Bartek Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 964, poszedles krok dalej: shirt needs no person 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
964 Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Spostrzegawcze oko forumowicza odrozni zapadla klatke od wieszaka . Niestety nie mam dzis asystentki/ta, ani manekina wiec wyszla taka sytuacja. Regulamin konkursu nie stanowil jednak o koniecznosci wykonania fotografii na osobie wiec w razie czego moze zalapie sie chociaz na punkty a oryginalnosc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Witajcie! Moje skromne połączenie: Pozdrawiam Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Jeszcze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Niestety jakość nie powala Propozycja nr. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Niestety jakość nie powala Propozycja nr. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmn Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Propozycja pierwsza: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmn Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Propozycja druga: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSOVSKI Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Szanowni Państwo, przypominamy, że dzisiejszy dzień jest ostatnim, w którym możemy przyjmować zgłoszenia - czas na to upłynie ostatecznie o godz. 24.00. Wyniki zaś ogłosimy 22 lipca. Serdecznie wszystkim dziękujemy za dotychczasowe propozycje i czekamy na kolejne jeszcze tylko przez kilka godzin. Serdecznie pozdrawiamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bob21 Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 krawat jest zawiązany w kokardę : D róż jest nie tylko dla kobiet ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Moja propozycja nr 2: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Konrad* Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Dzień dobry, mój pierwszy post na forum "But w butenierce" i moja pierwsza konkursowa propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Konrad* Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 I druga propozycja. Choć nie mogłem się zdecydować, postanowiłem wybrać zestaw z różową koszulą z bawełny oxford z kołnierzykiem button-down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Chyba przez pomyłkę wysłałeś o jedno zdjęcie za dużo. Masz jeszcze szansę wyedytować post nim więcej osób to zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Może to celowo? W sumie jest koordynacja kolorystyczna puszka-krawat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Zestaw 1: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Zestaw 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Jak zrobić łezkę na 10cm? Przy okazji witamy nowych kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paragrafwkieliszku Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Jeszcze moja propozycja. Na prawie ostatnią chwilę, bardzo w biegu, w kiepskim świetle - niestety.Ale nic to, spróbować trzeba No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paragrafwkieliszku Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 oraz No.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Może kto zrobi raport ilościowy z tych zestawów? Strasznie cieszy mnie ogromny udział paisleyów - miłe zaskoczenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagart Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Witam) Pierwsze zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Rzutem na taśmę, przepraszam za "wieszak". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagart Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 A to jest drugie zdjecie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Oto moja propozycja nr 1: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi