Velahrn Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Gratulację! Przeglądałem kilka serwisów, ale nie znalazłem zdjęć Macaroniego, nie wiem zatem, jak był ubrany. Podejrzewam jednak, że trochę się wyróżniał na tle takich kreatur xxx Edit: Zdjęcie ocenzurowano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Panowie, błagam nie wklejajcie tych zdjęć! I tak nikt nie pobije Roberta Kupisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Panowie, błagam nie wklejajcie tych zdjęć! I tak nikt nie pobije Roberta Kupisza.popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 29 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Ja byłem ubrany: garnitur granatowy Scabal 12, koszula biała, czarne buty CJ, krawat srebrny (oczywiście z grenadyny), biała lniana poszetka. Ale look robił czerwony goździk w butonierce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 http://kobieta.dziennik.pl/gwiazdy/arty ... -2011.html "Po raz pierwszy modowe Oskary przyznano również blogerom. Stworzenie nowej kategorii nie dziwi – blogujący znawcy trendów są bowiem bardzo znacząca grupą w świecie mody. " http://www.plejada.pl/17,46037,news,1,1 ... tykul.html http://www.fashionnow.pl/oskary-fashion ... znane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Hmm, ale żeby za modę wygrała Horodyńska... Widać w modzie jest ubieranie się przez starsze kobiety jak podlotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 http://www.fashionnow.pl/krajowe/116,11 ... shion.html To jest chyba relacja z rozdania. W takim razie Macaroni musisz jakoś zdobyć swoje fotki z imprezy i je nam przedstawić, bo organizator o tym nie pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 30 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 No tak. Moja kategoria była ewidentnie drugoplanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Gratulacje! Jest chyba motywacja do dalszej pracy u podstaw. Ciekawe, co się zrobisz z rajstopami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Proponuję użyć rajstop do swojego stroju dworskiego (oczywiście jeżeli są białe lub czarne). Nikt nie zauważy, że to nie pończochy... Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Znalazłem zdjęcie Macaroniego na blogu madamejulietta.blogspot.com Niestety nie widać dobrze całego oskarowego zestawu, ale lepszy rydz niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgapl Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Piękne zwycięstwo, cieszę się że Pan wytrwał, gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Wrzuciłem zdjęcia na mój blog. Dziś dostałem kilka od organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Super, dzięki za info, bo tak to nawet nie wiedziałem, że coś dodałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Butonierka za mała. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Próbowałem z większym goździkiem ale się fatalnie układał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Butonierka za mała. Pozdrawiam, Dr Na forum nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Czekamy na prezentację "oskarowego" garnituru. Nawet na manekinie, jak fotografa brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Rywalki Macaroniego: To jakby ktoś miał wątpliwości w kategorii "Najlepiej ubrany bloger/blogerka". Wojtek, nie zostałeś zaproszony do zdjęcia? Z komentarzy się uśmiałem: "jak tylko przeczytałam wyniki to mało nie padłam:( no cóż wystarczyło spojrzeć na Ciebie i dziewczyny Tobie towarzyszące i wiadomo komu się należał Oskar. A ten blog co wygrał garść informacji z wikipedi i nic ciekawego. " "Wynik jak wynik.. Zaskakujacy mniej wiecej tak jak nominacje dla Social Network w filmowych oscarach.." "Oskary fashion to jakaś kpuina, wygrał nikomu nieznany koleś, który niczego nowego nie wnosi... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Kolego Vintage bez zbędnych złośliwości, ale Pani druga do lewej przypomina mi niektóre z Twoich zestawów ;> Oczywiście jak widać Macaroni, a Panie to inna liga i inna dyscyplina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Kolego Vintage bez zbędnych złośliwości, ale Pani druga do lewej przypomina mi niektóre z Twoich zestawów ;> Różu z pomarańczem bym nie połączył, dzwonów także bym nie założył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 dziś rano w RMF podśmiewali się z organizatorów względem nagrody, jaką otrzymał macaroni, tzn. tych spodni XXS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Dobry krawiec coś zrobi ;> Tu się skróci, tam przytnie, tutaj wydłuży i będą chinosy jak znalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Co do wpisu Mr. Vintage z komentarzami, od razu widać jaki kto poziom reprezentuje... Ale nic to, zawsze znajdą się tacy, co założą na siebie worek na śmieci i powiedzą, że to jest teraz na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 No cóż, czego innego można się był spodziewać po wcześniejszych komentarzach odnośnie kandydatury Macaroniego? The Social Network jest zresztą moim zdaniem świetnym filmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi