constantin Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 jak miło:) tylu nowych forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ornus Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Wprawdzie zarejestrowałem się już dawno, ale zaczerpnąłem z forum tyle inspiracji i pomysłów, że wypada się już przywitać osobiście. Witam z zaśnieżonych Beskidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 witaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Smith Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Forum przeglądam od pewnego czasu i ... Znamy się mało... więc może ja bym powiedział parę słów o sobie - najpierw. Urodziłem się... urodziłem się w Małkini, w 19.. roku, w lipcu. Znaczy, w połowie lipca... właściwie w drugiej połowie lipca, właściwie... dokładnie 17 lipca. No... to tyle może o sobie - na początek... Czy są jakieś pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trkz Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Witam. Od dłuższego czasu przeglądam forum, więc najwyższy czas się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Panie Albercie, po co ten naciągany pseudonim Karl Schmidt? Przecież znam pana jeszcze z czasów studiów w Zurichu. Piękne czasy... Miło znów pana widzieć po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Smith Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Panie Albercie, po co ten naciągany pseudonim Karl Schmidt? Przecież znam pana jeszcze z czasów studiów w Zurichu. Piękne czasy... Miło znów pana widzieć po latach. Guten Morgen, Herr Clovis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmol Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Przeglądam od pewnego czasu, a dziś witam się. Miło Was poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leopolis Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Witam wszystkich użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Też już trochę siedzę, ale uznałem, że czas trochę bardziej zaangażować się w życie forum. Witam serdecznie. Hobbystycznie bloguję i prowadzę szkolenia z zakresu pierwszej pomocy/ home security. Zawodowo zajmuję się bezpieczeństwem w pewnej (południowo) koreańskiej korporacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Przywitam się z Państwem również ja. Moda jest moim hobby odkąd pamiętam. Jestem wielbicielem wyrobów hand made, rzemieślnictwa. Brat mojego pradziadka przez całe życie zajmował się garbarstwem w zakładzie szewskim. Część mojej dalszej rodziny produkuje do dziś buty, nie klasyczne niestety. Bardzo lubię klasyczny styl włoski i brytyjski, bespoke. Doceniam również styl i filozofię japońską, szczególnie chyle czoła przed takimi domami mody i designerami jak Rei Kawakubo ( comme des garcons) oraz Yohji Yamamoto. Uwielbiam przyrodę, naturę i roślinność w sztuce, z tym też związana jest moja praca. Przez pewien czas zajmowałem się doradztwem z zakresu doboru zapachu w firmie szkoleniowej ds. wizerunku, perfumy to mój konik Czytam książki filozoficzne, historyczne i publicystyczne, interesuję się PRem, marketingiem w biznesie, reklamą i filozofią. Cenię tradycję, ale nie zamykam się na nowoczesność. Oprócz tego lubię aktywność fizyczną, kocham koszykówkę, football amerykański ( dwa lata w Devils Wrocław) oraz crossfit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Witam, Poszukuje eleganckich butów. Mam nadzieje że pomożecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawecky Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Witam również. Trafiłem do Was z Wykopu, mam nadzieję że zostanę na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostrovsky Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! Wasze forum pochłonęło mi calutki weekend, kiedy rano w sobotę trafiłem na blog Macaroni Tomato(natemat.pl) później na wasze forum to przecierałem oczy ze zdumienia że istnieje taka fajna społeczność ludzi zainteresowana "klasyczną męską elegancją". Fajnie jest móc dołączyć do was, mam nadzieje że w niedługim czasie zobaczymy się na jakimś spotkaniu forumowym a może i w klubie P.s Macaroni dzięki za wpis "Guru fitnessu" dziś mam 26 lat i kosmiczną nadwagę ale podejmuję rękawicę i walczę z zbędnymi kilogramami. Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Witam wszystkich! Wspaniałe forum. Od kiedy wpadłem na nie przypadkiem niecałe 2 miesiące temu odwiedzam prawie codziennie. Ciągle się uczę, ale sumiennie, chociaż temat obszerny i wiele jeszcze przede mną. Moja szafa przechodzi częściową czystkę ale chyba nie narzeka na nowych lokatorów No i dłużej już w mrokach siedzieć nie mogłem, wolę być po stronie zarejestrowanych i aktywnych Pozdrawiam! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Świetnie, to była dobra decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frugo Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 A więc i ja się przywitam! Nazywam się Bartek i jestem z Wrocławia. Co mnie cieszy, widzę coraz większy "wrocławski front" na forum Pewnie jak wielu, trafiłem tu przez macaroni tomato które śledzę od dawna. Na co dzień zajmuję się logistyką a w wolnych chwilach basket i jeżdżenie po Polsce za drużyną Śląska Natomiast z kwestii prawdopodobniej bardziej Was interesujących - jestem w trakcie realizacji swojego pierwszego zamówienia we wrocławskim Twinsie, pozdrowienia ze słonecznego Wrocławia Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Witajcie Bracia i Siostry! Czytając Wasze wypowiedzi na tym forum polubiłem Was na tyle, że postanowiłem i ja dołączyć do szacownego grona. Po kilku latach czytania mam zamiar bardziej aktywnie brać udział w życiu forum. Pozdrawiam. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Miło Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluetake Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Witam wszystkich! Forum śledzę od jakiegoś czasu i już czuje na sobie jego wpływ... Wszystko zaczęło się od "rozglądania się za garniturem na wesele", a potem już poszło... Obecnie jestem w trakcie powolnej przemiany zawartości własnej szafy ze zwykłych dżinsów+polo+bluza/sweter w bardziej smart casual. Wiek robi swoje chyba. Liczę na wyrozumiałość jeśli czegoś nie będę wiedział. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Miło CIę poznać Maćku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Hastings Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Dzień dobry,Na forum trafłem już ponad 1,5 roku temu, kiedy na początku studiowania miałem bardzo dużo czasu. Ponadto postanowiłem trochę zrewolucjonizować moją pustą wtedy, studencką szafę i czytałem, czytając trafiłem na wiele ciekawych stron i między innymi, i tu Minęło dużo czasu, dużo rzeczy nowych pojawiło się w mojej szafie i dlatego postanowiłem wziąć czynny udział w życiu Forum.Chciałem się więc serdecznie ze wszystkimi przywitać. PozdrawiamDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Serdecznie witam:) licząc na aktywny udział w "życiu" forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Dobry wieczór! Forum obserwuję już od roku i dużo się już od Was nauczyłem.Postanowiłem się jednak zarejestrować i uczyć się dalej ale w miarę aktywnie.Serdecznie Was wszystkich Witam i Pozdrawiam Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi