Skocz do zawartości

Przedstaw się na forum

macaroni

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero tutaj zawitałem i jeszcze się nie przywitałem! Taki nietakt! Na imię mam Karol i zawędrowałem tutaj szukając much do wiązania. A znalazłem o tyle więcej. Fajnie wiedzieć, że jest jeszcze grono podobnych mi mężczyzn ceniących elegancję a nie jedynie bluzy sportowe i adidasy ;)

• 3 weeks later...

Witam serdecznie,

Od jakiegoś czasu czytuję blogi poświęcone modzie męskiej. Od dziś dołączam również do tego jakże zacnego forum.

Przede mną sporo lektury, choć niebawem zamierzam zamieścić swój wpis, w temacie ubioru ślubnego. Ciekaw jestem oceny, tego co udało mi się już skompletować.

Jeszcze raz witam wszystkich!

Łukasz

Choć kilka postów już napisałem, to i tak oficjalnie się przywitam.

Na imię mi Jakub, jestem studentem (medycyna), mieszkam w Szczecinie. Jakiś czas temu stwierdziłem, że adidasy i t-shity to nie to i zacząłem interesować się modą i elegancją męską. W taki sposób trafiłem na to forum, na którym mam nadzieję zostanę na dłużej i wyniosę (a optymistycznie także wniosę) dużo wiedzy.

Pozdrawiam, Jakub.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• 2 weeks later...

Witam

ja trafiłem na forum szukając zasad rządzących męską elegancją. Zaczęło się jak u wielu (tak mniemam) od zakupu pierwszego garnituru na studniówkę. Wtedy to odkryłem swoją ignorancję w tej tematyce, ale nie do końca się nią przejąłem. A jednak coś tam mnie tknęło, minęło parę miesięcy i już jako student zacząłem się zastnawiać nad tym, że niektórzy wyglądają w garniturach dobrze, inni niekoniecznie (pomimo podobnej budowy), poza tym coś mi tam dzwoniło, że istnieją pewne zasady, kanony, których przekroczenie jest swoistym faux pas. Pomyślałem że nie chcę być dłużej ignorantem i... tak trafiłem m.in. na to forum. I ten świat mnie wciągnął.

Jestem wdzięczny osobom, które to forum założyły, a także wszystkim użytkownikom, którzy się tu wypowiadają, za stworzenie takiego miejsca, gdzie można się na ten temat wyedukować.

• Oceniam pozytywnie 1