saphir.pl Napisano 28 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Okazało się, że jakiś czas temu Facebook zmienił regulamin i takie konkursy są już zakazaneNajmocniej przepraszamy uczestników, ale byliśmy zmuszeni usunąć konkurs.Pomyślimy nad nową formułą, zgodną z regulaminem. Pomysły mile widziane. Poza tym spadła na mnie "fala przemiłej krytyki" w związku z "tą/tę stronę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Coś pecha macie do konkursów ostatnio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Jak cholera. Tak to jest, jak nie czyta się regulaminów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 A ja słyszałem, że właśnie wcześniej nie można było organizować takich konkursów, ale po ostatniej zmianie regulaminu można. Daj fragment tego regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Konkurs musi być zorganizowany przez osobną aplikację, musi zawierać odpowiednie zapisy, wszystko jest jasno wyjaśnione w regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Wczytuję się właśnie, bo jak zawsze w różnych miejscach interpretuje się to różnie http://blog.socialapps.pl/konkurs-zgodny-z-regulaminem-facebooka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Uprzejmie donoszę o 4 dobrych rabatach: https://www.facebook.com/pages/Patinepl/487941907924204 Polującym na okazje powinno się spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 ...gdyby tylko były trzewiki Yanko... kupowałbym w ciemno :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 W tej chwili Balmorale ewentualnie: http://patine.pl/yanko-style-642-goodyear-welted.html Coś więcej za 7-10 dni, ale nie wiem czy kody wytrzymają do tego czasu Będzie kilka nowych propozycji, ale na razie nie wygaduję się. Może uda się coś nowego pokazać na Wielkiej Renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 A miałem oszczędzać na cordovan ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Żyć nie umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Żyć nie umierać! ...potwierdzam ...moje pierwsze Yanki - zamówione. Rabat 31fb wykorzystany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Tyle przegrać Ja już moje brogsy do patynowania miałem w koszyku... było się nie zastanawiać tyle nad rozmiarem Zostaje pogratulować zakupu... I czekać na 200-go lajkującego na facebooku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 ...szczerze mówiąc, sam się zastanawiałem nad zakupem od wczorajszego wieczoru i tak naprawdę nie wierzyłem że dzisiaj rano rabat będzie jeszcze aktywny... Faktycznie, udało się... Dziękuję Jak tylko dotrą nie omieszkam zamieścić foto-relację na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Oczekiwane czarne trzewiki YANKO ponownie dostępne w pełnej rozmiarówce (UK 7 - UK 11): http://patine.pl/yanko-style-607-black-goodyear-welted.html Inne opcje i kolory już niebawem Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Czy może dysponujemy zdjęciami tych niebieskich trzewików, ale już na nogach i to wykonaniu wełnianych spodni? Podoba mi się ten kolor, ale mam obawy, czy nie wyglądają zbyt "pancurowato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Tak apropo - zdjęcia tych granatowych trzewików na stronie internetowej to zupełnie inna bajka - tam praktycznie wpadają w czerń. Który kolor jest bliższy rzeczywistości (w sensie faktycznej kolorsytyce w świetle dziennym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 No właśnie takie dziwne są, że ciężko oddać ich odcień, a w różnym oświetleniu, różnie się prezentują One nie są takie niebieskie jak na fotkach robionych w świetle dziennym - są bardziej Navy niż Blue, jak ktoś to określił Nie wiem jak jeszcze mógłbym przybliżyć faktyczny kolor ... hmmm Może tak - kolor generalnie zbliżony jest do tego rozmazania na kartoniku: Ale w świetle dziennym delikatnie i miejscowo przebija jaśniejszy niebieski - fotki to za bardzo uwydatniły. Kolor generalnie nie krzyczy Może Panowie, którzy byli na Wielkiej Renowacji będą w stanie konkretniej opisać ich odcień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Opisałeś go doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Może Panowie, którzy byli na Wielkiej Renowacji będą w stanie konkretniej opisać ich odcień? Moim zdaniem kolor z kartonika jest bardzo zbliżony. W odniesieniu do "pancurowatości" butów to, nie miałem takiego wrażenia jak je oglądałem na imprezie. Może Danielu podasz kolor na tej podstawie: http://windows.home.pl/kolory.htm ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 O dzięki - właśnie. Karton Yanko jest całkiem podobny Z palety ciężko wybrać, bo kolor nie jest jednolity - taka patynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Do każdej pary Yanko czarne prawidła marki Saphir GRATIS!W "uwagach do zamówienia" wystarczy wpisać hasło "PrawidłaBLK". Oferta aktualna do wyczerpania puli prawideł przeznaczonych na promocję. *Promocja może być łączona z kodami rabatowymi. **Promocja nie dotyczy obuwia z projektów forumowych. Zapraszamy: http://patine.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Świąteczne rabaty dla Fanów i Miłośników Yanko: https://www.facebook.com/patinepl *Jak ktoś dobrze się rozejrzy to będzie miał buty w dobrej cenie i prawidła GRATIS Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 ...kurcze... ...gdybym poczekał trochę byłyby prawidła gratis... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 kup jeszcze jedna parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi