mercer Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 ha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Kto się pojawi? Ja będę nieodmiennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 "Niedomiennie"? Wyjaśnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Nie zmieniaj tematu W sumie to niewinny ukrainizm, ale po polsku to słowo również funkcjonuje http://sjp.pwn.pl/slownik/2489138/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Będę oczywiście, martwi mnie, że tak mało forumowiczów się zdeklarowało. Czasem pod byle pretekstem braku partnerki, jak tu z kolegami można się zimnej wódki napić... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Dla przykładu, ja mieszkam w Lublinie. Czasami bywam w Warszawie i odwiedzam jakieś restauracje, fajne knajpki, coś tam zwiedzam, obserwuje, szwędam. Ale na taki ciekawy bal żeby się wystroić i gnać w pojedynkę to mi się po prostu nie chce w aktualnej aurze pogodowej i dziwnym stanie hibernacji zimowej Co innego gdybym mieszkał lub pomieszkiwał w Wawie jak inni Szanowni Panowie z forum. Wtedy bez zastanowienia idę na Bal w pełnym rynsztunku - garnitur, cygaro, cygaretki i singiel malt w piersiówce Może stąd mała frekwencja, a przynajmniej jeżeli chodzi o deklaracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Lublin usprawiedliwiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Toruń, obowiązki zawodowe i moje i żony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 też bym uzupełnił poziom płynów, bo mi rośnie ilość krwi w obiegu, niestety, podobnie jak przedmówca siedzę w Lublinie przywalony obowiązkami. Może za rok się uda przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Ja powinienem się stawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Ja po prostu nie mam jeszcze odpowiedniego stroju, bo i partnerka i chęci by się znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Nie mam stroju, jaki bym chciał założyć, mam partnerkę, czas, ochotę i będę. Do wieczora dobrze nastraja nas trzeszcząca płyta, szampan i słodkie marynowane gruszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Licytacja, start!! Ja mam strój, mam partnerkę, mam chęci ale mam inne zajęcia. Ok, biorę strój, partnerkę i chęci xkoziola i ide! Misza napisz proszę później jakąś recenzję, obserwację, opis, humoreskę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Z chęcią też się dowiem, jak było! (Niestety, 1000+ km nie pomaga w przybyciu na dancing ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Wróciłem do żywych! Na życzenie kilka słów o wydarzeniu. Z Jagodą jesteśmy oczarowani, choć zapewne także dlatego, że byliśmy jednymi z pierwszych gości, dzięki czemu mieliśmy szczęście zająć bardzo dobre miejsca siedzące, których było dość mało. Biorąc pod uwagę cenę, na wydarzenie należy patrzeć bardziej, jako na udaną próbę odtworzenia klimatu dawnych lat, a nie jako wydarzenie komercyjne. Stąd to wszystko, co można by traktować normalnie, jako błędy organizacyjne, wczoraj dodawało klimatu całości . Miejsce: kawiarnia Batida (wczesniej Hortex). Wysokie sufity, przepiękne żyrandole, marmury. Niezwykłe miejsce, idealnie wpisujące się w forumowe klimaty. Warto tam zrobić spotkanie forumowe. Na parterze jedna duża sala dla tańczących i do rozmów, bar, przy oknach boksy z niewielką ilością miejsc siedzących. Na piętrze kilka stolików ustawionych przy pięknych balkonach, z których można podziwiać całą salę taneczną. Była też jeszcze sala VIP. SPoro miejsc siedzących, w większości niewykorzystanych. Gastronomia: w cenie wódka, soki, wody, przekąski (kanapki, nóżki w galarecie, trufle, sałatki). Wszystko dostępne całą noc, ale... ilość osob przerosła organizatorów i w pewnym momencie skończyły się kieliszki/talerze. W części ViP (czyli teoretycznie niedostępnej także dla nas (?) ) do dyspozycji był bar, gdzie można było kupić kawę herbatę, mrożone piwo, wino, whisky. Muzyka - niezwykła, właśnie to, czego można się było spodziewać. Stare kawałki w świetnym wykonaniu, co jakiś czas na scenę wychodził jeden z gości prezentując swój repertuar. Jak się okazało, wśród organizatorów znalazły się osoby z niezwykłym głosem i wspaniale zabawiali zaproszonych. Saksofon rządził! Ubiór. Bardzo duże skrajności. Wielu Panów z poszetkami, kwiatkami, fularami, niektórzy w kapeluszach. Sporo osób przebranych, sporo dobrze ubranych, kilku clownów, nie mało osób od czapy, ubranych, jakby wyrwali się z saloonu na dzikim zachodzie... Ale taka mieszanka była bardzo przyjemna. Następne spotkanie najprawdopodobniej w lutym. Oczywiście była także godna reprezentacja forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 świetna relacja - gratuluję i zazdroszczę jednocześnie liczę na ujawnienie się pozostałych reprezentantów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Byłem, nie żałuję! Cholernie dobra impreza :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 @Miszo, dziękuję za obszerną relację, czułem przez moment jakby była to transmisja:) Poproszę o zdjęcia jak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Galeria fotek: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.467565979973039.111738.153651708031136&type=1 myślę, że Misza był bardzo subtelny w ocenie ubioru męskiej części gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dzięki, Misza z żoną rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Tak przy okazji oglądania fotek - po Szarmancie spodziewałbym się czegoś więcej a wyszło bardzo przeciętnie + błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Tak przy okazji oglądania fotek - po Szarmancie spodziewałbym się czegoś więcej a wyszło bardzo słabo."wyjątkowo" zgadzam się z Tobą.. niekorzystne ujęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dzięki, Misza z żoną rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 U mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi