Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy liczy się jako marka premium, ale daję znać, że na Percivalco.com jest dość duża wyprzedaż w ramach Black Friday. W bardzo dobrej cenie widziałem np. dzianinowe rozpinane polówki Casa Picante, czyli te:

https://www.percivalclo.com/products/casa-piccante-knit-blue-jacquard?variant=39716025466983

niebieska za 185 i zielona za 245 przy pełnej rozmiarówce, to dość dobry deal moim zdaniem. Ja wcześniej w tym roku z jakimiś zniżkowymi kodami za rejestrację i newsletter płaciłem bodaj nieco poniżej 400 pln z wysyłką i nie żałuję zakupu, bardzo fajna jakość i wzór, a teraz można kupić z wysyłką tą niebieską za 215 (wysyłka ok. 30 PLN). Tabela rozmiarów może być nieco myląca, więc ja podpowiem, że na wzrost 186 i 100 w klatce i sylwetkę raczej szczupłą/normalną wziąłem L i była za duża, finalnie ostała się M-ka. Jak ktoś chce, to można poszperać w temacie "forumowa poradnia stylistyczna", gdzie wrzucałem chyba fotki M i L dla porównania. 

Ja się w blakfrajdejowej cenie skusiłem na M zieloną :) 

Opublikowano

Ja tam uważam, że te Percivale są dosyć dandy, że tak powiem ;) Sam na tę markę natrafiłem kiedyś przeglądając Styleforum :)

EDIT: a żeby nie pisać posta bez merytoryki, to dorzucę jeszcze info, że Polanex ma w ramach BF -30% na wszystko, więc jeżeli dla kogoś płacenie za ich koszule 500-700 PLN nie było ciekawą opcją, teraz może rozważyć zakup na próbę w niższej cenie ;)

Opublikowano

Z kronikarskiego obowiązku: na Percival Cyber Monday i -15% dodatkowo od wyprzedaży z kodem EXTRA15. Dla mnie to rozpinane polo Casa Picante niebieskie za niecałe 190 PLN z wysyłką to jest największy steal tego Black Friday, jaki widziałem (uprzedzając pytania - nie, nie mam prowizji od ich sprzedaży:p)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...