damiance Napisano 3 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2013 Firma OSOVSKI [ http://www.osovski.pl ] oraz Stowarzyszenie But w Butonierce zapraszają wszystkich użytkowników forum do udziału w wakacyjnym konkursie pod tytułem "Personality Needs No Jacket". Zadanie konkursowe polega na opublikowaniu w temacie konkursowym stylizacji w formie zdjęć dotyczących najciekawszych połączeń krawata i koszuli. Do wygrania są: 1 miejsce – koszula na miarę (made to measure) z dowolnego materiału będącego w ofercie firmy OSOVSKI 2 i 3 miejsce – dowolna koszula RTW z oferty firmy OSOVSKI • Czas trwania konkursu: od 3.07 do 17.07.2013 • Ogłoszenie wyników przez jury nastąpi: 22.07.2013 • Ilość możliwych do zgłoszenia prac: 1-2 (w przypadku dwóch, należy umieścić w oddzielnych postach) W skład jury wchodzą: • Krzysztof Osowski (OSOVSKI) - Przewodniczący jury • Przemysław Kutnyj (OSOVSKI) • Skar (członek Stowarzyszenia BwB) • Secondhand Dandy (forumowicz) Dodatkowe ustalenia regulaminu: • Można zamieszczać wyłącznie pracę wykonane przez siebie, do których użytkownik forum posiada prawa autorskie. • W konkursie nie mogą brać udziału członkowie jury. • Jury w zamkniętym głosowaniu wyłania 3 zwycięskie prace; głos rozstrzygający należy do Przewodniczącego jury. • Stowarzyszenie But w Butonierce zastrzega sobie prawo do zmiany zasad konkursu w czasie jego trwania (w porozumieniu ze sponsorem) oraz rozstrzygania spraw nieobjętych regulaminem. • Moderator ma prawo do usunięcia zgłoszenia w przypadku naruszenia zasad regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2013 Ja mam pytanie - czy ma być z marynarką czy bez, a jeśli z, to czy ma jakiś wpływ na ocenę (ze względu na tytuł)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2013 poprosiłem sponsora o wykładnię, odpowiedź będzie asap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 "czy ma być z marynarką czy bez....?" - czyli co poeta ma na myśli jeśli - "Personality Needs No Jacket" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Konkurs na tym forum z haslem "needs no jacket"? :/ to jakby na forum milosnikow motoryzacji napisac "muscle car needs no V8" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSOVSKI Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Ja mam pytanie - czy ma być z marynarką czy bez, a jeśli z, to czy ma jakiś wpływ na ocenę (ze względu na tytuł)? Witam, jak najbardziej może być to stylizacja z marynarką, choć ta ostatnia nie ma wpływu na ocenę. Doskonale widoczne powinny być koszula i krawat. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSOVSKI Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Konkurs na tym forum z haslem "needs no jacket"? :/ to jakby na forum milosnikow motoryzacji napisac "muscle car needs no V8" Pozostajemy w nadziei, że licentia poetica związana z naszym hasłem pozwala również na przyjazne nam interpretacje, także w kontekście udziału na tym forum;-) Serdecznie pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Moja propozycja w charakterze inspiracji 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 A czy może być muszka w zastępstwie krawata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSOVSKI Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 A czy może być muszka w zastępstwie krawata ? Tym razem poprosimy tylko o krawaty. Ale dziękujemy za inspirujący pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Widzę, że nie ma chętnych na nagrody, więc zgłaszam dwa zestawy w klimacie jesiennym. Pierwszy: - koszula z bawełny oxford w biało-różowe prążki, - granatowy krawat w różowe słonie. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 I like it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Drugi zestaw: - błękitna koszula z bawełny oxford z fabrycznie haftowanymi zwierzątkami, - wełniany krawat. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Propozycja na piątkowe biznesy: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 moje propozycje:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoro Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 To może i ja spróbuje swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 MrVintage super! Skąd krawat na pierwszym zdjęciu i koszula na drugim? Słabość do crittersów mnie zżera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 MrVintage super! Skąd krawat na pierwszym zdjęciu i koszula na drugim? Słabość do crittersów mnie zżera Pierwszy krawat kupiony na Allegro. Niestety nie ma logo, więc nie wiem co to za marka. Koszula Gant. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suiseki Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Zestaw, który wymyśliłem sobie po otrzymaniu niemal czarnego krawata w jasnoszary paisley a zakończył się sukcesem po długim poszukiwaniu właściwej koszuli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_ Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Moja ulubiona koszula, niestety niedługo chyba z niej wyrosnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Kiedy uznasz, że z niej wyrosłeś? Jak guziki wystrzelą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_ Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Racja, niech to będzie zdjęcie pożegnalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Dzisiejszy zestaw i zarazem pierwsze zgłoszenie do konkursu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miły Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Zestaw w pieprzyki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Naaaajs, kozioł dla mnie wygrywa! Miły - fajnie, że przywołujesz do życia rzadko używany węzeł. Mnie się już nie chce go wiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi