Michał W. Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarni Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Od dłuższego czasu śledzę forum, więc wypadało by się przywitać.Tak więc Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larek Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Dopiero tutaj zawitałem i jeszcze się nie przywitałem! Taki nietakt! Na imię mam Karol i zawędrowałem tutaj szukając much do wiązania. A znalazłem o tyle więcej. Fajnie wiedzieć, że jest jeszcze grono podobnych mi mężczyzn ceniących elegancję a nie jedynie bluzy sportowe i adidasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Witam serdecznie, Od jakiegoś czasu czytuję blogi poświęcone modzie męskiej. Od dziś dołączam również do tego jakże zacnego forum. Przede mną sporo lektury, choć niebawem zamierzam zamieścić swój wpis, w temacie ubioru ślubnego. Ciekaw jestem oceny, tego co udało mi się już skompletować. Jeszcze raz witam wszystkich! Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vasa Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Wyrazy uszanowania dla wszystkich. Cieszę się że pozostały jeszcze enklawy w których ceniona jest jakość i tradycja. To fajne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksk Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Uszanowanie, Forum przeglądam regularnie od lat, wreszcie postanowiłem się zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elMarcino Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Witam, pozdrawiam wszystkich użytkowników forum, tych piszących jaki i czytających. Mam nadzieje, iż będę mógł się włączyć merytorycznie do ciekawych dyskusji. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Choć kilka postów już napisałem, to i tak oficjalnie się przywitam. Na imię mi Jakub, jestem studentem (medycyna), mieszkam w Szczecinie. Jakiś czas temu stwierdziłem, że adidasy i t-shity to nie to i zacząłem interesować się modą i elegancją męską. W taki sposób trafiłem na to forum, na którym mam nadzieję zostanę na dłużej i wyniosę (a optymistycznie także wniosę) dużo wiedzy. Pozdrawiam, Jakub. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloboy Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Witajcie,właśnie wyrzuciłem kilka par zniszczonych butów i stwierdziłem, że nie mam w czym chodzić. Na tym forum szukam wskazówek odnośnie nowych zakupów.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkviadro Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Szanowni Panowie, po kilku tygodnia użytkowania forum jedynie w roli biernego czytelnika w końcu chciałem się przywitać i dołączyć do grona aktywnych forumowiczów. Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Cześć wszystkim! Od dłuższego czasu zbierałem się z zamiarem zarejestrowania na forum. Dzisiaj to nastąpiło. Jest mi niezmiernie miło dołączyć do tej społeczności. Liczę na ciekawe dyskusje, nową wiedzę i wymianę doświadczeń. Udanego poniedziałku! Mateusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irytek102 Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Cześć! Moja historia z forum jest taka jak kilku osób powyżej. Miło w końcu dołączyć. Pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Witam wszystkich, od dawna forum But w butonierce znajduje się w "Ulubionych" mojej zakładki w przeglądarce. Dzisiaj postanowiłam założyć konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tunkx Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam, Od zawsze ubierałem się inaczej, a do Waszego świata wprowadził mnie szarmant.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech.G Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam, Dopiero po napisaniu kilku postów znalazłem ten temat a jeśli chodzi o forum to od dłuższego czasu zaczynam większość dni od kawy i jego lektury. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farsz Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Dzień dobry, Czytam to forum od jakiegoś czasu (2-3 lata). Wyczytałem tu sporo dobrych rad, przeszukując jedynie istniejące wątki i posty, ale naszła mnie dzisiaj pewna wątpliwość, którą poruszę w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Witamy serdecznie nowych kolegów : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snejk Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Dzień dobry, Od paru miesięcy śledze forum anonimowo. Czas się zarejstrować i dołączyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultra Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, Na forum trafiłem szukając informacji na temat pielęgnacji butów. Od jakiegoś czasu przeglądałem tematy jako anonim ... aż do dzisiaj Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Witam, czytam już od dłuższego czasu, dzięki Wam poznałem SuitSupply. Wypada się zatem przywitać i może wrzucić jakieś fotki pod krytyczne oko kolegów T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Cześć wszystkim, Po dwóch latach czytania i stosowania się do Waszych uwag i rad postanowiłem się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scanlon Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Witam ja trafiłem na forum szukając zasad rządzących męską elegancją. Zaczęło się jak u wielu (tak mniemam) od zakupu pierwszego garnituru na studniówkę. Wtedy to odkryłem swoją ignorancję w tej tematyce, ale nie do końca się nią przejąłem. A jednak coś tam mnie tknęło, minęło parę miesięcy i już jako student zacząłem się zastnawiać nad tym, że niektórzy wyglądają w garniturach dobrze, inni niekoniecznie (pomimo podobnej budowy), poza tym coś mi tam dzwoniło, że istnieją pewne zasady, kanony, których przekroczenie jest swoistym faux pas. Pomyślałem że nie chcę być dłużej ignorantem i... tak trafiłem m.in. na to forum. I ten świat mnie wciągnął. Jestem wdzięczny osobom, które to forum założyły, a także wszystkim użytkownikom, którzy się tu wypowiadają, za stworzenie takiego miejsca, gdzie można się na ten temat wyedukować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael006 Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Witam serdecznie! Od ok. 3 miesięcy zaglądam regularnie na forum a dzisiaj postanowiłem sie zarejestrować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOFIA Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Witam wszystkim ;)Jestem tu nowa ,interesują się modą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszS Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Witam wszystkich. Zawitałem tutaj, bo szukałem inspiracji do pierwszego garnituru bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi