie Anglaise nie są jeszcze wprowadzone w nasz system, ale można je obejrzeć na przykład tu:http://www.afinepairofshoes.co.uk/collections/la-cordonnerie-anglais-price-asc U nas dostępne są w opcji "na zamówienie". Za jakiś tydzień kilka skrzynek będzie dostępnych od ręki. Pozdrawiam Cytuj
4inHand Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie ma czasu sie rozpisywać, bo robię lustro na monkach, ale wpadłem żeby podziękować Damianowi za ogrom pracy włożony w organizację eventu, a przybyłym za obecność Mam nadzieję, że następnym razem pojawi się więcej pastujących Cytuj
Redfacet Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Niestety nie dolecialem na spotkanie... Z układanki lotów wypadł jeden rejs i byłem w Warszawie dopiero wieczorem ( Bardzo żałuję, to juz druga impreza, na której nie byłem. Obiecuję poprawę. Pozdrawiam, Red Cytuj
Dignito.Michał Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Kiedy można się spodziewać filmu z imprezy? Cytuj
saphir.pl Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Z tego co udało mi się ustalić to "w swoim czasie" Trochę materiału się nakręciło - trzeba ocenzurować , obrobić, zadbać o oprawę muzyczną i inne takie, na których się nie znam ... trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość. Cytuj
Aga Prus Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Z pewnym opóźnieniem, jakoże dopiero dziś dołączyłam do grona forumowiczów, chcę dołączyć się do podziękowań. Jestem wdzięczna p Damianowi za zaproszenie na kolejne spotkanie Stowarzyszenia, miło było porozmawiać o butach z amatorami tematu. pozdrawiam 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Koleżanki i Koledzy, jest już opublikowany na naszym profilu You Tube film z Wielkiej Renowacji. W przeciwieństwie do pierwszej edycji - gdzie materiał filmowy był krótkim klipem z podkładem muzycznym - tym razem zdecydowaliśmy się na konwencję reportażu. Dlaczego? Dlatego, że w takiej formule lepiej można się zorientować co do przebiegu spotkania, można utrwalić niepowtarzalne wypowiedzi które padły bez aranżacji i chwilę po stały się historią ... Przy czym reportaż jest trudniejszy do zmontowania jako krótki materiał. Film trwa trochę ponad 13 minut, ale cały zgrany materiał zajął ok. 2 godziny .... Wiemy, że w dzisiejszej dobie ludzie są nastawieni na odbiór ultra krótkiego przekazu i klip z podkładem muzycznym wielu osobom wydaje się atrakcyjniejszy - stąd, jeżeli środki nam na to pozwolą, w przyszłości będziemy publikować materiał filmowy w postaci klip (krótki) + reportaż (dłuższy). Podczas Wielkiej Renowacji mieliśmy większą frekwencję niż podczas Wielkiej Impregnacji (marzec 2013) i chcielibyśmy ten trend wzrostowy utrzymać na kolejnej imprezie w czerwcu. Przy czym będzie to impreza bardziej sartorialna i "lajfstajlowa" - ale o tym kiedy indziej w odpowiednim temacie.. To tyle słowem wstępu, zapraszam: 10 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Oglądało się bardzo przyjemnie Dziękuję Panowie za dużą pracę i zaangażowanie włożone w realizację materiału! Cytuj
bulyt50 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Dziękuję za naprawdę dobry reportaż z Wielkiej Renowacji. Cytuj
Luca Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Fajnie wyszło i aż miło się oglądało;) Ps: Prezesie więcej pewności siebie i dynamicznosci w wypowiedziach zwlaszcza w końcówce było to widoczne;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi