Wincenty Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 W zeszłą sobotę zamówiłem buty na ul. Chmielnej 6. Zdecydowałem się na brogsy z ciemnobrązową podeszwą, 3 x szyte, jasne nici. Długo zastanawiałem się nad kolorem skóry, a w zasadzie nad odcieniem koloru zielonego i oliwki. Zdecydowałem się na taki: Tutaj w pomieszczeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Jaki typ buta zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Dosyć odważny kolor, jestem ciekaw jak będą się prezentować gotowe buty. Musisz pamiętać, że skóra naciągnięta na kopyto jeszcze trochę pojaśnieje. boardwalk empire : Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 8 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Derby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Derby to dość pojemne pojęcie:) Quarter, semi, full? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Zapowiada się bardzo ciekawie! W tym roku sprzedaje się zdecydowanie więcej zielonych kremów i farb do skór w zielonych odcieniach. Ulice powoli przestają być szaro-czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Daje słowo, że ja nie uległem modzie:)! to czysty przypadek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 8 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Full brogues. Ano, po krem na pewno się zgłoszę Kolor zielony podobał mi się już od paru lat na butach, ale dopiero teraz mogę sobie na nie pozwolić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Bardzo ciekawie się zapowiadają. Aż naszło mnie na patynowanie monków Yanko na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 9 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Dodam jeszcze, że poprosiłem o obcas bliższy 3 cm, zdecydowanie wolę cięższy but, przy dość rozbudowanej posturze lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 2 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Dziś odebrałem buty, oto one: http://instagram.com/p/gOeH0vlGan/ http://instagram.com/p/gOd8mIFGaJ/ http://instagram.com/p/gOeF9lFGaj/ Nie mam niestety dostępu do komputera i nie będę miał przez następne 2 tygodnie, zatem tylko w ten sposób zamieszczam fotki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Piękny kolor. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 nietypowy kolor, rzadkie wzornictwo = każdy forumowicz Ciebie rozpozna na ulicy patrząc na datę pierwszego wpisu muszę przyznać, że realizacja przebiegła sprawnie .. pls daj znać jak się noszą. Wklejam zdjęcia z Twoich linków. pozdrawiam d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 2 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Jeszcze parę fotek: http://instagram.com/p/gOm86VlGbG/ http://instagram.com/p/gOmy6sFGay/ http://instagram.com/p/gOm3L-FGa6/ Buty były do odebrania już tydzień temu, ale dopiero dziś mogłem je odebrać. Wyjeżdżam na urlop więc dopiero w grudniu w nich pochodzę. Pierwsza przymiarka wypadła rewelacyjnie. Buty idealnie dopasowane, jak w kapciach pomimo bardzo szerokiej stopy. Na razie nie będę używał kremu czy pasty w zielonym kolorze, ponieważ chcę zachować jasne nici. Jestem w 117% zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Pokażesz podeszwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 do zabezpieczenia jasnej nici sztupra polecam to, w odpowiedniej szerokości ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 wiem, ale te przy rancie podeszwy tez warto zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 3 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Podeszwa: http://instagram.com/p/gPfajQFGSw/ http://instagram.com/p/gPfdjWFGSz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Wyjątkowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 3 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Dzięki:) Podobno paru klientów odwiedzających Chmielną pytało o możliwość kupna:) Obawiałem się czy skóra nie będzie za jasna, ale wyszło tak jak chciałem od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Wyszło bardzo ładnie, daj znać jak dopasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Buty bez kompromisów. Rozmach robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Rzemieślnik wykonał dobrą robotę wg koncepcji klienta: pierwsze obuwnicze bespoke = all in one. Sorry, wyszła taka świąteczna choinka na bogato. Od pomysłów głowa nie boli, tylko spokojnie można byłoby obdzielić tymi fajerwerkami trzy pary butów do miasta i na wieś. Tak wyszły brogsy po ostrym tuningu, ale Kielman już nie takie projekty realizował. W przewodniku miejskim były kiedyś pokazywane trzewiki z krokodyla z podeszwą commando i bocznymi kieszonkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Rzemieślnik wykonał dobrą robotę wg koncepcji klienta: pierwsze obuwnicze bespoke = all in one. Sorry, wyszła taka świąteczna choinka na bogato. Od pomysłów głowa nie boli, tylko spokojnie można byłoby obdzielić tymi fajerwerkami trzy pary butów do miasta i na wieś. Tak wyszły brogsy po ostrym tuningu, ale Kielman już nie takie projekty realizował. W przewodniku miejskim były kiedyś pokazywane trzewiki z krokodyla z podeszwą commando i bocznymi kieszonkami. Jak zwykle ekstremalnie i na ostrzu noża. Buty z pewnością są zbyt "obficie" wykonane na rozpatrywanie ich w kategoriach sartorialnych, ale jeśli ktoś lubi tylko parafrazować elegancję mogą być świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Dlaczego 'sartoria' nie moglaby miec dozy ekstrawagancji, czy wrecz ostentacji? Buty z pewnoscia nie baleza do kategorii dyskretnej, operujacej szczegolem elegancji, ale to kwestia indywidualnego wyboru i pomyslu na wyrazanie siebie. Zalozenia projektu byly takie, ze buty krzycza 'jestesmy obuwniczym bespoke!'. I tak na naszej ulicy ten krzyk bedzie bajwyzej szeptem. Jest z fantazja i bardzo dobrze, tym bardziej, ze sam bym sie raczej nie odwazyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi